Που πήγατε το Σάββατο(21/4)?

death

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Για πείτε,που θα πάτε το Σάββατο (21/4)?.

Παίζει από την μία στο Αν Sun of nothing και από την άλλη το Up the Hammers Fest στο Underworld.

Εμένα με κόβω για Sun...

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Απόπτυγμα, αλλά καλύτερα Κυριακή για να δω και ένα φιλαράκι που παίζει με τους ΚΑΙΝ...

Apoptygma berzerk εννοείς; Τι πάλι έρχονται αυτοί; Ούτε 1 χρόνος δεν πέρασε από τότε που μας ξαναήρθαν!

¶σχετο, αλλά αν είσαι σχετικός με το συγκεκριμένο άθλημα πήγες και and1-combichrist;

ναι ναι, ερχονται ξανα...

αλλα αυτη την φορα θα ειμαι εκδρομη.

υγ. οχι με τον μενελαο...

αν αλλάξεις τον τίτλο και το κάνεις "που πήγατε το σάββατο που μας πέρασε;", θα σου απαντήσω... :)

Under public demand που λέει και η didimusic :lol: :lol: :lol: :wink: ,άλλαξα τον τίτλο του thread.Όσοι απιστοί προσέλθετε

Πήγα μαζί με ένα πολύ καλό φίλο και δάσκαλο κιθάρας (respect master Yoda) σε ένα party για τα μπάζα και μετά καταλήξαμε στο Όνομα Του Ρόδου. Κακέπης και ξερό παντεσπάνι!!!

Σε ένα Γιώργο που έκανε γιορτή προκαταβολικά…

Καλά ήταν και μια Μαρία που γνώρισα εκεί ακόμη καλύτερη

Ωραιότατο θρεντάκι ...... :lol: Για πείτε τώρα πού πήγατε στις 6/9/1986......

περιμένω... 8)

Αν θυμάμαι καλά,είχα πάει βόλτα στις κούνιες το απόγευμα και μετά στο αν που παίζανε οι Katavarathonious Abyss

.... :lol: ...άλλος ???? τίποτε αναμνήσεις απο παιδικό σταθμό "τα παπάκια"?? κάποιο θλιμμένο απόγευμα επειδή φάγατε όλα τα σοκολατάκια κι έπεσε σφαλούμπα ?? :lol:

Ωραιότατο θρεντάκι ...... :lol: Για πείτε τώρα πού πήγατε στις 6/9/1986......περιμένω... 8)
Born: on 6/9/1986. Natalie Portman

πηγα και αγορασα σχολικη τσαντα (με θηκες για κολατσιο, παγουρι κτλ :lol: )γιατι ξεκινουσα το νηπιαγωγειο μετα απο καποιες μερες...

πηγα και αγορασα σχολικη τσαντα (με θηκες για κολατσιο' date=' παγουρι κτλ :lol: )γιατι ξεκινουσα το νηπιαγωγειο μετα απο καποιες μερες...[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ το βράδι της 21/4 εβαλα τις παραλλαγές, την εξάρτυση, κρέμασα από τη μια το G3A4 απο την άλλη το κράνος-κουβά και βγήκα για περιπολάκι χαλαρωτικό, σκεπτόμενος τα live που χανω. ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΣΕ!!!

Trending...

Νέα θέματα

Back