προβλημα με καταχωρηση αγγελιας

magicu

Νέο μέλος
Πόντοι
16
καλησπερα,

προσπαθουσα να ανεβασω μια αγγελια στην καηγορια "διαφορα"  αλλα οταν παταω "προσθηκη καταχωρησης" βγαινει το εξης μνμ...

Συνέβη ένα σφάλμα!

Η αγγελία σας στάλθηκε επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου για τη δημοσίευση της. Η δημοσίευση της έγκειται στους Νόμους και Κανόνες δημοσίευσης αγγελιών του Noiz.gr. Αμέσως μετά θα μπορείτε να προσθέσετε εικόνες.

Πίσω

εχω κανει κατι λαθος?γιατι πριν απο κανα μηνα που ειχα ανεβασει αγγελια για μια πεταλιερα δεν μου ειχε βγαλει αυτο το μνμ...

Η κατηγορία "Διάφορα" συμπεριλαμβάνει αντικείμενα που δεν εμπίπτουν στις άλλες κατηγορίες, αλλά που όμως έχουν κάποια σχέση με μουσική ή/και μουσική τεχνολογία. Η προειδοποίηση αυτή προφανώς υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας επειδή παλαιότερα διάφοροι έβαζαν από ρουλεμάν μέχρι ελαιοχρωματισμούς. Θα την ελέγξει ο admin, όμως μέχρι να γίνει αυτό κοίτα μήπως εμπίπτει αλλού...

δεν μπαινει αλλου αφου ειναι ενα playstation 3... μηπως δεν επιτρεπεται να μπει επειδη δν εχει σχεση με μουσικα ειδη?

ναι αλλα,

bloody_sunday είπε:
Η κατηγορία "Διάφορα" συμπεριλαμβάνει αντικείμενα που δεν εμπίπτουν στις άλλες κατηγορίες, αλλά που όμως έχουν κάποια σχέση με μουσική ή/και μουσική τεχνολογία. Η προειδοποίηση αυτή προφανώς υπάρχει σαν δικλείδα ασφαλείας επειδή παλαιότερα διάφοροι έβαζαν από ρουλεμάν μέχρι ελαιοχρωματισμούς. Θα την ελέγξει ο admin, όμως μέχρι να γίνει αυτό κοίτα μήπως εμπίπτει αλλού...
φιλικα φιλε magicu.

:)

neeq είπε:
Το guitar hero δεν υπαρχει για ps3? ;D
Με προλαβες ! Το απολυτο μουσικο εργαλειο και δεν εχει μπει σε αγγελια ακομη?

δεν το χα σκεφτει!

εχω και εγω ενα μπλουζακι που δεν μου κανει πια και εχει πανω μια κιθαρα ζωγραφισμενη!

θα την βαλώ αγγελια το βραδυ..... :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back