Πρόβλημα με αρχεία στο fm8

edessaios

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ni fm8.Είχα βρεί και βάλει στο shared folder και ποιουσ ήχους και αφού έκανα κάποιουσ favorites μου ήρθε η φαινή ιδέα να του βάλω σε κατηγορίες.Από εκεί και πέρα δημιουργείται το πρόβλημα καθώς συνέχεια ψάχνει ένα αρχεί με κατάληξη .ksd όταν το ανοίγω όπου πατάω άκυρο και ανοίγει κανονικά,και όταν πηγαίνω μετά στα favorites.Έκανα rebuild database,έκανα uninstall και το ξαναεγκατέστησα διέγραψα τα πάντα στον shared folder αλλα και πάλι τίποτα.Τι προτείνετε?

Πάντως αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά το μήνυμά σου, ούτε εσύ θα βγάλεις άκρη!

Είναι κάπως περιεργο το πρόβλημα και δεν μπορώ να το εκφράσω καλά.Το ζήτημα είναι ότι όταν ανοίγω το vst αναζητά ένα αρχεί με κατάληξη .ksd.Ελπίζω να αποσαφήνισα οτ θέμα λιγάκι.

Sorry φιλαράκι edessaios, αλλά η διατύπωση της απορίας σου σε συνάρτηση με το nickname σου δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να φέρει στο μυαλό μου αυτό :

Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...

Το βιντεάκι είναι πολύ παλιό,και έχει γίνει σουπα πλέον.

Ας είχεες εσύ το πρόβλημα να σε βλεπα πως θα το διατύπωνες.Αν ήθελες να βοηθήσεις θα ρώταγες κάτι για να προσπαθήσεις να καταλάβεις,και δεν θα ειρωνευόσουν.

Sorry ρε φίλε αλλά διαβάζοντας την απορεία σου ξανά και ξανά, εξήγησέ μου αυτό:

edessaios είπε:
Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με το ni fm8.Είχα βρεί και βάλει στο shared folder και ποιουσ ήχους και αφού έκανα κάποιουσ favorites μου ήρθε η φαινή ιδέα να του βάλω σε κατηγορίες.Από εκεί και πέρα δημιουργείται το πρόβλημα καθώς συνέχεια ψάχνει ένα αρχεί με κατάληξη .ksd όταν το ανοίγω όπου πατάω άκυρο και ανοίγει κανονικά,και όταν πηγαίνω μετά στα favorites. Έκανα rebuild database,έκανα uninstall και το ξαναεγκατέστησα διέγραψα τα πάντα στον shared folder αλλα και πάλι τίποτα.Τι προτείνετε?
Ψάχνει το ksd και δεν το βρίσκει, oκ μέχρι εδώ. Αν πατήσεις άκυρο τι ανοίγει κανονικά; Ο ήχος σου; Και όταν πηγαίνεις στα favorites γίνεται τί;

Με μισόλογα δε βγαίνει άκρη. Ξαναδιατύπωσε την απορία σου μπας και καταλάβει και κανένας άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο να το έχουν δει 150 άνθρωποι και κανείς να μην απαντάει ;)

Αν κατάλαβα έστω το παραμικρό, τράβα στο πρόγραμμα και δείξτου τον φάκελο που έχεις κάνει την ομαδοποίηση σου, αλλά να ξέρεις ότι όταν σου εμφανίζει τους ήχους, δεν τους εμφανίζει ανά κατηγορίες όπως τους έβαλες σοτυς φακέλους, αλλά όλους μαζί. Ο διαχωρισμός γίνεται μέσω των attributes στο fm8, όπου θα φτιάξεις για τον κάθε ήχο τα χαρακτηριστικά του (piano/synth/analog/cold/lead) και θα τα έχει έτσι ομαδοποιημένα το πρόγραμμα.

Το πρόβλημα μόλις λύθηκε.Το άφησα να αναζητά και κάποια στιγμή έβγαλε μήνυμα ότι η συντόμευση που ζητάτε δεν υπάρχει και ρωτούσε αν επιθυμώ να διαγαφεί.Πάτησα οκ και λειτουργεί κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ που δεν με βοηθήσατε! ;D

Προφανώς με τo uninstall που έκανες δεν σβήστηκαν κάποια keys από την registry και το πρόγραμμα ψαχνόταν να βρει αρχεία σύμφωνα με τις παλιές ρυθμίσεις σου. Εγώ προσωπικά δεν κατάλαβα τι ήθελες σύμφωνα  με το πρώτο ερώτημα σου αλλά πίστευα ότι θα αντιμετώπίζες με χιούμορ το σχόλιό μου και θα έγραφες ένα πιο κατατοπιστικό post. Γι'αυτό άλλωστε έγραψα και το  "Πάντα φιλικά και χωρίς παρεξήγηση..."

