Που θα βρω μουσικο πριονι (musical saw) στην Ελλαδα

neeq

Μέλος
Πόντοι
38
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Αν βιαζεστε πηγαινετε κατευθειαν στα bold

Καταρχην να μοιραστω μαζι σας τον πονο μου.

Οσο πιο πολυ μαθαινω το αναλογικο το synthsizer, τοσο πιο πολυ μου γεννιεται η επιθυμια να παιζω με φυσικα οργανα διαφορετικους ήχους. End of pain telling.\

Μετα λοιπον το xaphoon και την ocarina (τα οποια οσο τα μαθαινεις γίνονται απιστευτα όργανα), οπου εγινα μαστερ της ντο μείζωνος κλίμακας και των μελωδιων τυπου Mary had a little lamb (or τα περασαμε ομορφα), ήρθε η ωρα του μουσικου πριονίου. η αναζητηση μεσω νετ δεν εφερε αποτελεσματα στην ημετερα χωρα (καλα η δια ζωσης ερευνα είχε ακομα περισσότερη πλακα)

Οποτε αν ξερει καποιος που μπορω να βρω μουσικο πριονι στην Ελλαδα ας μου πει. Ή τουλαχιστον καποιο ευρωπαικο "μαγαζι", γιατι η αναζήτησή μου μονο αμερικανικα αποτελεσματα εφερε (οχι ότι με χαλαει να το παρω απο εκει στην τελικη)

Εγώ πάντως μόλις διάβασα τον τίτλο, σχημάτισα στο μυαλό μου την εικόνα ενός αλυσοπρίονου με ένα humbucker βιβωμένο στη λάμα του...

Sorry για το
sign0006.gif

scytheNL είπε:
http://www.musicalsaw.com/id3.htm

εγω φιλε μου πηρα απο εκει και ηρθε σε 5 μερες μαζι με δοξαρι και κεχριμπαρι.
Αυτο ήταν το μονο που βρηκα κι εγω. Οποτε αν δε βρω κατι αλλο, θα το παραγγειλω απο κει.

Vrass, το σκεφτηκα κι αυτο, αλλα προτίμησα χορτοκοπτικο για MIDI controller για το v synth XT..

πάει μετά απ αυτό έγινα χριστιανός

ΧΡΙΣΤΌΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΊΑ 

Alter είπε:
custom made πριονι
Ναι, καποιος μου εχει μιλησει γι'αυτον ;) χεχε

Και παλι σ'ευχαριστω για τις πληροφορίες.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα