Πρόταση

yannis37

Μέλος
Πόντοι
36
Καλησπέρα,

Προτεινω να υπαρχει ενας χώρος κατόπιν αιτήματος και εγκρισης για το κάθε μέλος που θα ειναι προσβάσιμο μονο απο τον ιδιο για να μπορει να γράφει διάφορα, να βάζει φώτο απο τα οργανα του,κλπ χωρις να χανεται το θεμα με τις απαντήσεις όλων.

Δηλ μια κατηγορία με χ ονομα και μεσα να υπάρχουν ως θέματα, τα ονόματα των μελών και παντώντας σε κάποιο όνομα να βλέπεις τι υπάρχει στον προσωπικο του χώρο χωρίς να μπορείς να γράψεις κατι.

Κατ αρχήν δεν ξέρω αν παίζει να μπορεί να γινει κάτι τέτοιο συστημικά.

Κάπως έτσι ήταν το Showroom, αλλά τώρα τελευταία μας κάνει νερά... :P

Βασικά εμένα μου άρεσε η ιδέα να έχουμε πιο προσωπικά προφίλ να βάζουμε τα γκρουπ που παίζουμε και φωτογραφίες από τα όργανά μας και οτιδήποτε, αλλά δεν το βλέπω πολύ εφικτό να χτιστεί κάτι τέτοιο.

Πολλή σωστή σκέψη. Μόλις ανέβει ο χώρος των αγγελιών ακολουθεί μια μεγάλη ανανέωση στο προφίλ των μελών. Το Showroom, μας κάνει νερά κυριολεκτικά και αποσύρεται στην μορφή που υπήρχε.

Evilnye είπε:
Βασικά εμένα μου άρεσε η ιδέα να έχουμε πιο προσωπικά προφίλ να βάζουμε τα γκρουπ που παίζουμε και φωτογραφίες από τα όργανά μας και οτιδήποτε, αλλά δεν το βλέπω πολύ εφικτό να χτιστεί κάτι τέτοιο.
+1000 Πολύ ωραία ιδέα.

Evilnye είπε:
+1908 και από εμένα!!!

Evilnye είπε:
Μόνο εμένα δεν με συγκινεί αυτή η ιδέα ρε παιδιά; Γιατί τόσος ενθουσιασμός;

kultura είπε:
Μόνο εμένα δεν με συγκινεί αυτή η ιδέα ρε παιδιά; Γιατί τόσος ενθουσιασμός;
ουτε εμενα! :)

στην τελικη -ετσι οπως το βλεπω εγω- υπαρχει και το μαισπεις για αυτον τον λογο!

Και κακό δεν είναι πάντως.

Αντί να πατάς ένα εξωτερικό λινκ που πολλοί έχουν απλά myspace για το γκρουπ τους μπορείς να δεις πχ κάτι πιο προσωπικό, πχ με τι όργανα παίζει ο άλλος, τι εξοπλισμό γενικά έχει, συγκεντρωμένα με ένα κλικ εδώ μέσα.

Έτσι πχ όπως διαβάζεις την άποψη κάποιου ρίχνεις μια ματιά και σε κάποιο προσωπικό του προφίλ να δεις τι παίζει μ αυτόν και όχι με τη νοοτροπία facebook πχ.

Εγω λεω πως θα ειναι μια πολυ καλη αλλαγη κ θα δημιουργησει κ αρκετο ενδιαφερον. Απο την αλλη ισως το νοιζ να γινει πιο mainstream site με αυτες τις αλλαγες.

εμενα παντως δεν με χαλαει γιατι θα ηθελα να βγουν κ στους πιο mediaκατευθυνομενους ανθρωπους καποιες αποψεις που συζητιουνται εδω.

zampination είπε:
να βγουν κ στους πιο mediaκατευθυνομενους ανθρωπους καποιες αποψεις που συζητιουνται εδω.
Η αληθεια ειναι οτι θα τους ενδιεφερε πολυ να μαθουν τι μοντα θελει μια στρατοκαστερ

για να γινει πιο twang...

Aλλαγη saddles ή μονό σευμουρ ντανκανννν...?

freerock1974 είπε:
Η αληθεια ειναι οτι θα τους ενδιεφερε πολυ να μαθουν τι μοντα θελει μια στρατοκαστερ

για να γινει πιο twang...

Aλλαγη saddles ή μονό σευμουρ ντανκανννν...?
Δεν αναφερομαι μονο στα τεχνικα θεματα καθως η παιδικη χαρα χωραει ολα τα παιδακια της ελλαδος! ;D

δηλαδη η πραγματικη σου προταση/θεληση ειναι να ερθει κοσμος απλα για να γραφει στην παιδικη χαρα?

Σαν το artspot.gr το οποίο κάθε μέλος του φόρουμ έχει ένα προφίλ που μπορεί να διαμορφώσει να ανεβάσει φωτό, μουσική του, βίντεο και να κάνει friends,comments κλπ, ακριβώς όπως και στο space, αλλά νομίζω μετά πάει αλλού η μπάλα..

η πρόταση που έκανα ειναι απλά μια ευκολία σε κάποιες προσβάσεις και μια ευχαριστιση οτι θα εχεις τον προσωπικο σου χώρο στο forum που γραφεις., τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο, δεν είναι κατι το τρομερο για να πει κανεις "οχι δεν θελω να γίνει".

Γιαυτο ειπα να γινεται κατοπιν αιτήματος του χρήστη (αν το θέλει)

yannis37 είπε:
η πρόταση που έκανα ειναι απλά μια ευκολία σε κάποιες προσβάσεις και μια ευχαριστιση οτι θα εχεις τον προσωπικο σου χώρο στο forum που γραφεις., τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο,
Αυτό είναι και δεν είναι κατι καινούργιο. Υπήρχε αυτη η δυνατότητα στο προφιλ του καθενός (επί Showroom), μόνο που πολύ λίγοι της έδωσαν σημασία. Δεν πρόκειται για κατι φοβερό ούτε αλλάζει το προφίλ του Noiz στο να πουλάει φούμαρα σε νέους μουσικούς. Θα το δείτε στην δική μας εφαρμογή κάποια στιγμή. That's all.  ;)

Αυτό θα είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο.

Σκεφτείτε, όπως λένε, μία εικόνα αξίζει 1000 λέξεις, εδώ θα είναι 1000 είκόνες = 1εκ λέξεις ;D

πι-ες: Τί καλό ετοιμάζεται στις αγγελίες?

izzy_livin είπε:
Σαν το artspot.gr το οποίο κάθε μέλος του φόρουμ έχει ένα προφίλ που μπορεί να διαμορφώσει να ανεβάσει φωτό, μουσική του, βίντεο και να κάνει friends,comments κλπ, ακριβώς όπως και στο space, αλλά νομίζω μετά πάει αλλού η μπάλα..
εμενα, σαν χρηστη δεν θα μ αρεσε αυτη η τροπη.

γιατι εχουμε δηλάδη την λογικη του ''σοσιαλ νετγουορκινγκ'' σε ολες τις πτυχες της διαδυκτιακης παρουσιας μας?

δεν θελω να κανουμε ''φρεντ ρικουεστς'' στο νοιζ και να καταληξουμε να ανεβαζουμε αστειες φωτογραφιες μας απο τις διακοπες!

σκεφτειτε το λιγο.

για αυτο οπως ειπα και πριν υπαρχει και το μαισπεις και το φεισμπουκ!

η υπαρξη του σοουρουμ ηταν κατι εντελως διαφορετικο και σε επιπεδο χρησης και σε επιπεδο φιλοσοφιας.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back