Πρόβλημα με Minotaur ζώνη...λύση;

Stoner Jackass

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Χαίρε Noiz.  :)

Η νεοαποκτηθείσα ζώνη μου με απογοήτευσε ολίγο αν και γενικώς η εταιρεία είναι φανταστική.Ενώ είναι padded γλυστράει από τον ώμο μου σχετικά εύκολα και έτσι πρέπει να παίρνω συγκεκριμένη στάση για να μένει σταθερή.Το πρόβλημα φτιάχνει ελαφρώς όταν την ρυθμίζω στο μικρότερο δυνατό μήκος.

Πρόκειται για αυτή http://minotaur.gr/catalog/product_info.php?cPath=28&products_id=51 .

Δεν νομίζω ότι φταίει το πλάτος...το λατρεύω...μοιράζει τέλεια το βάρος.Μάλλον είναι πολύ λεία.Επειδή δεν μου πάει να την δώσω..τι πατεντούλα μπορώ να κάνω ώστε να αυξήσω την τριβή χωρίς να την φθείρω;

Ευχαριστώ,

Δημήτρης

Benzinokolla_1_nu_DD63DB7D.jpg

;) 8)

Stoner Jackass είπε:
Δεν νομίζω ότι φταίει το πλάτος...το λατρεύω...μοιράζει τέλεια το βάρος.Μάλλον είναι πολύ λεία.Επειδή δεν μου πάει να την δώσω..τι πατεντούλα μπορώ να κάνω ώστε να αυξήσω την τριβή χωρίς να την φθείρω;
α) Βάλε βάτες από σμυριδόπανο. Βάτες με χρατσ (velcro) σε συνδυασμό με την ζώνη επίσης.

β) Διατήρησε τη στάση που χεις. Μπορεί μερικοί να λένε "άλατις ζωνούλα ο σακάτης...." κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να το θεωρήσουν attitude

γ) Λέγε ότι επιρροή σου είναι ο flea. Παίζε γυμνός.

δ) Βάλε το strap button αλλού.

ε) Πάρε headless μπάσο

στ) Γύρνα το στο μαντολίνο

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο χωρίς να καταφύγω σε χαζοΠαρασκευιάτικες εξυπνάδες σε στυλ "ίσως μπορείς να το βάλεις ένα αντιολίσθητκό ύφασμα (εν είδει καπότας) στο μέρος που αγγίζει τον ώμο" ή "γιατί δεν ρωτάς την Minotaur που ναι Ελληνική και μπορεί να στο λύσει με μια μικρή αλλαγή;" και άλλα τέτοια σαχλά.

audiokostas είπε:
γιατί δεν ρωτάς την Minotaur που ναι Ελληνική και μπορεί να στο λύσει με μια μικρή αλλαγή;
Ναι, μάλλον από δω ξεκινάς. :)

Εντύπωση μου κάνει, έχω την ίδια και δεν έχει κάνει κιχ.

Earendil είπε:
Ίσως θα έπρεπε να πλένεις πιο συχνά τα ρούχα σου;

audiokostas είπε:
Ίσως θα έπρεπε να πλένεις πιο συχνά τα ρούχα σου;
Στο Μπανελεφσινιακό το κόπσαμε το Rol και το Τάηντ δε λει.

Earendil είπε:
Στο Μπανελεφσινιακό το κόπσαμε το Rol και το Τάηντ δε λει.
Πράσινο σαπούνι παιδιά. Ελληνικό, οικονομικό και ξεπλένει τα πάντα. Από παιχνίδια μέχρι αμαρτίες.  ;)

Δημήτρη κάνε την υπέρβαση.

Πάρε πιο μικρή ζώνη.

Δουλεύει.

