χαχαχαχα..εχει γινει και trademark? :lol: :lol:με το ασπρόμαυρο κομοδινο trademark
Δωσε διευθηνση' date=' τις ωρες που θα λειπεις και ασε το κληδι κατω απο το χαλακι[/quote']
Με μια μικρή αμοιβή μπορώ να σου δώσω τις πληροφορίες που θες :lol: :lol: :wink:
ωχχχχ!!!μπαμπηηηηηη σε ξεχασαααααα!!!!!1Δωσε διευθηνση' date=' τις ωρες που θα λειπεις και ασε το κληδι κατω απο το χαλακι[/quote']
Με μια μικρή αμοιβή μπορώ να σου δώσω τις πληροφορίες που θες :lol: :lol: :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's ok! :wink: (Alkias τι λέγαμε;; :lol: :lol: )ωχχχχ!!!μπαμπηηηηηη σε ξεχασαααααα!!!!!1Δωσε διευθηνση' date=' τις ωρες που θα λειπεις και ασε το κληδι κατω απο το χαλακι[/quote']
Με μια μικρή αμοιβή μπορώ να σου δώσω τις πληροφορίες που θες :lol: :lol: :wink:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού έχετε 2 les paul δε μου δίνεται εμένα τη μία??O Χριστός το χε πει ξεκάθαρα: Ο έχειν 2 les paul' date='την μίαν εις SamTheRipper δώσει πρέπειν.
![]()
[/quote']
φιλε μου εισαι ατυχος γιατι ο Χριστος δεν ειχε προβλεψει την περιπτωση η μια εκ των 2 να ειναι ΤΟΚΑΙ....![]()
Αποκλείεται!!!! :lol: :lol: :lol:Τελικα ψησαμε τον Ηλια να το γυρισει σε Λεσπολ και να παρατησει τις Στρατ :twisted:
Έλα τώρα! Αφού υπάρχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο! :lol: :lol: :lol: :lol:Αποκλείεται!!!! :lol: :lol: :lol:Τελικα ψησαμε τον Ηλια να το γυρισει σε Λεσπολ και να παρατησει τις Στρατ :twisted: