Προβλημα με εισοδο στο φορουμ και post.

Stinky

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδω και μερες οταν προσπαθω να κανω εισοδο (ο browser εχει αποθηκευσει τον κωδικο μου) μου λεει λαθος κωδικος, και πρεπει να το κανω manually. Δεν το κανει παντα ομως, καποιες φορες μπαινει με τη μια.

Επισης οταν συνδεθω και παω να κανω ενα ποστ μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορω να ποσταρω γιατι το τελευταιο μου ποστ εγινε μεσα σε λιγοτερο απο 60", ενω στην πραγματικοτητα μπορει να χω αρκετες ωρες να ποσταρω. Και αυτο το σφαλμα συνεχιζει να το βγαζει ακομα και μετα απο αρκετη ωρα οποτε μου χει σπασει τα νευρα και δεν ποσταρω :-X

Stinky είπε:
Εδω και μερες οταν προσπαθω να κανω εισοδο (ο browser εχει αποθηκευσει τον κωδικο μου) μου λεει λαθος κωδικος, και πρεπει να το κανω manually. Δεν το κανει παντα ομως, καποιες φορες μπαινει με τη μια.

Επισης οταν συνδεθω και παω να κανω ενα ποστ μου βγαζει σφαλμα οτι δεν μπορω να ποσταρω γιατι το τελευταιο μου ποστ εγινε μεσα σε λιγοτερο απο 60", ενω στην πραγματικοτητα μπορει να χω αρκετες ωρες να ποσταρω. Και αυτο το σφαλμα συνεχιζει να το βγαζει ακομα και μετα απο αρκετη ωρα οποτε μου χει σπασει τα νευρα και δεν ποσταρω :-X
κι εμέναααααααα

Stinky είπε:
Δεν αποθηκευονται cookies
Μα φυσικά συμβαίνουν αυτά που λες λοιπόν.

Εννοω οτι καθε φορα που κλεινω τον browser διαγραφονται ολα τα cookies.

Σε αλλα σαιτ λειτουργει κανονικα.

Τι πρεπει να κανω?

Κάθε φορά που μπαίνω γιατί δεν απομνημονεύεται ο κωδικός μου??

Για να μη ανοίγω άλλο θρεντ τώρα.

Εδώ και μισή ώρα προσπαθούσα να στείλω ποστ και μου έλεγε οτι η τελευταία δημοσίευση έγινε πριν απο 1 λεπτό ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν ισχυεί αφού ήμουν εκτός για κανένα μισάωρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να δοκιμάσω να στείλω το ποστ 5-6 φορές(αλλά τίποτα), να με πετάξει έξω, να ξαναμπώ..Ε και μετά ΟΚ το έστειλα.

Γιατί έγινε αυτό?

WilliamSats είπε:
Για να μη ανοίγω άλλο θρεντ τώρα.

Εδώ και μισή ώρα προσπαθούσα να στείλω ποστ και μου έλεγε οτι η τελευταία δημοσίευση έγινε πριν απο 1 λεπτό ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν ισχυεί αφού ήμουν εκτός για κανένα μισάωρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να δοκιμάσω να στείλω το ποστ 5-6 φορές(αλλά τίποτα), να με πετάξει έξω, να ξαναμπώ..Ε και μετά ΟΚ το έστειλα.

Γιατί έγινε αυτό?
Me too..

OK το κοιτάζω το θέμα και θα επανέλθω.

Παρακαλώ ενημερώστε εδώ αν συνεχίζει πλέον να συμβαίνει αλλά και με ποιό browser.

Αυτο με τα posts και το ένα λεπτό μου το βγάζει κι εμενα διχως λογο καποιες φορες. Χρησιμοποιώ firefox 3.6.9 .

Tthawth είπε:
Αυτο με τα posts και το ένα λεπτό μου το βγάζει κι εμενα διχως λογο καποιες φορες. Χρησιμοποιώ firefox 3.6.9 .
Παρομοίως με το ίδιο σεταπ.

yameth είπε:
Παρακαλώ ενημερώστε εδώ αν συνεχίζει πλέον να συμβαίνει αλλά και με ποιό browser.

Άλλο πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω τροποποίηση σε ποστ και μου βγάζει: "Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα σφάλματα κατά την αποστολή αυτού του μηνύματος:

Δεν δόθηκε τίτλος. "

Ίδιο σετάπ με τους από πάνω.

Edit: Εδώ δούλεψε. Σε άλλο μήνυμα δεν δουλεύει.

RayDTutto είπε:
Άλλο πρόβλημα. Προσπαθώ να κάνω τροποποίηση σε ποστ και μου βγάζει: "Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα σφάλματα κατά την αποστολή αυτού του μηνύματος:

Δεν δόθηκε τίτλος. "
αυτό το είδα κι εγώ μία φορά, χθες,  με firefox 3.6

To Noizbox στον ΙΕ βγαίνει από το πλαίσιο του προς τα κάτω.

Edit: επανήλθε - το κάνει μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Με πετάει και μένα έξω στο Firefox. Αλλά δεν έχω παρατηρήσει πότε και πως... Εννοείται ότι έχω κάνει κλικ να με κρατάει συνδεδεμένο...

(Και όταν πήγα να κάνω αυτό το ποστ, μου έβγαλε:

Η τελευταία δημοσίευση από την ΙP σας έγινε πριν από λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι αργότερα. 

χωρίς να έχω κάνει...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back