Δυστυχώς από το παραπάνω σχόλιο μάλλον δεν το κατάλαβες όπως και δεν φαίνεται να εκτίμησες την απάντηση του συμφορουμίτη boukas ο οποίος προσπάθησε πραγματικά να σε βοηθήσει. Anyway αφού βρήκες άκρη μόνος σου όλα καλά.

Peace...

Και βέβαια εκτίμησα  την βοήθεια του boukas και την δικιά σου.Άλλωστε η το πόστ του boukas ήταν η αιτία που με έκανε να ξαναψάξω τι φταίει με το πρόγραμμα

.Το ζήτημα είναι ότι δεν πρέπει να δημιουργούμε προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν.

that's all

Δεν πιστεύω πως δημιούργησε κανείς κάποιο πρόβλημα. Τεσπα.... Ανοίγουμε μια μπύρα και γεια μας...

Τα KSD αρχεία, είναι Kore Sound Files, δηλαδή αρχεία του Kore, όχι του FM8.

Εν' τούτοις είναι πάγια πολιτική μου να μην βοηθώ ανθρώπους που χρησιμοποιούν πειρατικά προγράμματα, ειδικά όταν προσπαθούν να μεταμφιέσουν την ασχετίλα τους και την ανικανότητά τους να εκφραστούν σε... αγένεια και αδιαφορία των άλλων.

Γεια σου έλληνα...

Οκ εσύ μπορείς να βοηθάς τα παιδιά που έχουν χρήματα και αγοράζουν αυθεντικά τα προγράμματα.Δεν νομίζω ότι είναι αυτός σκοπός του φόρουμ.Άλλωστε ποιός είπε ότι το fm8 to έχω σπασμένο? :-X

edessaios είπε:
Οκ εσύ μπορείς να βοηθάς τα παιδιά που έχουν χρήματα και αγοράζουν αυθεντικά τα προγράμματα.Δεν νομίζω ότι είναι αυτός σκοπός του φόρουμ.
Ο σκοπός του φόρουμ είναι να μην προωθεί το πειρατικό software, για μια πληθώρα λόγων που έχουν αναλυθεί στο παρελθόν. Ως εκ τούτου, ούτε και το troubleshooting πειρατικών προγραμμάτων είναι αποδεκτή πρακτική.

Άλλωστε ποιός είπε ότι το fm8 to έχω σπασμένο? :-X
Αν το είχες αυθεντικό, θα είχες απευθυνθεί απευθείας στο support desk της NI, δεν θα παρακάλαγες εδώ μέσα για βοήθεια. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μεγάλα παιδιά είμαστε.

Με την λογική σου,δεν θα υπήρχε καμοιά ερώτηση για κανένα πρόβλημα στο φόρουμ,αφού όλοι θα απευθύνονταν στην εταιρία.Άρα όλοι εδώ μέσα που θέτουν ερωτήματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα σημαίνει ότι το έχουν πειρατικό?

Οι ερωτήσεις που συνήθως απαντώνται είναι αυτές που έχουν να κάνουν με τη χρήση του προγράμματος (και όχι απλά θέματα που αναφέρονται στο manual) ή προβλήματα που ενδέχεται να οφείλονται σε διάφορους λόγους, άσχετους με το ίδιο το πρόγραμμα (κάρτα ήχου, σετάρισμα υπολογιστή, hardware κλπ).

Όλα τα υπόλοιπα δεν απαντώνται ή απλά γίνεται μια προτροπή του τύπου "διάβασε το manual". Eυτυχώς τα περισσότερα μέλη έχουν αντιληφθεί τη στάση του Noiz απέναντι στο πειρατικό software και ότι αν υπάρχουν κάποιες στιγμές δεν τηρείται απόλυτα, γίνεται τυχαία και όχι σκοπίμως.

Όπως έχω ξανατονίσει στο παρελθόν, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου είμαι πρόθυμος να βοηθώ, αν βεβαίως είμαι σε θέση να δώσω μια καλή συμβουλή. Μερικές βεβαίως είναι πολύ απλές και λύνονται μέσω του μάνιουαλ, αλλά και τότε η βοήθεια δεν αργεί να έρθει ούτως ή άλλως.

Από την άλλη βέβαια, και σε παλαιότερο θρεντ που υπήρχε μια σοβαρότατη προστριβή μεταξύ εμού και κάποιου άλλου μέλους είχα τονίσει (εις μάτην) ότι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πειρατικών η βοήθεια είναι εντελώς ανεδαφική και τις περισσότερες φορές ΑΔΥΝΑΤΟ να δοθεί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back