προβλημα με clicks στην καρτα ηχου

floyd85

Νέο μέλος
Πόντοι
16
εχω την m-audio fast track pro.οσο καιρο δουλευε σε pc δεν ειχα κανενα προβλημα.πλεον εχω ενα macbook αλλα εδω και καιρο ψαχνω και δεν ξερω τι μπορει να φταει που δεν εχω σκεφτει!!!το macbook εχει macosx 10.5.5 και εχω βαλει και windows xp με bootcamp.οταν γραφω σε nuendo kai logic μου κανει κατι κλικς σαν να κολλαει η cpu.επισης οταν ανοιξω ενα κομματι με media player ας πουμε παλι ακουω κλικς.αυτα συμαβαινουν τοσο στa MACOSX οσο και στα windows.

πραγματικα τι μπορει να φταιει?εχει τυχει σε καποιον αλλον? ::)

δυστυχως ειναι το πρωτο πραγμα που εκανα αλλα τιποτα τα ιδια.δεν εκανε τοσο εντονα κλικς αλλα εκανε. :(

Και αν κάνεις πολυ μεγάλο το buffer.... τόσο μεγάλο που να είναι ακουστό και ενοχλητικό το latency... πάλι τα ίδια κάνει?

Κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας σου

Κάνε update το Mac Os στο 10.5.6

Κατέβασε το τελευταίο EFI firmware update από την Apple.

Δοκίμασε διαφορετική θύρα USB

ναι,οσο και να το αυξησω το buffer το κανει..

φιλε pascal Τα εχω κανει και αυτα που προτεινες αλλα τπτ..

πργματικα δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να φταιει.. ::)

Πηρες Mac και ως γνωστον τα MAC ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ :) :)

ξαναγυρνα σε pc που ειναι καλυτερα (εχουν και τραγικα καλυτερο ηχο και φτιανουν και εσπρεσσο ;D ;D)

:)

το εχω κανα χρονο..

δεν θα λεγα οτι ειναι μαπα ισα ισα τα βρισκω πολυ ποιο σταθερα και αξιοπιστα απο τα pc..

αυτο το προβλημα που εχω δεν εχει να κανει με το mac τοσο οσο με την καρτα ηχου..

φιλε noizy μολις δοκιμασα με αλλαγμενο το καλωδιο αλλα τπτ..τα ιδια..

Μπα τα mac φταινε,ειναι αλλωστε γνωστο οτι ειναι μαπα μπροστα στα pc (και εχουν και χειροτερο ΗΧΟ μια και οι επξεργαστες των mac ειναι κινεζικοι ενω των pc αμερικανικοι ;D ;D) επισης αν βαλεις καλωδιο βαλε ενα κουρδισμενο αν ομως χρειαστει να το κοψεις κρατα το με τις εγκοπες προς τα πανω για να μη σου φυγουν πολυτιμα ηλεκτρονια.. ;D ;D ;D

(Πλακα κανω...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!)

Το γεγονός ότι σου κάνει το ίδιο πρόοβλημα και όταν τρέχεις MAC OS και όταν τρέχεις windowz σημαίνει ότι το "θέμα" σου είναι μάλλον στην κάρτα ή στο USB. Δεν δομικάζεις μια άλλη.... δανεική από κανένα φίλο να δεις τι γίνεται?

Σε σχέση με τα updates του MAC OS... δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στα 2-3 τελευταία που να έχει να κάνει με audio ....

Λοιπόν...Την πρώτη φορά που μου παρουσιάστηκε αυτό το φαινόμενο

άλλαξα σκληρό και οκ..

Τη δεύτερη φορά επειδη μου είχε καεί η μητρική,

αγόρασα μια καινούργια η οποιά παρουσίασε ασυμβατότητα με την tascam us428(που είχα τότες)

κάνοντας αυτά τα κλιπ,κλαπ κ.τ.λ.

Φυσικά αναγκάστηκα να αλλάξω μητρική,με chipset σαν της προηγούμενης.

(Μμμμ...Μας υποχρέωσες πες μας τώρα....;D)Αλλά θα μου πεις για pc μας μιλάς τώρα εσύ. :D

Χρονιά πολλά και καλή χρονιά σας εύχομαι παίδες!!!

σευχαριστω φιλε..καλη χρονια..

δυστυχως ομως η εμπειρια σου ειναι απο pc..με macbook... ???

Trending...

Νέα θέματα

Back