Ποζεράδες κιθαρίστες γκομενοπαγίδες

ohhai

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Σας έχει τύχει ποτέ να τύχετε ποζερά κιθαρίστα σε παρέα,που δεν ήξερε την τύφλα του και το παιζε γαμάτος?

Θα ξεκινήσω εγώ:

Τις προάλλες πήγαμε σε ένα πάρτυ και έπαιζε ένας κιθάρα, το παλληκάρι καλά έπαιζε τις συγχορδίες δεν λέω, αλλά όλη την ώρα έκανε τις κλασικές ποζερίες. Μας έβαλε να ακούσουμε μουσική που άκουγε("Chris Rea ρε, δεν τον ξέρετε??" νομίζοντας πως είναι ο υπερψαγμένος καλλιτέχνης). Μόλις άκουγε το όνομα Dylan προσκυνούσε με δέος(άποψη). Συγκινιόταν με κάθε κομμάτι ακόμη και με πυξ-λαξ(!). Είπε και το κλασικό "Ας είχα την ηλεκτρική ρε γμτ να παίξω κανένα σολάκι"! Έκανε διάλειμμα για να αφηγηθεί ιστορία από το μαγαζί που δούλευε(να μην το πούμε και αυτό?). Δεν ήξερε καν το στην Κ του σιδηρόπουλου. Στο τέλος έπαιξε και ένα κομμάτι που είχε γράψει ο ίδιος και μας αποτελείωσε!!! Δεν μίλησα γιατί ήθελα να δείξω το επίπεδο μου! :P

(Αλλά αν μπορούσα θα έκανα όπως ο belushi που πόσταραν στο δίπλα τόπικ)

http://www.youtube.com/watch?v=5o-SuRXwK5o&e

AlarV είπε:
(Αλλά αν μπορούσα θα έκανα όπως ο belushi που πόσταραν στο δίπλα τόπικ)
γιατί δεν μπορούσες, δεν το κατάλαβα..τέτοιες αδυναμίες μπορούν να στοιχειώσουν ολόκληρη ζωή..είχες την ευκαιρία να κάνεις την καλλιτεχνική σου υπέρβαση και την έχασες.. ;D

Εγω παντως ενα ξερω...Οι κιθαριστες ποζεραδες φαινονται....Περισσοτερο μιλανε παρα παιζουνε...

Οποιος ξερει παιζει και δεν μιλαει!!1

AlarV είπε:
Σας έχει τύχει ποτέ να τύχετε ποζερά κιθαρίστα σε παρέα,που δεν ήξερε την τύφλα του και το παιζε γαμάτος?

ναι.. εμενα!! χα0αχ0α0χ

μα τι το καλυτερο υπαρχει απο το να λες ιστοριες και ολοι να κανουν WoooW!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Δεν τον είχα σε παρέα, στο συγκρότημα τον είχα. Δεν μπορούσε να σταυρώσει νότα και το έπαιζε "κακός" (ύφος δυσκοιλιότητας κλπ). Τον έστειλα για βρούβες και ησύχασα. Ελπίζω πάντως να βρήκε επιτέλους γκόμενα και να ξεμπούκωσε το σύστημα του.

Δεν ξέρω αν θα φανεί άσχετη η τοποθέτησή μου αλλά έχω να πω ότι οι κιθαρίστες αποπνέουν για εμάς τις γυναίκες απίστευτο ερωτισμό...Βέβαια, όχι οι γελοίοι ποζεράδες, μόνο οι καλοί και ταλαντούχοι που παίζουν με πάθος... ;D

gkou είπε:
Δεν ξέρω αν θα φανεί άσχετη η τοποθέτησή μου αλλά έχω να πω ότι οι κιθαρίστες αποπνέουν για εμάς τις γυναίκες απίστευτο ερωτισμό...Βέβαια, όχι οι γελοίοι ποζεράδες, μόνο οι καλοί και ταλαντούχοι που παίζουν με πάθος... ;D
xm...

παραξενο! παντα πιστευα πως ολη την δοξα και τις γυναικες σε επιπεδο μπαντας την παιρνουν οι ντραμερ!

