πραγματικα δεν υπαρχουν σχολια για τον Joe Bonamassa

Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson.

Ο Joe ειναι οντως απιαστος αλλα εδω στις περισσοτερες φρασεις ειναι κλωνος του Eric (κι αυτο καλα το κανει ο μπαγασας)

playloud είπε:
Βαλτου μπολικο βαθακι και ενα analog echo και εχεις ΚΑΡΦΙ Eric Johnson.
+1000

Ειδικα στο 0:17-0:25 ειναι καρμπον ej

Δείτε τον σε μικρή ηλικία με το συγκρότημά του με κάτι διάσημους γιούς και φυσικά την dream κιθάρα.

πραγματικα καλος!

τωρα τελευταια τον ανακαλυψα κ εχω παθει πλακα..

απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece?

Γι'αυτα τα licks τύπου EJ πάντως τον έχω ακούσει να αυτοσατυρίζεται σε κάποιο βίντεο.  ;)

vit_hot είπε:
απο δισκογραφικες δουλειες εχει κανει πολλες?θα βρουμε τιποτα στο greece?
Ναι έχει κάνει αρκετές. Το Greece δεν ξέρω τι είναι όμως, δισκοπωλείο?  ::) ::)

ΦΟΒΕΡΟΣ!
Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε??  ;D ;D ;D

The Genius Loci είπε:
Που χάθηκες εσύ νιόπαντρε??  ;D ;D ;D
nicubunu_Emoticons_Silence_face.png

"πραγματικα δεν υπαρχουν σχολια για τον Joe Bonamassa"

Καλά μη το λες αυτό...έλληνες είμαστε... 8)

Εδώ παραλίγο να βγάλουμε και τον Gus άχρηστο... :o

Τον Ozzy ξεπεσμένο γιατί...μεγάλωσε :-\

Από τον Σταρόβα φτάσαμε μετά από αρκετές σελίδες στον Τσιτσάνη κ.ο.κ.

Τι να λέμε τώρα!!

Καλός και ο Joe αλλά εγω έχω ακούσει κάτι παιχταράδες στην παραλιακή...που να στα λέω ;D ;D ;D

playloud είπε:
Ελπιζω Νεστορα να το εχεις (ακουσει) το cdακι των Bloodline. ΤΕ ΛΕΙ Ο
Τάκη δυστυχώς δεν το έχω, αλλά απ' οτι έχω δεί στο Youtube πρέπει να κατεβαίνουν βρακιά. Άσε που τα λέει και καλά ο γυιός του Berry Oakley.

Όσο για τη παλιά Fender πιστεύω να κατάλαβες τον πόνο μου.

Καλα, ολο το dvdακι απο το 1ο album μαμει ασχημως. Μονο (αλλα ΑΠΟΛΥΤΟ ξενερωμα) το οποιο με κανει και δεν το βλεπω οσο του αξιζει ειναι οι 2 σουρλουλουδες που "λικνιζονται" αδιακοπα οσο οι αλλοι παιζουν τις καλτσες τους (ναι, ακομα κι οταν τζαμαρουν). Δεν βγαινει ο Ozzy απο πουθενα να τους πεταξει κανα κουβα νερο!!!

Το κομματι δε ("If heartaches....) ειναι το καλλιτερο του album

Περίεργο που αναφέρεις τον Ozzy. Πάντα ο Joe μου έμοιαζε φυσιογνωμικά σαν μια νεότερη βελτιωμένη version του Ozzy...

Οι γκομενίτσες BTW μια χαρά είναι... Κρίμα που δεν βγάζουν τίποτε... Γέρασες plld-ούλη...

mscmkr είπε:
Περίεργο που αναφέρεις τον Ozzy. Πάντα ο Joe μου έμοιαζε φυσιογνωμικά σαν μια νεότερη βελτιωμένη version του Ozzy...

Οι γκομενίτσες BTW μια χαρά είναι... Κρίμα που δεν βγάζουν τίποτε... Γέρασες plld-ούλη...
Δεν εχει να κανει με το γηρας ρε συ. Απλα "καθε πραγμα για εκει που πρεπει". Και βεβαια ειναι μια χαρα (και 2 και 3) αλλα οχι να βαραει ο αλλος καργα μπλουζ βιωμα και να jamαρει η μπαντα κι αυτες να ειναι λες και χορευουν τσιφτετελι σε μπουζουκλερι η pole dance.

Σε .... αλλη περιπτωση δεν θα με χαλαγαν ΚΑ ΘΟ ΛΟΥ

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back