Εχω και δυναμικο και πυκνωτικο (το οποιο οταν χρησιμοποιω γυρναω το διακοπτακι του phantom στο on), με κανενα δεν παιρνω ηχο. Ουτε με την κιθαρα.koxcygr είπε:Μήπως είναι πυκνωτικο το mic και θέλει phantom ?
α) Δεν εγινε ακριβως ετσι. Ηρθε η καρτα του φιλου μου εδω, η οποια δουλευει μια χαρα στο pc του, και δεν δουλεψε. Ετσι εβγαλα το συμπερασμα οτι το προβλημα δεν ειναι στην καρτα. Εκτος αυτου, πριν παρω το καινουριο pc και τα win7 64bit (πριν κανα 3μηνο), η καρτα δουλευε ρολοι. Παντως θα το κανω κι αυτο που λες.Εγω προτείνω:
α)Βεβαιώσου πρώτα 100% οτι δεν φταίει η κάρτα δοκιμάζοντας την στο μηχάνημα του φίλου σου.(αυτο σιγα μην ειναι)
β)αφου θα πας που θα πας σπίτι του,δες τις ρυθμίσεις του να είναι ακριβώς ίδιες με τις δικές σου η καλύτερα βουτα τα αρχεια που είναι αποθηκευμένες οι ρυθμίσεις του.(ψαξε google) (ουτε αυτο θα πιάσει)
γ)Αγνοησε τα παραπάνω και βάλε κατευθείαν windows 7 32mpita η xp γιατι εκεί είναι πιθανότατα το πρόβλημα. ;D
β) Απο υπολογιστες και στησιμο μηχανηματος δεν σκαμπαζω μια. Αυτος ο συγκεκριμενος φιλος εχει στησει το μηχανημα μου...αν εχει κανει κατι διαφορετικο απ το δικο του θα τον σκοτωσω. Να φανταστεις οτι τα pc μας ειναι "διδυμακια" για ενα project που δουλευουμε μαζι.
γ) Κριμα ειναι...τοσα λεφτακια εσκασα για καινουριο pc, 64bitα win και μνημη. Προτιμω να μαζεψω για καινουρια καρτα.
Απ οτι λεει η m-audio και η avid, ναι ειναι συμβατοι. Εχω ψαξει πολλα forum, εχω βρει κι αλλους με το ιδιο προβλημα και εβλεπα και απαντησεις του στυλ "δεν ξερω γιατι δεν σου παιζει εσενα, εμενα παιζει μια χαρα". Καποιοι το λυσανε αλλαζοντας usb θυρα. Σε μενα δεν επιασε. Το εκνευριστικο ειναι οτι στο φιλο μου με ιδια καρτα, win 7 64bit και ιδιους drivers ολα ειναι κομπλε...κι εκει αρχιζεις να πιστευεις σε φαντασματα, δαιμονες κτλΚαλημέρα κι από μένα φίλε riddle. Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη κάρτα ήχου έχει drivers που είναι εγγυημένα συμβατοί με Win7 64bit; Ξέρω ότι αρκετές εταιρείες είχαν ένα θέμα με τα 64μπιτα.
Και ω του θαύματος, υπάρχει μάλλον θέμα με τους drivers:
http://community.m-audio.com/m-audio/topics/please_fast_track_pro_drivers

Eυχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια!