Presonus studio one εκπτωση 50% σε ολες τις εκδοσεις μεχρι 1 Δεκεμ

Επισης αλλη μια ερώτηση γιατι θα το παραγγείλω αποψε πριν λήξει η προσφορά!

Αν διαβάσει κανεις τα specs του λεει

.........32bit audio processing, stunning virtual instruments, compatible with any ASIO, Windows Audio or Core Audio compliant audio interface, thomann native effects, 32bit effects library with many plugins like dynamics processors, reverbs, modulations effects, amp simulators, etc............

Αυτο με τα 32 bit εχει καποια σχέση με το λειτουργικο; πχ δουλευει σε windows 7 64

η θα έχω καποιο πρόβλημα;

1) Ναι, ειναι η εκδοση των 200 ευρω και κανει 99 τωρα (και απο εκεινο το site που εβαλα πιο πανω που την πηρα εγω την εκδοση producer, κοστισε 68 ευρω...αν την εχει ακομα σε προσφορα μπορεις να την παρεις και απο εκει....αν και βλεπω κολλαει το site τωρα).

2) Kανενα θεμα με την εκδοση 32bit και εγω αυτην εβαλα στα windows 7 64bit (εχει ομως να επιλεξεις να κατεβασεις και την 64bit αν θες). Κατι ακομα που αξιζει να αναφερθει εδω, ειναι πως μπορεις να το δηλωσεις σε μεχρι 5 υπολογιστες ταυτοχρονα (5 activations) και σου δειχνει πχ στο account σου στην presonus οτι το εχεις βαλει πχ στο stratigos pc και εχεις ακομα 4 activations. Μπορεις ομως και να αφαιρεσεις καποια στιγμη την αδεια για το stratigos pc παλι απο εκεινο το μενου στο account σου και να εχεις παλι μια ελευθερη ενεργοποιηση για καποιο αλλο συστημα. Καταλαβες ελπιζω τι θελω να πω..

3) Oσον αφορα τα plugins του τωρα, ενταξει τρωγονται, δεν θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλα αλλα ουτε και πολυ κακα. Βεβαια, δεν τα εχω δουλεψει και πολυ μεχρι ωρας γιατι δουλευω αυτα που εχω απο αλλες εταιρειες. Πιστευω ομως, οτι θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα. Δεν μπορω ομως να σου πω με σιγουρια.

Τα plugins που εχει για effects (οπως ειπα πχ πιο πριν για το reverb room) ειναι πολυ καλα κατ'εμε. Και τα eq και οι compressorες.

Ευχαριστω για την απάντηση!

1.Οσον αφορά τη boxed version Που αναφερεις...

Αν το παραγγείλω απο τομαν θα παρω κι εγω αυτην; Δηλαδη το κουτι με manuals,dvd κτλ?

Η απλά θα μου δώσουν έναν κωδικό και θα πρεπει να το κατεβασω απο το site της presonus?

2. Δηλαδή θα εγκαταστήσω την 32bit και μετά θα ξαναεγκαταστήσω την 64;

Μπερδευτηκα καπως. Αν έχεις χρόνο δωσε μου μερικές πληροφορίες η οτι αλλο πιστευεις θα μου φανει χρήσιμο.

Στο thomann απο μια παραγγελια που πηγα να κανω τωρα το studio one producer για να δω, βγαινει απο 99 στα 119 (20 ευρω λεει οτι ειναι τα μεταφορικα για Ελλαδα) οποτε φανταζομαι ερχεται boxed version, αλλα δεν μπορω να πω με σιγουρια. Δεν βλεπω να γραφει και κατι στην περιγραφη.

Οσον αφορα την εκδοση, οχι. Θα βαλεις αυτην που θες εσυ και τελος.

οκ, και κατι τελευταιο αφου σε ευχαριστησω και παλι για τον χρόνο σου.

Σαν vst εχει τυμπανα (λουπες, ρυθμους κτλ), εχει πνευστα, βιολια, ακορντεον κοκ;

Εχει δηλαδή τα βασικά οργανα ενσωματωμένα;

Ναι, εννοειται. Εχει απο ολα οσα ειπες και αλλα ακομα καθως και καποιες εξτρα βιβλιοθηκες free (δωρεαν για σενα που πηρες το προγραμμα εννοω, οχι γενικα για ολους δωρεαν) που θα βρεις στο account σου στην Presonus, μολις ενεργοποιησεις το προγραμμα. Ακομα, κατι που πιστευω θα σου αρεσει, ειναι πως σου δινει free το Komplete Elements 8 MKII της Native Instruments. (Εγω το ειχα αγορασει βεβαια παλαιοτερα αυτο το komplete οποτε...  :P)

To παραγγέλνω λοιπον και ελπίζω να με βολέψει. Το REAPER που δουλευα δωρεαν τοσο καιρό δεν είχε τοσες πολλές δυνατότητες, ουτε ωραια plug ins και σχεδον καθολου οργανα.