Δες

strapped.jpg

Μπορείς αμα θες να μην φορέσεις το μπάσο αλλά να αφήσεις το μπάσο να σε φορέσει.

d05cff26353e3c833b8fe01e6123b9a0.jpg

Εχω 2 ζωνες minotaur (και οι 2 ιδιες  ;D )

Αν και αυτο που λεω παραπανω δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το προβλημα σου

Να φορας ΡΟΥΧΑ  ;D . Δες ποιο υλικο μπλουζας,ζακετας ή οτι αλλο φορας κανει την δουλεια και δωστου.Το πιο απλο  ;)

Αν και η βενζινοκολλα πιο πανω δεν θα ηταν ασχημη ιδεα

Γυαλοχαρτάρισε την με χονδρό γυαλόχαρτο στα σημεία που κάνει επαφή.

RayDTutto είπε:
Θενξ μανΛίγο καλύτερα. Αλλά πονάει .....

David5.jpg

Και για τους ευαίσθητους / politically correct να πω ότι αυτό στην εικόνα είναι μακιγιάζ....

audiokostas είπε:
Θενξ μαν

Λίγο καλύτερα. Αλλά πονάει .....

David5.jpg

Και για τους ευαίσθητους / politically correct να πω ότι αυτό στην εικόνα είναι μακιγιάζ....
;D ;D ;D ;D ;D

Παρασκευή βρήκα να ρωτήξω ρε μαμώτο;  ;D ;D

RayDTutto είπε:

..τι πατεντούλα μπορώ να κάνω ώστε να αυξήσω την τριβή χωρίς να την φθείρω;
Θα γυαλοχαρτίσω και την καρδιά μου μαζί!Τώρα ήρθε η κυρία...δεν θα αντέξω τα χράτσα χρούτσα άσε που δεν νομίζω να φτιάξει.

"ίσως μπορείς να το βάλεις ένα αντιολίσθητκό ύφασμα (εν είδει καπότας) στο μέρος που αγγίζει τον ώμο" ή "γιατί δεν ρωτάς την Minotaur που ναι Ελληνική και μπορεί να στο λύσει με μια μικρή αλλαγή;" και άλλα τέτοια σαχλά.
Άντε καλέ τρολ.Πόσο ακόμα θα πέσει το επίπεδο στο φόρουμ μας...μονδεράτορας σου λέει...    >:(  :P

Πλάκα πλάκα λίγο velcro  ίσως δουλέψει και αν ενθυμούμαι έχω λίγο καταχωνιασμένο σε κάποιο συρτάρι μαζί με τους ελέγχους της τρίτης δημοτικού.  ;D

Ναι, μάλλον από δω ξεκινάς. :)

Ίσως να μην έχεις τόσο βαρύ όργανο.Γλυστράει αρκετά.

γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρεία για αρχή?

αν όχι για κάποια συμβουλή από αυτούς...ίσως για απλή αντικατάσταση και να λύσεις το πρόβλημά σου!

hot_sauce είπε:
γιατί δεν επικοινωνείς με την εταιρεία για αρχή?

αν όχι για κάποια συμβουλή από αυτούς...ίσως για απλή αντικατάσταση και να λύσεις το πρόβλημά σου!
Αι τζαστ ντιντ.Μένω επαρχία και τα μεταφορικά είναι θεματάκι.Ακολουθώ σκληρή λιτότης βλέπεις διότι λιγουρεύομαι το octaver της mxr για μπάσο.

Αν έραβες ένα αντιολισθητικό ύφασμα στο κάτω μέρος της ζώνης εκεί που κάνει επαφή με τον ώμο; Κάτι βελουτέ ίσως.

2 λόγους μπορώ να φανταστώ που σου συμβαίνει αυτό .

Α. ή φοράς όλο λαμέ πουκάμισα ,οπότε είναι λογικό να σπινιάρει . Λύση ,φίλε Φλωρινιώτη ,λαμέ και μπάσο δεν πάνε μαζί ,εκτός αν παίζεις πλέι-μπακ

Β. το μπάσσο σου έχει προβληματικό ζύγισμα . Άλλαξε θέση στο στραπ-ον  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back