Premiata Forneria Markoni live Roma 2010 Prog.Exhibition

pericles

Μέλος
Πόντοι
98

To γνωστο Ιταλικο progressive συγκροτημα παρ'ολα τα χρονακια τους σε μεγαλη φορμα

δειχνουν πως παιζεται η προγκρεσιβ  μουσικη σε ενα κοινο που γνωριζει μουσικη (Ιταλικο κοινο )!!Απολαυση !!

Φοβεροί μουσικοί!

Μας τους γνώρισε, ( ποιος άλλος; ), ο Γιάννης Πετρίδης την δεκαετία του '70.

Από τα πλέον αγαπημένα prog σχήματα, από τότε!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εσυ Νεστορα μου τσιμπησες 2 απο τα αλπουμ που ειχα PFM ?σε σφαξα ;D ;D ;D ;D

pericles είπε:
Εσυ Νεστορα μου τσιμπησες 2 απο τα αλπουμ που ειχα PFM ?σε σφαξα ;D ;D ;D ;D
Ναι τις ιταλικές εκδόσεις.

Έχω όμως και τις με αγγλικό στίχο.  ;)

Αφού ξέρεις είμαι μέγας δισκοσυλλέκτης. Την επόμενη φορά που θα έρθω σπίτι σου, θα πάρω και τους δίσκους των Smiths που έχεις.  :)

Τους πουλησα σε ενα κοροιδο :D ,δεν μου φερνεις πισω τους 2 που τσιμπησες οσο τους πληρωσες θα παρεις!!

Ξέρεις ποια λέξη σε πολλές γλώσσες είναι περίπου ίδια; No.  :-*

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back