Προβλημα με E-MU 1616 pci-e

alexi

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα!

Σημερα στα ξαφνικα...η καρτα ηχου μου σταματησε να λειτουργει...ηταν αγορασμενη σχεδον πριν 2 χρονια απ τον θωμα...

Απ΄οτι φαινετε μαλλον θα χρειαστει service...ξερει κανεις κανενα site? κανα τηλεφωνο? κατι τελος παντων??....

Ευχαριστω

Πανω στο κουτι απο την καρτα λεει 2 χρονια...και σε ενα μηνα αντε γεια!!

την πηρα 7 απριλιου του '08....

Ο θωμας ειναι υπευθηνος? σαυτον να παω? η μηπως να ψαξω τπτ απο αθηνα...

βεβαια προτιμω τον θωμα...γιατι λογικα θα μου την αντικαταστισει με καινουρια! χεχε ;D

(μακαρι)

Σκατοκάρτες...

Μπααα.....δεν ηταν κ τοσο σκατα...αντιθετως μπορω να πω πως μου αρεσε αρκετα οταν λειτουργουσε... ;D πριν κατι ωρες...

Ναι - όταν λειτουργούν, χωρίς κόλπα, μια χαρά είναι...

Φίλε μου εδώ λέει πως έχεις 3 χρόνια εγγύηση απ τον thomann.http://www.thomann.de/gr/emu_1616m_pci_express.htm

alexi είπε:

Αλλά κ 2 να έχεις είσαι μέσα.Καλύτερα να επικοινωνήσεις μαζί τους αφού πρώτα την βάλεις κ σε κανα άλλα pc να σιγουρευτείς πως φταίει η κάρτα κ όχι κάτι άλλο.

alexi είπε:

Ο θωμας ειναι υπευθηνος? σαυτον να παω? η μηπως να ψαξω τπτ απο αθηνα...

βεβαια προτιμω τον θωμα...γιατι λογικα θα μου την αντικαταστισει με καινουρια! χεχε ;D

(μακαρι)
To thomann βάζει παραπάνω δική του εγγύηση 3 χρόνων,οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Πρέπει να πάρεις εκεί τηλέφωνο και να συννενοηθείς με τον Έλληνα πωλητή για την όλη διαδικασία.

Προς mscmkr!

Φίλε μου τι ακριβώς πρόβλημα είχες με την συγκεκριμένη κάρτα και την αποκαλείς σκατοκάρτα;

Εδώ και πάρα πολύ καιρό η κάρτα αυτή δουλεύει άψογα και με πολύ καλό ήχο.

Θα με ενδιέφερε να μας πεις τι πρόβλημα σου παρουσίασε.

Ευχαριστώ

Γιάννης

@mscmkr

Οι ήχοι που ακούς είναι τα relays που ανοιγοκλείνουν. Υπάρχουν 2 μέσα στην κάρτα ένα για κάθε προενίσχυση.

Αυτό το κάνει μόνο στην αρχή όταν κάνει initiallize ο driver.

Τελικά ποια κάρτα αγόρασες;

Εγώ έχω και την Konnect 6 με την οποία ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Να 'σαι καλά

Γιάννης

Όχι δεν ήταν τα relays. Το έκανε συνέχεια και από κάποιο σημείο και πέρα πέρασε και στην ηχογράφηση. Είχε να κάνει με το ρεύμα, όπως αποδείχτηκε τελικά.

Ναι κι εγώ την Konnekt 6 πήρα και είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος.

Απαντήσεις

Νέα θέματα

Back