Γεια σας παιδια! Εχω το cubase 5 και ενω εχω το plug-ins μεσα στο φακελο του προγραματος...Οταν το τρεχω δεν εχω καμια δυνατοτητα στο audio>plug-ins και audio>process... Ο υπολογιστης ειναι καλος και εχω επανω τα windows 7...
Μήπως εγκατέστησες το 5 μετά απο τα plug ins? Γιατί άν ισχύει αυτό, θα πρέπει να πάς στο μενού plug ins και να κάνεις update, ίσως και να χρειαστεί να τα εγκαταστήσεις ξανά
κοιτα δεν ειναι αυθεντικα και δεν μπορω να κανω update...και δεν εχω το setup...ειναι σαν ενας φακελος απο τιν διαχιριση αρχειων...αλλα μεσα στο φακελο υπαρχοθ τα plug-ins και αλλες εφαρμογες για το προγραμα...το ερωτιμα ειναι πως θα να ενεργοποιησω...και η αληθεια ειναι οτι δεν το ξερω καθολου το προγραμα το πηρα για να το μαθω...
Καταρχήν στο νοιζ δε συζητάμε θέματα για πειρατικά προγράμματα.
Κατα δεύτερο, βρε αδερφέ... Όταν μάθεις/μάθαινες οδήγημα σε porsche έμαθες ή σε κανα toyota/fiat? Γιατι πάτε όλοι και πιάνετε τα πλέον ακριβά, δύσκολα, παλούκια προγράμματα/plug ins για να (μην) κάνετε τη δουλειά σας;
Λες και το καλύτερο Plug-in θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα σε αυτόν που δεν ξέρει.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.