- Πόντοι
- 16
Πες του ότι το έγκλημα είναι να πληρώνεις κάτι ακριβότερα στην Ελλάδα και να πληρώνεσαι με το μισό μισθό απ' ότι ο Γερμανός...pureanalog είπε:Αυτό που μου είπε το παιδί (πολύ εξυπηρετικός παρεπιπτόντως) μου είπα ότι είναι έκλημα να πάω να δώσω 3000 ευρώ στην γερμανική αγορά.
Σε ποιο μαγαζι πηρες και σου το ειπαν αυτο?pureanalog είπε:ευχαριστώ. πήρα τηλ και δεν υπάρχει σε στοκ διαθεσιμη...αρα μονο παραγγελια.
θα μου κοστίσει 400 ευρώ παραπάνω και ο χρόνος παράδοσης είναι... απροσδιόριστος.
Αυτό που μου είπε το παιδί είναι (πολύ εξυπηρετικός παρεπιπτόντως), ότι είναι έκλημα να πάω να δώσω 3000 ευρώ στην γερμανική αγορά.
Το θέμα είναι ότι αυτά τα 400 επιπρόσθετα ευρώ εγώ δε τα διαθέτω...
+2112pascal είπε:Πες του ότι το έγκλημα είναι να πληρώνεις κάτι ακριβότερα στην Ελλάδα και να πληρώνεσαι με το μισό μισθό απ' ότι ο Γερμανός...
σου απαντησα με π.μ.sentientno6 είπε:Σε ποιο μαγαζι πηρες και σου το ειπαν αυτο?
Δίκιο εν μέρει, αλλά υπάρχει και το Playback (Ελλάς - Γαλλία συμμαχία) αλλά αν την ψάξεις στις αγγελίες όλο και κάτι θα βρεθεί...... και θα το παίξεις - ακούσεις από κοντά.pureanalog είπε:δε θελω για να μην εχουμε οποιουδηποτε ειδους παρατραγουδα. απλα το μετεφερα σαν απαντηση για να πειτε κι εσεις γνωμη. απλα μου ειπε οτι στην κατασταση της ελληνικης οικονομιας ειναι εγκλημα να δωσω 3000 στη γερμανια, αυτο ειναι ολο... τωρα αυτο του ρθε να πει, αυτο ειπε, τι να κανουμε... να ναι καλα οι ανθρωποι και να κανουν δουλειες, μακαρι. εγω δεν εχω τα εξτρα λεφτα παντως να τα δωσω δυστυχως...
μπορει να βιασαν οι Γερμανοι την γιαγια του..... :τωρα αυτο του ρθε να πει, αυτο ειπε, τι να κανουμε.
απαγορευονται τα πολιτικαSuperfunk είπε:τελικα οντως ειμαστε ενα εθνος ημιτρελλων... :
pureanalog είπε:ευχαριστώ. πήρα τηλ και δεν υπάρχει σε στοκ διαθεσιμη...αρα μονο παραγγελια.
θα μου κοστίσει 400 ευρώ παραπάνω και ο χρόνος παράδοσης είναι... απροσδιόριστος.
Αυτό που μου είπε το παιδί είναι (πολύ εξυπηρετικός παρεπιπτόντως), ότι είναι έκλημα να πάω να δώσω 3000 ευρώ στην γερμανική αγορά.
Το θέμα είναι ότι αυτά τα 400 επιπρόσθετα ευρώ εγώ δε τα διαθέτω...
αφου ετσι κι αλλοιως οπου και να τα δωσεις θα τα παρουν οι..παλιοαμερικανοι (φονιαδες των λαων.. ;D) μια και η Gibson ειναι αμερικανικη...faltsoo είπε:σωστα και ειναι εγκλημα να δωσεις 3000 ε στη γερμανικη αγορα
δωστα στην αγγλικη.
;D
+1.000.000 !!!thanasisk είπε:Εχοντας την ατυχια να παιζω ερασιτεχνικα στα 90s, βαρατε στο σταυρο τους λωποδυτες. Πλην ελαχιστων εξαιρεσεων, εχουμε γεμισει απατεωνες που ψαχνουν για το κοροιδο (συνηθως πιτσιρικας με τον πατερα του )