Tη Δευτέρα, το συγκεκριμένο σπρέυ δεν θα δουλεύει (εκτός και εάν το έχεις βάλει στο ψυγείο), θα έχει πετρώσει. Πέρνα σήμερα το δεύτερο χέρι, μετά τρίψιμο με 2000 και γυάλισμαWilliamSats είπε:Την Δευτέρα θα περάσω το δεύτερο χέρι...
.χμμμ, λες να έκανα καμία βλακεία? ;D Εεεεε, βασικά το σπρέϋ τελείωσε(200ml) και θα πάρω άλλο τη δευτέρα. Δεν πρέπει να το περάσω με 2000 πριν το 2ο χέρι για να κάτσει καλά το βερνίκι?marathon είπε:Tη Δευτέρα, το συγκεκριμένο σπρέυ δεν θα δουλεύει (εκτός και εάν το έχεις βάλει στο ψυγείο), θα έχει πετρώσει. Πέρνα σήμερα το δεύτερο χέρι, μετά τρίψιμο με 2000 και γυάλισμα
Καλημέρα, το ντρεμελάκι θα κάνει τη δουλίτσα του εκεί πιστεύω.harilatron είπε:Θα πρέπει να το ξύσεις για να πατήσει σωστά το μανίκι και είναι δύσκολο να τρίψεις εκεί μέσα.![]()
+1000000Ανεκτίμητη και η βοήθεια του marathon.![]()
Σωστά, και εγώ το έπαθα (και έμαθα) στα πρώτα βήματα. Ακόμα και εάν βάλεις χαρτοταινία θέλει μετά τη μπογιά να την αφαιρέσεις γρήγορα γιατί η μπογιά τη σκληραίνει.harilatron είπε:Καλά πάει αν και με λίγες ατέλειες λόγω της χαρτοταινίας.
Μονιδική παρατήρηση είναι ότι προσωπικά θα έβαζα λίγη χαρτοταινία στο neck pocket. Τώρα έχει πιάσει χρώμα στη χαραμάδα ανάμεσα στο ξύλο που βίδωσες στη θέση του μανικιού και στο τοίχωμα του neck pocket. Θα πρέπει να το ξύσεις για να πατήσει σωστά το μανίκι και είναι δύσκολο να τρίψεις εκεί μέσα.![]()
Και χωρίς "ρεύμα", όλα στο χέρι (έχω γίνει Σβαρτζενέγκερ μετά απο αυτό) ;D ;D ;Dbihlas87 είπε:ΕΤΣΙ!Ωραιοτατα.
Μαστορα δηλαδη πως το αναscalloπισες το μανικι? Με λιμιτσες ρασπουλες χρουτσου χρουτσου και υπομονη??Και χωρίς "ρεύμα", όλα στο χέρι
Πολύ ωραία δουλειά φίλε, μπράβο! Περιμένω να ολοκληρωθεί το project!WilliamSats είπε:Και χωρίς "ρεύμα", όλα στο χέρι (έχω γίνει Σβαρτζενέγκερ μετά απο αυτό) ;D ;D ;D
bsiap είπε:Μαστορα δηλαδη πως το αναscalloπισες το μανικι? Με λιμιτσες ρασπουλες χρουτσου χρουτσου και υπομονη??
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μέτρησα αρχικά το κάθε τάστο και το μάρκαρα στη μέση με ένα μολύβι. Έπειτα χάραξα μια γραμμή με πολύ λεπτή λίμα, το έφαγα με μιά πιο χοντρή, το πέρασα με τη στρογγυλή ράσπα (όχι πολύ χοντρό δόντι) και μόλις έφτανα λίγο πρίν το σημείο που ήθελα΄σε βάθος, έτριβα με 60άρι γυαλλόχαρτο, μετά με 220 και τέλος με 400άρι.Τι εργαλεία χρησιμοποίησες για το scallop, και με τι πέρασες την ταστιέρα μετά?
Ποοολυ σωστος, πραγματικα το εχεις το diyWilliamSats είπε:Για να είναι ομοιόμορφο το scalloping σε κάθε τάστο έπρεπε να χρησημοποιήσω κάτι στρογγυλό, οπότε εκεί πέρασα τα γυαλλόχαρτα που ανέφερα πριν σε μολύβι, μαρκαδοράκι, χοντρό μαρκαδόρο, χαλκοσωλήνα και μία σύριγγα απο θερμοαγώγιμη πάστα για τα πιο φαρδιά τάστα. Καλό ε?
Ναι, μόλις τελειώσω με τη συγκεκριμένη, θα βγάλω και τις 2 προηγούμενες που είχα κάνει (θα πρέπει να τις κάνω βίδες για να βγάλω φωτογραφίες) και άλλη μία που είχα φτιάξει για ένα φίλο απο "Τσαϊνίζ" κιτ.bihlas87 είπε:Να περιμενουμε και αλλα
κολπα στο μελλον?![]()
Εχω ενα μπουρι απο μια σομπα. Οταν θες πες μουWilliamSats είπε:Τώρα αν θέλω να συνεχίσω και να το κάνω full scalloped θα πρέπει να βρω πιο χοντρά υλικά, όπως υδραυλικούς σωλήνες σε διάφορα διαμετρήματα.