Πρόβλημα με fender 65 deluxe reverb

gibxar

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Έχει κάνα 5 μήνες που πήρα τον ενισχυτή και έχω το εξής πρόβλημα μόλις ζεσταθεί κάνα 15 - 20 λεπτά μου βγάζει ένα θόρυβο (χρατς χρατς ) θα βάλω και βίντεο άμα μπορεί να βοηθήσει κανείς? είναι μέσα στην εγγύηση ακόμα ευτυχώς και θα τον πάω να τον κοιτάξουν δεν νομίζω να είναι νορμάλ αυτό το πράγμα…

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μαλλον καποια προενισχυτρια αρχισε τις "αταξιες". ;D

(και γω εχω παρομοιο θεματακι με τον ενισχυτη μου εδω και 2 μερες)

Μην τον αγγίξεις καθόλου. Από τη στιγμή που είναι εντός εγγύησης μην βάλεις καθόλου χέρι στο μηχάνημα. Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα απ'όπου τον αγόρασες και αυτοί με τον επίσημο αντιπρόσωπο να το αναλάβουν επίσημα οι τεχνικοί του.

euxaristo gia tis simboules alla nomizo to kalitero pou exw na kanw nomizo einai na to steilo na to kitaksoun...apla exw mwgali aporia na do ti einai o enisxitis einai kenourios kai exei peksi 2 live ton exw san ta matia mou...

Δεν γράφουμε με greeklish και ΚΕΦΑΛΑΙΑ.  ;)

Συγγνώμη για τα greeklish ξεχάστηκα ναι το έχω συνδεμένο το πετάλι θα το αποσυνδέσω και θα δω…

Δυστυχώς φίλε πάλι το κάνει έβγαλα το footswitch και πάλι τα ίδια ευχαριστώ πάντως…

...apla exw mwgali aporia na do ti einai o enisxitis einai kenourios kai exei peksi 2 live ton exw san ta matia mou...
μη στεναχωριεσαι ,ειδα ξανα το βιντεο και κατα 90% ειναι η λυχνια του rectifier,25 euros κανει. ;)  (μου εχει συμβει και σε μενα σε ολους σχεδουν τους Tube rectifier Fender ενισχυτες που ειχα,μολις τα εφτυνε το rectifier εκαναν ετσι,λυχνιες ειναι,χαλανε ποτε ποτε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back