οι μονοι αδικημενοι οπτικα βλεπω πως ειναι οι μπασιστες! οπως ειπε και μια φιλη μου

''αυτο το δεξι χερι ειναι τρομακτικο ετσι οπως ειναι παρατημενο πανω στο μπασο, σαν κακομοιρο''...!! ;D ;D

Μπα, ακούστε με, ξέρω τι σας λέω, οι κιθαρίστες είναι για μας πολύ ερωτικοί...Όσο για τους ντράμερ, συνήθως είναι κρυμμένοι πίσω από την υπόλοιπη μπάντα, κάπου στο βάθος, και δε τους πολυπροσέχουμε ;)

BigAlejandro είπε:
οι μονοι αδικημενοι οπτικα βλεπω πως ειναι οι μπασιστες! οπως ειπε και μια φιλη μου

''αυτο το δεξι χερι ειναι τρομακτικο ετσι οπως ειναι παρατημενο πανω στο μπασο, σαν κακομοιρο''...!! ;D ;D
Διαφωνώ καθέτως. Μπασίστες all the way, είναι κ τα καλά παιδιά πάντα :P

Και φυσικά όχι όλοι, η εμφάνιση μετράει, τέλος!

Αλλά αν το δούμε πρακτικά. Ωφελημένος/η οπτικά σε ένα λάιβ θα είναι πάντα αυτός που έχει επαφή και αλληλεπίδραση με το κοινό.

(άρα ακόμα πιο εύκολο για έναν τραγουδιστή και μετά για έναν οργανοπαίχτη)

Τώρα μια απορία για το όλο θέμα, σε συνδυασμό με τον τίτλο του.

Το πρόβλημα υπάρχει, στο ότι ο εν λόγω κιθαρίστας μπορεί να το παίζει ψώνιο, ενώ δεν παίζει μια, ή στο ότι ενώ δεν παίζει μια, ρίχνει γκόμενες, εν αντιθέσει με κάποιον που παίζει και τίποτα παραπάνω; :P

Evilnye είπε:
Αλλά αν το δούμε πρακτικά. Ωφελημένος/η οπτικά σε ένα λάιβ θα είναι πάντα αυτός που έχει επαφή και αλληλεπίδραση με το κοινό.

(άρα ακόμα πιο εύκολο για έναν τραγουδιστή και μετά για έναν οργανοπαίχτη)
ναι ρε παιδι μου!

προφανως και ο τραγουδιστης εχει την πιο μεγαλη επαφη με το κοινο.

αλλα οπως και να το κανουμε, ειδικα αν καποιος δεν ξερει μουσικη, πιο ευκολα θα εντυπωσιαστει απο εναν ντραμερ που παιζει μετριοτητες, παρα απο εναν μπασιστα που παιζει παπαδες! μην το παρεις στραβα και κλαδικα....!!! ;D ;D ;D

απο εκει και περα, εχω πετυχει σε μουσικη σκηνη, εναν κιθαριστα, οχι αρκετα ομορφο , που φορουσε (μεσα στο 2003 για ονομα του θεου) αμανικο γουαιτσνεικ, στενο ντζιν και καουμποικες ''αναγλυφες'' μποτες και ειχε εναν σκασμο κατακτησεις!

απλα εχω αρχισει να πιστευω πως οι κιθαριστες εχουν πιο μεγαλη ροπη προς την ποζερια!

Evilnye είπε:
Τώρα μια απορία για το όλο θέμα, σε συνδυασμό με τον τίτλο του.

Το πρόβλημα υπάρχει, στο ότι ο εν λόγω κιθαρίστας μπορεί να το παίζει ψώνιο, ενώ δεν παίζει μια, ή στο ότι ενώ δεν παίζει μια, ρίχνει γκόμενες, εν αντιθέσει με κάποιον που παίζει και τίποτα παραπάνω; :P

απο εκει και περα, εχω πετυχει σε μουσικη σκηνη, εναν κιθαριστα, οχι αρκετα ομορφο , που φορουσε (μεσα στο 2003 για ονομα του θεου) αμανικο γουαιτσνεικ, στενο ντζιν και καουμποικες ''αναγλυφες'' μποτες και ειχε εναν σκασμο κατακτησεις!

απλα εχω αρχισει να πιστευω πως οι κιθαριστες εχουν πιο μεγαλη ροπη προς την ποζερια!
ο συγκεκριμενος δεν εποιζε και τιποτα τρομερο παντως! ;D ;D ;D

προφανως, ο κιθαριστας ειναι πιο ... λαοπροβλητος και μονοπολει τα βλεματα!

