- Πόντοι
- 16
Την απάντησή σου την πήρες φίλε μου.Από την τεχνοκρατική πλευρά, μέσω του marathon, και από την ρεαλιστική πλευρά, μέσω του audiokostas.
Αυτή είναι η πραγματικότητα
Να στο πω και αλλιώς.Εγώ έχω μια ιδέα να φτιάξω μία κιθάρα με 11 χορδές και 45 τάστα.Τί νομίζεις ότι πρέπει να κάνω:
-Να ανοίξω ένα thread με τίτλο ΄΄Κιθάρα από άλλο πλανήτη΄΄ και να περιμένω να μου την φτιάξουν οι άλλοι.Εγώ είχα την ιδέα.Τώρα θα μου την πραγματοποιήσετε.
-Να διαβάσω για ένα χρόνο 5-6 βιβλία και να μαθητεύσω κάνα 6μηνο με κάποιο μάστορα ώστε να ξεκινήσω να τη φτιάχνω και ανοίξω ένα thread ζητώντας γνώμες και συμβουλές.
Πάντα με διάθεση να βοηθήσω.
Αυτή είναι η πραγματικότητα
Εγώ δεν στα λέω αυτά για να σε αποθαρρύνω.Άλλωστε η προσφορά μου για βοήθεια ισχύει και θα χαρώ πολύ να την εκλπηρώσω.Πρώτα όμως, όπως πολύ σωστά είπες, πρέπει να αρχίσεις να κάνεις τα λόγια σου πράξη.audiokostas είπε:- Παιδιά, σκέφτομαι να κάνουμε ένα drum festival.
- Ωραία ιδέα. Ξεκίνα κι εδώ είμαστε για συμβουλή/συμβολή αν χρειαστείς κάτι....
- Εγώ; Οχι βρε παιδιά εγώ. Απλώς μια ιδέα είχα.
- Α. Εντάξει τότε. Καληνύχτα και τα λέμε....
The thread's short version .....
Να στο πω και αλλιώς.Εγώ έχω μια ιδέα να φτιάξω μία κιθάρα με 11 χορδές και 45 τάστα.Τί νομίζεις ότι πρέπει να κάνω:
-Να ανοίξω ένα thread με τίτλο ΄΄Κιθάρα από άλλο πλανήτη΄΄ και να περιμένω να μου την φτιάξουν οι άλλοι.Εγώ είχα την ιδέα.Τώρα θα μου την πραγματοποιήσετε.
-Να διαβάσω για ένα χρόνο 5-6 βιβλία και να μαθητεύσω κάνα 6μηνο με κάποιο μάστορα ώστε να ξεκινήσω να τη φτιάχνω και ανοίξω ένα thread ζητώντας γνώμες και συμβουλές.
Πάντα με διάθεση να βοηθήσω.