Προσοχή στις βάσεις QUIK LOK

Nimrod7

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Και καθώς περνούσα από το 3ο στο 4ο όνειρο κατά τις 5 τα ξημερώματα άκουω ένα εκκωφαντικό ΜΠΟOOOOOOOOOOOOΥΜΜ!!

8O

Αφού τα είδα όλα, συνήλθα από τον ύπνο έψαχνα να βρω τι έγινε...

Πήρε 5 λεπτά να καταλάβω οτι η βάση ηχείων Quik Lok είχε κατέβει απότομα και το Genelec 8040 που ήταν πάνω της είχε πέσει πάνω στο PC που ήταν κάτω απο τη βάση.

Η βίδα που είχε η Quik Lok για μπλοκάρει την ανύψωση είχε κοπεί στη μέση από το βάρος. Και υποτίθεται ότι αντέχουν 45 κιλά ενώ το 8040 ήταν 8,5 κιλά.

Το Genelec έγινε χάλια εξωτερικά αλλά από τις μέχρι τώρα δοκιμές δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στον ήχο.

Εχω στείλει ήδη e-mail στην @*#εταιρία Quik Lok να δω τι άκρη να βγάλω. :evil:

Τριών μηνών ήταν το 8040.. :(

8O

Καλά δεν το συζητώ. Ακόμη και σφάλμα παραγωγής να ήταν, οφείλουν να σε αποζημιώσουν! Φαντάζομαι ότι κάτι που γράφεις στο manual πρε΄πει και να ισχύει πάντα...

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Ακόμα δεν το πιστεύω !!!! (και συ ρε παιδί μου πολύ βαρύ ύπνο κάνεις :lol: ).

Να τους στείλεις την κομμένη βίδα και το χτυπημένο ηχείο να σου τα αντικαταστήσουν (για το ηχείο χλωμό το κόβω βέβαια αλλά ρίξε άδεια για να βγάλεις γεμάτα)

Και εγώ έμεινα έκπληκτος από αυτό που έπαθες με τις βάσεις...

Ρε παιδιά, έχει κανείς άλλος quiklok βάσεις; ...

Σκέφτομαι να αγοράσω 2 βάσεις για τα bx8a της m-audio (περίπου 12 κιλά το καθένα), και σκεφτόμουν να πάρω αυτές:

http://www.thomann.de/gr/quick_lok_bs300_monitor_stand.htm

Υποτίθεται πως αντέχουν 45 κιλά, αλλά έχω προβληματισμούς πλέον με αυτά που είπες.

Η άλλη εναλλακτική είναι αυτές:

http://www.thomann.de/gr/quiklok_bs342_monitorstaender.htm ..

Φαίνονται πιο στιβαρές, και αντέχουν (πάλι με βάση το spec της εταρείας) 90 κιλά.. Αλλά κοστίζουν τα διπλά λεφτά, και για να είμαι ειλικρινής σκεφτόμουν πως με τις πρώτες θα κάνω τη δουλειά μου ...

Γνώμες ;;;;;;;;;;;;

θ.

Ωχ! Με έβαλες και μένα σε τρομερές σκέψεις :?

Και εγώ αυτές έχω

http://www.thomann.de/gr/quick_lok_bs300_monitor_stand.htm

Και είναι επάνω τα Genelec 8050.

Δεν βλέπω να έχουν πρόβλημα. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Έχει γούστο!!!

Πάντως ενημέρωσε μας τι θα σου απαντήσει η εταιρία.

μεγαλη πικρα να σου συμβει κατι τετοιο ...καλη τυχη ευχομαι :x :x :x

Εγω έχω μία και βάζω στις παραστάσεις ένα γαιδούρι 88πληκτρο παλιο Kurzweil και δεν έχει πάθει τίποτα εδω και 3-4 χρόνια.

Κι εγώ quik lok έχω και έχω πάνω synth και stage piano στα 45kgr και είναι μια χαρά.. σαν τραπέζι είναι. 2 χρόνια την έχω. Για τα ηχεία δεν ξέρω :roll:

Μη με δαγκώσετε που επαναφέρω αρχαίο θέμα, το πρόβλημα παραμένει και είμαι και εγώ θύμα. Πριν λίγα λεπτά το Kurzweil SP3x (21kg) έκανε.. touchdown, μιας και η υπερβάση QUIKLOK QLX-21 (με όριο αντοχής τα 90kg) δεν άντεξε και άνοιξε. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια λύση για να αποζημιωθώ; Θέλω να την επιστρέψω. Η αγορά έγινε πριν δύο χρόνια (η εγγύηση καλύπτει πέντε) αλλά δεν έχω στην κατοχή μου το τιμολόγιο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ..

Παίζω με το ίδιο μοντέλο που αναφέρεις quicklock εδώ και 10 χρόνια στο σπίτι & σε live και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ειδικά στα live είναι μεγάλη η καταπόνηση, αλλά με ελαφρύτερα synth μεν, γύρω στα 40 Kg max. Η βάση είναι αγορασμένη 9/99 και έχει υποστεί μεγάλες καταπονήσεις αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Έχω ακούσει ότι αυτές που κλείνουν με δόντια είναι λίγο περίεργες και όχι τόσο αξιόπιστες και έχουν αναφερθεί διάφορα ατυχήματα αλλά ποτέ για αυτές που κλείνουν με σιδεράκι.

Όταν εννοείς "άνοιξε" πως και που άνοιξε?

Στη θέση σου δεν θα έμπλεκα με εγγυήσεις θα έπαιρνα μια καινούργια, με τα κατάλληλα παράπονα φυσικά από εκεί που το πήρες και επιστροφή για παραδειγματισμό.

Πιστεύω ότι πρόκειται περί ελατωματικού μοντέλου ελπίζω να μην έπαθες καμιά ζημιά.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back