- Πόντοι
- 338
Ένας στη γείωση/ηλεκτρικά μπάσου, άλλος στην οθόνη/laptop, βάζω τα λεφτά μου στο "μπορεί και όχι"! Έτσι για να έχουμε περισσότερο σασπένς... ;D
Μην το πάμε αλλού το θέμα...:/ Και εγώ έχω μικρά δάχτυλα αλλά με τα χρόνια το έχω συνηθίσει και έχω μεταλαχθεί... Τέσπα αυτό που λέω εγώ είναι ότι με κάτι dean που έχω παίξει δεν την πάλευα ακουστικά ούτε για αστείο...zografos89 είπε:δεν εχουμε ολοι πλακαμια για δακτυλα!
Περι ορέξεωςfunky_bassman είπε:Μην το πάμε αλλού το θέμα...:/ Και εγώ έχω μικρά δάχτυλα αλλά με τα χρόνια το έχω συνηθίσει και έχω μεταλαχθεί... Τέσπα αυτό που λέω εγώ είναι ότι με κάτι dean που έχω παίξει δεν την πάλευα ακουστικά ούτε για αστείο...
Θα σε πληγώσω αν σε ρωτήσω σε τι;funky_bassman είπε:Μην το πάμε αλλού το θέμα...:/ Και εγώ έχω μικρά δάχτυλα αλλά με τα χρόνια το έχω συνηθίσει και έχω μεταλαχθεί...
Το αριστερό μου χέρι είναι πιο μεγάλο από το δεξί... Μακρύτερα δάχτυλα και μεγαλύτερο άνοιγμα... (ήθελες να το ακούσεις)audiokostas είπε:Θα σε πληγώσω αν σε ρωτήσω σε τι;
Το είπες μόνος σου... ;D Για κιθαρίστες...Το μπράτσο είναι πιο λεπτό από ότι μου αρέσει και το ξαναλέω ότι για practice και ηχογραφήσεις των κιθαριστών είναι (σχεδόν) άψογο.
Μόλις αποποινικοποιήθηκε του άλλαξες τη Παναγία, έτσι;funky_bassman είπε:Το αριστερό μου χέρι είναι πιο μεγάλο από το δεξί... Μακρύτερα δάχτυλα και μεγαλύτερο άνοιγμα... (ήθελες να το ακούσεις)
Ναι γιατί εκτός από μένα, τον Θεό του μπάσου, που πιάνω σκατά και τα κάνω να ακούγονται Pedulla (και το αντίθετο πιο συχνά), οπότε δεν με νοιάζουν τα ονόματα στο headstock, οι home recording κιθαρίστες δεν σκοτίζονται με τι μάρκα και μήκος μπάσο θα παίξουν φτάνει να είναι πρακτικό και με καλό ήχο.Το είπες μόνος σου... ;D Για κιθαρίστες...
Δεν αποποινικοποιήθηκε... Δυστυχώς... Τα ρέστα στην μπυροποσία...audiokostas είπε:Μόλις αποποινικοποιήθηκε του άλλαξες τη Παναγία, έτσι;
Με ρέγουλο βρε συ.
Είναι φοβερό μπασάκι, το είχα πάρει κι εγώ σε natural χρώμα, used από συμφορουμίτη. Και σε μικρό live latin ήταν πραγματικά πομπώδες και με σωστό όγκο (όταν έβαζα και τους 2 pickups παράλληλα).audiokostas είπε:Mε ταξί και χωρίς, για τα λεφτά που χα δώσει στον Νάκα ήταν το καλύτερο.
Ασε που όντως μπίσταγε. Του χα βάλει και flats και το γούσταρα πολύ (και σαν φάτσα).
Έβγαλα και μερικά live με αυτό. 8)
Απλώς γίναμε πολλές και μετακόμισε σε σπίτι συμφορουμίτη φίλου.