Το χομπι μου κάνω βέβαια, οποτε δεν μπορώ να δωσω 500 + για cubase κτλ αλλά πιστευω και λογω της προσφοράς το studio one producer τα αξίζει τα 100. Εχω δει αρκετα videos και το περιβαλλον του μου άρεσε και πιστευω πως μαθαινεται σχετικά εύκολα.

Πιστευω πως ειναι αναβαθμιση και θα κάνει πιο ευκολο το έργο μου.

Edit . Αυτο το komplete πρεπει να το έχω κι εγω καθως εχω την καρτα komplete audio 6 και μια βιβλιοθηκη ηταν μαζί στη συσκευασια. Αν λεμε την ιδια φυσικά

Προσωπικα για το reaper δεν ξερω, δεν το εχω δουλεψει ποτε, ουτε εχω ακουσει οργανα του κλπ. Βεβαια, οι περισσοτεροι λενε καλα λογια για το reaper απο οσο εχω δει στα φορουμς εδω και χρονια.

Την αγορα απο που σκεφτεσαι να την κανεις τελικα?

Edit: Ναι, αυτο το komplete ειχε και η καρτα σου.

Δεν θελω να κρινω αρνητικά το reaper μιας και οπως σου ειπα δεν κατεχω πολλές γνώσεις αλλά απο οσο είχα την ευκαιρία να δω αλλα DAW δεν σου παρείχε τοση ευελιξία, τόση ευκολία και επιλογές. ακόμη και το πιο απλό εφε το reverb δεν με ικανοποιούσε ποτέ.

Οσο για τα vst απλά ΔΕΝ ΕΙΧΕ!! Δεν ξέρω ισως δεν μου καθισε εμενα καλά. Το studio one έχει μακραν πιο πολλές επιλογές και φαίνεται βατό και απλό. Πιο συγκτροτημένο.

Θελω απο αυτό να τα έχει ολα (η τα περισσότερα) ενσωμετωμένα ωστε να μπορώ να κανω τις παραγωγες μου πιο απλά. (ερασιτεχνης ειμαι ξαναλέω)

Θα το παρω απο τομαν καθως μαζί με πράγματα που θελουν να παραγγείλουν φίλοι μου ξεπερνάμε το οριο των 300 ευρώ για δωρεάν μεταφορικά.

Eγινε.

Για οτι αλλο, εδω ειμαστε. Οταν παραλαβεις, πες μας αν ηρθε boxed.

Καλη αγορα.

Edit: Η αγορα που θα κανετε ποτε θα γινει? (ρωταω σε περιπτωση που σκεφτεστε να μην κανετε την αγορα αμεσα και αλλαξει τιποτα η τιμη του studio γιατι ειναι σε προσφορα μεχρι 1 Δεκεμβριου....βεβαια, δεν ξερω μεχρι ποτε θα ειναι στο thomann η προσφορα αλλα φανταζομαι θα ειναι για οσο το εχει και η εταιρεια).

Η παραγγελια θα γίνει τωρα! Στο επομενο δεκάλεπτο!  ;D ;D

Αλλωστε η εταιρια λεει ξεκάθαρα πως η προσφορά ειναι μεχρι 1 Δεκ οποτε λογικά και ο Τομαν θα βαλει απο Τρίτη την παλια τιμή.

Με τα updates τι γινεται; Καθε φορα που θα βγαινει θα τα παιρνουμε;

Γενικά αν μπορείς κανε ενα μικρο review. Πως σου φανηκε σαν περιβαλλον; Τι περιείχε η συσκευασία; Θα εχει αραγε κατι βοηθητικό για να το μαθεις; καποιο dvd ισως; Λογικά έχεις εμπειρίες και με αλλα DAW, πιστευεις για καποιον ερασιτέχνη και οχι μονο θα ήταν αρκετο;

Δεν ξερω για τα updates αλλα δεν νομιζω οτι θα δινονται δωρεαν, μιας και ηδη βλεπω οτι υπαρχουν upgrades στο e-shop της presonus ... πχ υπαρχει upgrade για να πας απο την εκδοση artist σε artist 2.

