- Πόντοι
- 98
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
+1000playloud είπε:Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson.
Ναι έχει κάνει αρκετές. Το Greece δεν ξέρω τι είναι όμως, δισκοπωλείο? :vit_hot είπε:απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece?
Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε?? ;D ;D ;DΦΟΒΕΡΟΣ!
Nestoras είπε:
Τάκη δυστυχώς δεν το έχω, αλλά απ' οτι έχω δεί στο Youtube πρέπει να κατεβαίνουν βρακιά. Άσε που τα λέει και καλά ο γυιός του Berry Oakley.playloud είπε:Ελπιζω Νεστορα να το εχεις (ακουσει) το cdακι των Bloodline. ΤΕ ΛΕΙ Ο
Δεν εχει να κανει με το γηρας ρε συ. Απλα "καθε πραγμα για εκει που πρεπει". Και βεβαια ειναι μια χαρα (και 2 και 3) αλλα οχι να βαραει ο αλλος καργα μπλουζ βιωμα και να jamαρει η μπαντα κι αυτες να ειναι λες και χορευουν τσιφτετελι σε μπουζουκλερι η pole dance.mscmkr είπε:Περίεργο που αναφέρεις τον Ozzy. Πάντα ο Joe μου έμοιαζε φυσιογνωμικά σαν μια νεότερη βελτιωμένη version του Ozzy...
Οι γκομενίτσες BTW μια χαρά είναι... Κρίμα που δεν βγάζουν τίποτε... Γέρασες plld-ούλη...
;D καιρο ειχα να το ακουσω αυτο.....playloud είπε:οι αλλοι παιζουν τις καλτσες τους