- Πόντοι
- 1
Apo tote pou thn egkatesthsa, otan paizei gia arketh wra to winamp kapoia MP3s, ksafnika elattwnetai ypervolika h taxythta tou kommatiou mexri pou konteyei na stamathsei na paizei (sound brake) kai eksanagkazomai na epanekinw to winamp meta apo ligh wra opou kai synerxetai - an kai oxi gia poly. Epishs, ayth h karta hxou (Aureon 7.1 Universe apo Terratec) mou krasarei mexri pou xanetai kai o hxos otan einai na paixei to winamp 'h to virtual DJ 'h opoiodhpote allo MP3 player taytoxrona me Soundforge, 'h Cubase, Fruity loops 'h opoiodhpote allo programma epeksergasias hxou, bgazontas to bug: "Bad Direct Sound". Synepws den mporw na hxografw real-time ena kommati pou paizei kapoio MP3 player, ('h akoma kai kapoio media player p.x. apo to internet). Oi ry8miseis sto control panel (sounds and audio devices) einai oles sto Aureon Wave kai to output, p.x. tou winamp kai tou Soundforge epishs sto Aureon. To device manager deixnei oti oi drivers exoun egkatasta8ei swsta. Oi ekswterikes syndeseis mou einai epishs swstes giati otan energopoiw thn karta ths mhtrikhs kai to MIDI mapper twn Windows, h hxografhsh ginetai kanonika, an kai oxi panta. Eixa skeftei na apenergopoihsw thn AC 97 karta hxou ths mhtriks mhpws ayto eftaige, alla otan thn apenergopoihsa apo to BIOS ta apotelesmata htan ta idia. Synepws,
1. Giati meta apo ligh wra leitourgias epivradynoun ais8hta ta MP3/media players? Mhpws entelei einai 8ema Windows?? (Exw Windows XP Service Pack 2 (Pentium 4) kai 1GB RAM)
kai
2. Otan hxografw real-time p.x. na paizei to winamp kai na hxografw to kommati apo to soundforge prepei anagkastika na allazw karta hxou kai na bgazw thn Teratec? Tote ti soi eppagelmatikh karta einai ayth??? 'H mhpws kati den kanw egw swsta??? Help me pls! Exw kanei peiramata me diafores ekdoseis MP3 players kai programmatwn epeksergasias hxou alla to provlhma paramenei...
1. Giati meta apo ligh wra leitourgias epivradynoun ais8hta ta MP3/media players? Mhpws entelei einai 8ema Windows?? (Exw Windows XP Service Pack 2 (Pentium 4) kai 1GB RAM)
kai
2. Otan hxografw real-time p.x. na paizei to winamp kai na hxografw to kommati apo to soundforge prepei anagkastika na allazw karta hxou kai na bgazw thn Teratec? Tote ti soi eppagelmatikh karta einai ayth??? 'H mhpws kati den kanw egw swsta??? Help me pls! Exw kanei peiramata me diafores ekdoseis MP3 players kai programmatwn epeksergasias hxou alla to provlhma paramenei...