πρόβλημα με πετάλι deluxe memory man electro harmonix delay

Τι να πω...

Αν οι δυο κατω υποδοχες (in-out) απο μεσα φαινονται ok  (απο μια φωτο που ειδα στο ιντερνετ μου φανηκαν οτι πατανε πανω στην πλακετα,σωστα?) -πατησε τες ελαφρως με το δαχτυλο μηπως και κατι συμβαινει σε μια απο τις δυο- τοτε (σκεφτομαι ακραια) μηπως το (γωνιακο φανταζομαι) patch cable ακουμπαει και κανει σωμα και με μια απο τις απο πανω υποδοχες (send return) και δημιουργει καποιο παραξενο ground loop (πραγμα που ουτως ή αλλως δεν θα επρεπε να συμβαινει)?

Με αλλο τροφοδοτικο το δοκιμασες το πεταλι? (ακομη και με αλλη εξοδο απ το πολυτροφοδοτικο σου-αν εχεις τετοιο- και με αλλο καλωδιο τροφοδοσιας?)

πατάνε στην πλακέτα και κάτι τέτοιο παίζει μάλλον γιατί σε κάποια φάση είχε ξεβιδωθεί λίγο το output (γωνιακό)  .. το δοκίμασα με one spot, voodoo, t-rex .. όπως είπα και πιο πάνω θα το τσεκάρω εντός ημερών σε ενα φιλαράκι επαγγελματία

Τι εννοείς γωνιακό;

Στο μεταξύ μου ήρθε μια φλασιά.

Χρησιμοποιείς expression με αυτό το πετάλι; Και αν ναι, μήπως κατά λάθος το έβαλες καμιά φορά στο input αντί για τη δική του υποδοχή; Γενικά μήπως αυτό συνέβη με κάποιο στερεοφωνικό βύσμα (trs) που μπήκε καταλάθος στο input του dmm;

(συνεχίζεται σε ώρες ηλιοφάνειας  ;D )

Τελικά λύθηκε αυτό το θέμα?

Έχω διαβάσει όλο το thread και χω μείνει με την απορία....  ??? ??? ::) ;D 8)

AuditoryDriving είπε:
Τελικά λύθηκε αυτό το θέμα?

Έχω διαβάσει όλο το thread και χω μείνει με την απορία....  ??? ??? ::) ;D 8)

Και ξαναδιάβαζα το ίδιο θέμα, και φοβόμουν μη μείνω με την απορία, και ξανάπεσα στο περσινό μου σχόλιο  ;D ;D ;D

Τελικά λύθηκε; Ποιο ήταν το πρόβλημα;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back