- Πόντοι
- 1,083
ε, δεν είναι και πολλά 500 ευρώ.
Δέν φεύγει και το έριξε στα 450.ε, δεν είναι και πολλά 500 ευρώ.
Τον πήρε ο ύπνος και του έπεσε το τσιγάρο απ'το στόμα,καθώς έχτιζε ατμόσφαιρα.Θα το έπαιρνα αλλά έχει A little cigarette burn λέει![]()
![]()
Θα ήταν πραγματικά παρακινδυνευμένο να κάνουμε μιά τέτοια εκτίμηση,αν πρόκειται πραγματικά η όχι για ένα απο τα synths του Vangelis,αλλά νομίζω βάση τιμής και τρόπου παρουσίασης του πωλητή,μπορούμε όλοι μας νομίζω,να κάνουμε μία εκτίμηση για το περιεχόμενο του τσιγάρου που έπεσε και έκαψε το πλήκτρο.Χωρις να εχω ιδεα ουτε περι κληρονομικων του Βαγγελη, ουτε περι αντιστοιχων διαδικασιων γενικα, υποθετωντας λοιπον και οχι γνωριζωντας, λεω το εξης:
Σε αντιστοιχου μεγεθους πωλησεις, απο αποψη διασημοτητας, ιστορικοτητας κλπ, εχω δει οτι η ολη φαση γινεται απο μεγαλους οικους δημοπρασιων, με αντιστοιχη διαφημηση, εκτιμηση, διαδικασια πλειοδοτησης κλπ. Εδω τωρα τι φαση ειναι αυτη, βαζω μια αγγελια στο reverb και οποιον παρει ο χαρος; Τι φαση, δεν ειναι οντως το πληκτρο του Βαγγελη, δεν υπαρχει καν πληκτρο, ή μπηκε στο στουντιο του κανας "απο τη ΔΕΗ ειμαστε" και τωρα το βγαζει ονλαιν;
Γράψε κι εσύ Vangelis ανθρωπέ μου και ανησυχησα. Ποιος Bαγγέλης;
Αν δεν ήσουν νέος και υγιής, θα το αγόραζαΆλλο ένα ανεκτίμητο κόσμημα για τη συλλογή σας, κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας. Η τιμή θα έλεγα ότι είναι αρκετά καλή. Μην ξεχνάτε άλλωστε ποιος το είχε.
Πάρε 28 νότες πολυφωνία?? Και αν θέλω να παίξω τζαζ??
Θα χτίσω ένα pipe organ στην έπαυλη μου, με 4 κλαβιέ για τα χέρια και 1 στα πόδια.Πάρε 2
με 699 παιρνεις Arturiάρα Αστρολαμπ και δωραρα analoglab και, παιζεις απο τζαζζ μεχρι χασαποσερβικο!!!!!!!!!!8 νότες πολυφωνία?? Και αν θέλω να παίξω τζαζ??
Με ένα εκατομμύριο τρακόσιες χιλιάδες ευρώ που θα δώσεις σύμφωνα με την αγγελία θα το ικανοποιήσεις το απωθημένο σου.Υγ. Κωσ,,,,,, τι εγινε;;;; δε μπηκα αλλα τρομαξα!!!!! πουλας το V-synth σου;;;;;
δε ξερω αν το εχω ξαναγραψει, αλλο συνθ απο το σεταπ σου ειναι το δικο μου απωθημενο!!!!!