Θα γραψω καποια στιγμη τις εντυπωσεις μου, αλλα τωρα δεν το βλεπω. Κατι εγινε και δεν ανοιγει το studio one. Κατι προβλημα με dll και κατι τετοια. Μη φοβασαι, δεν θα εχεις θεμα, εγω εκανα βλακεια.

Δεν το πηρα με συσκευασια αλλα κλειδι που ενεργοποιησα στο site.

Μεσα στο account σου στην Presonus, θα βρεις 400mb demo και tutorials (και αλλα ποσα στο youtube αλλα και θα μπορεις να ρωτησεις οτι θες στο forum της εταιρειας).

Εννοειται οτι ειναι πολυ καλο και για ερασιτεχνη αλλα και γενικα. Βασικα, για μενα δεν υπαρχει οτι το ταδε daw ειναι ερασιτεχνικο και καποιο αλλο οχι. Με οποιο θες μπορεις να κανεις τα παντα, αρκει να βολευει τον σκοπο σου. Πχ το midi editing του fl studio ειναι πολυ καλυτερο απο του presonus αλλα το audio editing του presonus ειναι πολυ καλυτερο απο του fl. Και στα 2 ομως κανεις οτι θες.

Το παρήγγειλα κανονικά χθες το βράδυ. Παντως και σήμερα εχει 99 Ε.

Λογικά θα ειναι η boxed version γιατι στην λίστα με την κουτα που μου στελνουν το εγραψαν και αυτο μέσα.

Θα γράψω εντυπώσεις οταν το δουλέψω.

Εννοείται κι εσυ αν βρεις χρόνο γράψε δυο λόγια.

Ωραια!

Ας γραψω μερικες εντυπωσεις που ειδα οσο το δουλεψα τις 2-3 πρωτες μερες.

Μου αρεσε το περιβαλλον, ο τροπος που πετας τα εφφε στο καθε καναλι, μου αρεσαν τα εφφε του, μου αρεσε το time strech του (πραγματικα του βγαζω το καπελο... θα βαλω και βιντεακι παρακατω απο το youtube για να καταλαβετε ποσο καλο ειναι). Μου αρεσε το quantize, με δυσκολεψε το midi editon και το να διορθωσω με το μολυβακι καποιες νοτες ειτε νσ βαλω σε αλλο χρονο καποιες νοτες.

Τα παραπανω ειναι πολυ λιγα αλλα ειναι αυτα που προλαβα να δω. Θελω να δω και καποια πραγματα σε audio recording καθως και αλλες διαφορες ''καλες'' λειτουργιες που φαινεται να εχει. Θα πειραματιστω (μολις το κανω παλι να παιζει :p) και για οτι μου αρεσει ή οχι, ξαναγραφω.

Eδω το video για το time strech: https://www.youtube.com/watch?v=c99A0_srxKg

Ευχαριστώ στρατηγέ! Οτι παραπάνω μπορείς να γράψεις θα βοηθήσει!

να σαι καλά! Το περιμένω κι εγώ.

Σκέφτομαι μηπως επρεπε να παρω το professional που εχει και mastering αλλα πρωτον δεν εχω ιδεα πως να κανω μαστερινγκ και δευτερον δεν μπορουσα να δωσω αλλα 100 ευρώ μη οντας επαγγελματίας!

Α, δεν το ηξερα οτι μονο το professional εχει mastering, νομιζα οτι και το producer εχει. Καλα οκ, μη σκας, οταν δεις οτι θελεις να κανεις και mastering κανεις το upgrade τοτε, παλι σε καμια προσφορα -50% και εισαι οκ.

Εγω παντως κανω mastering με το aams (auto audio mastering system).  ;D ;D

Ειναι free αυτο το aams??

Επισης θα σκασω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατι στην περιγραφή αναφέρει συνεχώς ....

32bit audio processing..... 32bit effects library with many plugins like dynamics processors, reverbs, modulations effects, amp simulators, etc.

Δεν εχει απολύτως καμια σχέση με συμβατότητα με 64bit σύστημα;

Οχι, δεν ειναι  free: http://www.curioza.com/1JN/index.php/en/registration/license-registration

Οσον αφορα το 32-64 bit, εμενα στο account μου ειναι ετσι για να καταλαβεις (μπορεις να κατεβασεις οποιο θελεις):

http://oi58.tinypic.com/v62h5v.jpg

Edit: Στη σελιδα που συγκρινει μεταξυ τους τις εκδοσεις εχει το εξης:

Audio-processing resolution (floating-point) free 32-bit artist 32-bit producer 32-bit professional 64-bit

http://www.presonus.com/products/studio-one/compare-versions

Δεν εχω βαλει το 64 bit για να σου πω κατι με σιγουρια.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back