Καλημέρα,

Θα συμφωνήσω και εγώ στο οτι υπάρχουν όντως τέτοιου είδους κιθαρίστες και άλλοι "οργανοπαίχτες", μουσικοί ή μη. Προσωπικά εγώ θα τους αποκαλούσα "Η κακή πλευρά του ποζερά" ή αλλιώς πιο απλά Μαλ....ες.

Αυτό που έχω ζήσει εγώ και ξέρω σαν Poser ή Pozer ;) είναι τα ακούσματα απο συγκροτήματα της δεκαετίες του '80, όπου και υπήρχαν οι πραγματικοί ποζεράδες βλ. Danger Danger, White Lion, Motley Crue, Cinderella, Whitesnake, Europe και άλλα τέτοια. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ποζεράδες, καταρχήν Μουσικοί και μετά όλα τ'αλλα, extreme εμφανίσεις απο ενδυματολογικής και "κομμωτικής" άποψης, ενέργεια στη σκηνή και Sleazy Pozer Melodic Rock!!!

Καλημέρα και πάλι σε όλους!

BigAlejandro είπε:
ναι ρε παιδι μου!

προφανως και ο τραγουδιστης εχει την πιο μεγαλη επαφη με το κοινο.

αλλα οπως και να το κανουμε, ειδικα αν καποιος δεν ξερει μουσικη, πιο ευκολα θα εντυπωσιαστει απο εναν ντραμερ που παιζει μετριοτητες, παρα απο εναν μπασιστα που παιζει παπαδες! μην το παρεις στραβα και κλαδικα....!!! ;D ;D ;D

Ξεχνάς μια ακόμα λεπτομέρεια, κάποιος που δε ξέρει από μουσική και πολλά, δε θα αναγνωρίσει απαραίτητα τον κιθαρίστα από τον μπασίστα, και απλά θα προσέξει όποιον κοπανιέται περισσότερο (άρα και θεωρητικά παίζει περισσότερα) ή τον πιο όμορφο για να απλοποιήσει καταστάσεις :P

(True story όλα αυτά χαχαχαχα)

Τώρα για το παλικάρι που λες, είναι αρκετά γενικές οι πληροφορίες. Όχι αρκετά όμορφος. Υποκειμενικά για σένα, πιθανόν, μιας και αν λες είχε βουνό κατακτήσεις ε μάπας δεν παίζει να ταν.

Διαχωρίζω αυτή την ατάκα για την απλότητα, το μεγαλείο της και την τεράστια αλήθεια της. Είσαι πλέον πεφωτισμένος !

Επειδή κάπου μπερδεύτηκε το θέμα, άλλο poser (=glam, sleaze κλπ. κλπ. κλπ. = είδος μουσικής) κι άλλο η ποζεριά (ή και ποζεριλίκι  ;D).

Τώρα, έχω παίξει και ως κιθαρίστας και ως μπασσίστας, και ομολογώ πως δεν είχα πρόβλημα... "προσοχής" either way!  ;D  ;D  ;D

Αλλά βέβαια κοπανιέμαι σαν βλαμμένος στα live, οπότε έχει να κάνει κι αυτό (γιατί σίγουρα δεν με λες και Brad)! Το ότι οι κιθαρίστες παίρνουν πάντα τις groupies είναι ψιλομύθος. Τα κοριτσάκια γουστάρουν πρωτίστως τους τραγουδιστές και από κεί και πέρα τον πιο όμορφο - άσχετα με το όργανο.

Επίσης, μην μπερδεύουμε το ποζεριλίκι με το ψώνισμα (sic). Το ότι χτυπιέται κάποιος, κάνει γκριμάτσες, πηδάει γύρω γύρω σαν το γίδι κλπ. δεν σημαίνει (πάντα) ότι είναι ψώνιο ή attention whore, μπορεί απλά έτσι να του βγαίνει. Και μην ξεχνάμε πως δεν χρειάζεται να παίζεις παπάδες για να "ποζεριάζεις" αλλά κυρίως να γουστάρεις αυτό που παίζεις! Προσωπικά τουλάχιστον έτσι το βλέπω και έτσι μου βγαίνει και μένα. Σαφέστατα βέβαια υπάρχει και το επιτηδευμένο ποζεριλίκι, αλλά κι αυτό χρειάζεται μερικές φορές - και εκλαμβάνεται ως σκηνική παρουσία από το κοινό. Αλλιώς θα σας κάτσει να βλέπετε μια μπάντα "ενεργή" στη σκηνή κι αλλιώς ενα μάτσο αγκούρια,  κακά τα ψέμματα!

