(Πρώτο μου cover στο YouTube) Pinegrove - Aphasia

Λέων

Ενεργό μέλος
Πόντοι
143
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Άνοιξα το δικό μου youtube καναλάκι που θα ασχολούμε στον ελεύθερο μου χρόνο. Άρχισα κιθάρα-φωνή πριν 2.5 χρόνια και είμαι αυτοδίδακτος οπότε εκτιμώ πολύ και τα αρνητικά σχόλια για να μπορώ να βελτιωθώ!  :)

Καλως ηρθες.

Μια χαρα τα πας.

Συνεχισε με παθος και ανιδιοτελεια, που ελεγε και ο Μανος Χατζηδακις.

Μπράβο φίλε, καλή αρχή. Ωραία παιγμένο κομμάτι, εξασκήσου παραπάνω στις κορώνες που "φεύγουν" ...

Συμβουλή: μην παραμείνεις αυτοδίδακτος, η επένδυση χρημάτων θα αποδώσει σε κερδισμένο χρόνο και αισθητή βελτίωση σε όλα τα μέη του παιξίματος και του τραγουδιού σου.

Μια χαρα! Συνεχισε με αυτον τον ρυθμο και την ορεξη! Βελτιωση θα υπαρχει συνεχης.

stamkosk είπε:
Μπράβο φίλε, καλή αρχή. Ωραία παιγμένο κομμάτι, εξασκήσου παραπάνω στις κορώνες που "φεύγουν" ...

Συμβουλή: μην παραμείνεις αυτοδίδακτος, η επένδυση χρημάτων θα αποδώσει σε κερδισμένο χρόνο και αισθητή βελτίωση σε όλα τα μέη του παιξίματος και του τραγουδιού σου.
Ευχαριστώ πολύ!! Όταν εννοείς κορώνες που 'φεύγουν' εννοείς όταν τραγουδάω πιο δυνατά κάποιες νότες φεύγουν λίγο?

Σκοπεύω να ξεκινήσω του χρόνου μερικά μαθήματα, γιατί έχω μείνει κάπως στάσιμος τον τελαυταίο χρόνο είναι η αλήθεια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα