Που βρίσκεται η παραγγελία μου απο thomann

dalwood

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Tην προηγούμενη πέμπτη έκανα μια παραγγελία από τον thomann.Βλέποντας από το site της dhl πού βρίσκεται η παραγγελία μου βλέπω εδώ και μέρες ότι βρίσκεται στο ίδιο στάδιο.Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω ξαναπαραγγήλει και δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.Πότε η παραγγελία μου θα φτάσει Ελλάδα;

Fri, 30.03.12 10:55 h

--

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Fri, 30.03.12 14:39 h

Kitzingen, DE

The shipment has been processed in the parcel center

Sat, 31.03.12 00:19 h

Feucht, DE

The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization.

Feucht, DE

The international shipment has been processed in the export parcel center

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
dalwood είπε:
Tην προηγούμενη πέμπτη έκανα μια παραγγελία από τον thomann.Βλέποντας από το site της dhl πού βρίσκεται η παραγγελία μου βλέπω εδώ και μέρες ότι βρίσκεται στο ίδιο στάδιο.Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω ξαναπαραγγήλει και δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.Πότε η παραγγελία μου θα φτάσει Ελλάδα;

Fri, 30.03.12 10:55 h

--

The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically

Fri, 30.03.12 14:39 h

Kitzingen, DE

The shipment has been processed in the parcel center

πρώτα απ' όλα με γεια ο,τι και αν πήρες...

επειδή πρόσφατα μου έφτασε πακέτο με UPS από Αγγλία..το haw been processed in the parcel center είναι ότι το πακέτο τελείωσε με τον έλεγχο (προγραμματίστηκε δλδ. ο προορισμός και όλη η διαδρομή - δλδ. μέσω ποιων χωρών θα ταξιδέψει) και είναι σε μία ακρούλα για να το μαζέψει κάποιος και να αρχίσει να ταξιδεύει..μην ανησυχείς..3-5 μέρες κάνει..

βάζει google και ψάχνε τις ορολογίες..όλοι τις ίδιες ερωτήσεις κάνουν.. με γειες!!!

Feucht, DE

The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization.

Feucht, DE

The international shipment has been processed in the export parcel center

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αργει λιγο παραπανω απ το συνηθισμενο,και γω παρελαβα πριν 4 μερες και ηταν πρωτη φορα που περιμενα 12  μερες να φτασει.

Κολλαει καμποσες μερες σε συτο το "Feucht" και μετα ξεκιναει.

Οταν γραψει οτι μπηκε Ελλαδα ψαξτο στο σαιτ των ταχυμεταφοιρων ΕΛΤΑ.

και μη σου φανεί παράξενο αν περάσει από κάποια χώρα που αναρωτιέσαι γιατί να πάει από κει..εμένα πχ. από αγγλία πήγε μιλάνο..η λογική έλεγε ότι αμέσως έρχεται στο Βενιζέλο..κι όμως έμεινε 3 μέρες μιλάνο πήγε μπολόνια (μιας ώρας απόσταση) και μετά ήρθε οδικώς Ελλάδα..

όταν σου γράψει out for delivery σημαίνει ότι είναι Ελλάδα και πιθανότατα την ίδια μέρα θα σου χτυπήσουν την πόρτα..

dont worry!

Προσωπικά μου έχει τύχει να λέει σ αυτό το μαραφέτι οτι τα πράγματα που παρήγγειλα δέν έχουν φτάσει ακόμα Ελλάδα και αυτά να έχουν φτάσει ήδη... Απο τότε κάθε φορά που παραγγέλνω για καλό και για κακό ΠΑΝΤΑ χτυπάω ένα τηλέφωνο στα τοπικά ΕΛΤΑ courrier και ενημερώνομαι για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.Τελικά ήρθε χθες στην Ελλάδα και σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι την Δευτέρα θα το έχουν

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back