On topic, καλά κάνουν όσοι κιθαρίστες δεν παίζουν παπάδες και παίζουν τα κλασσικά καψουροεντεχνολαικοποπκιεγωδενξερωτιτράγουδα και παίρνουν και τα κοριτσάκια. Δεν θυμάμαι ποτέ να χρειαζόταν να παίξεις solos των nevermore στην παραλία για να γουστάρει η παρέα. Και όσοι το κάνουν αυτό και για την παρέα το κάνουν εν μέρει. Τώρα αν το παίζουν μουσικές διάνοιες και υπερκιθαρίστες είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, και ομολογώ πως μπορεί να γίνει ενοχλητικό, αλλά ευτυχώς ο αείμνηστος Bluto μας έχει δώσει τη λύση εδώ και καιρό!  ;D

Evilnye είπε:
Ξεχνάς μια ακόμα λεπτομέρεια, κάποιος που δε ξέρει από μουσική και πολλά, δε θα αναγνωρίσει απαραίτητα τον κιθαρίστα από τον μπασίστα, και απλά θα προσέξει όποιον κοπανιέται περισσότερο (άρα και θεωρητικά παίζει περισσότερα) ή τον πιο όμορφο για να απλοποιήσει καταστάσεις :P

(True story όλα αυτά χαχαχαχα)
μα ειναι ευκολο να βρεις τον μπασιστα.

κοιτας ποιος πανω στην σκηνη φαινεται να το διασκεδαζει λιγοτερο και ειναι πιο... μονοχνωτος!!! ;D ;D ;D

Τώρα για το παλικάρι που λες, είναι αρκετά γενικές οι πληροφορίες. Όχι αρκετά όμορφος. Υποκειμενικά για σένα, πιθανόν, μιας και αν λες είχε βουνό κατακτήσεις ε μάπας δεν παίζει να ταν.
δεν μπορω να πω πιο πολλα, γιατι ειναι γνωριμη φατσα 'δω μεσα  τελικα...!!! ;D ;D ;D

Διαχωρίζω αυτή την ατάκα για την απλότητα, το μεγαλείο της και την τεράστια αλήθεια της. Είσαι πλέον πεφωτισμένος !
μα ειναι λογικο αυτο!

εμεις οι κιθαριστες εχουμε τα παντα...

6 χορδες...

πεταλακια...

πεταλιερες...

αντιτιουντ....

e bow...

κομψο οργανο...

μονους μαγνητες, διπλους μαγνητες...

τρεμολα...

και μονο που τα ανεφερα, φουσκωσα απο υπερηφανια!!!!!!! ;D ;D ;D

BigAlejandro είπε:
μα ειναι ευκολο να βρεις τον μπασιστα.

κοιτας ποιος πανω στην σκηνη φαινεται να το διασκεδαζει λιγοτερο και ειναι πιο... μονοχνωτος!!! ;D ;D ;D
Κι όμως!  :P

μα ειναι λογικο αυτο!

εμεις οι κιθαριστες εχουμε τα παντα...

6 χορδες...

πεταλακια...

πεταλιερες...

αντιτιουντ....

e bow...

κομψο οργανο...

μονους μαγνητες, διπλους μαγνητες...

τρεμολα...

και μονο που τα ανεφερα, φουσκωσα απο υπερηφανια!!!!!!! ;D ;D ;D
Προφανώς δεν έχεις δεί:

Μπασίστα με εξάχορδο

Μπασσίστα με πεταλάκια

Μπασσίστα με πεταλιέρες

Μπασσίστα με attitude

Μπασσίστα με ebow

Μπασσίστα με πολύ κομψότερα όργανα από τις stratocaster σας

Μπάσσα με μονούς, διπλούς, split coil, mudbuckers κλπ.

Μπάσσα με tremolo

:P  :P  :P

Θα πω κατι τωρα και θα γινω κακος. :P

Αν γινατε μουσικοι για να βγαλετε ΣΟΒΑΡΗ γκομενα, ψωνισατε απο χερι. 8)

Vartanis είπε:
Θα πω κατι τωρα και θα γινω κακος. :P

Αν γινατε μουσικοι για να βγαλετε ΣΟΒΑΡΗ γκομενα, ψωνισατε απο χερι. 8)
Θεός. Απλά.  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back