- Πόντοι
- 4,208
Δεν θέλεις να ξέρεις τι λίστα θα έφτιαχνε κάποιος που ακούει jazz...![]()
Μπορεί να μην θέλω να ξέρω, αλλά η ρουφιάνα η ζωή, τα έφερε έτσι, που αναγκάστηκα να μάθω ....
Δεν θέλεις να ξέρεις τι λίστα θα έφτιαχνε κάποιος που ακούει jazz...![]()
Μπορεί να μην θέλω να ξέρω, αλλά η ρουφιάνα η ζωή, τα έφερε έτσι, που αναγκάστηκα να μάθω ....
Τι εννοείς άνθρωπε? Με τρομάζεις
Κατανοητό είναι αυτό, κι εγώ ακούω μετά μανίας (δεν μπορώ να παίξω ωστόσο). Αλλά γιατί γράφεις "η ρουφιάνα η ζωή τα έφερε έτσι"? Το κάνεις να ακούγεται σαν καταναγκαστικό έργο.Αν σου πω ότι ακούω κυρίως jazz τα τελευταία 25 χρόνια θα γίνω πιο κατανοητός?
1. Αλλά γιατί γράφεις "η ρουφιάνα η ζωή τα έφερε έτσι"? Το κάνεις να ακούγεται σαν καταναγκαστικό έργο.
2. Και τι είδους jazz (σ' αρέσει να) ακούς τέλος πάντων;
Bebop, soul jazz, swing, guitar jazz, free jazz, mainstream, latin jazz, jazz-rock, free jazz, jazz-funk, gypsy, ethnic jazz, big bands, afro jazz...
Θα μπορούσε να είναι πχ επιλογές όπωςΝα πω εδώ, ότι όλα τα ελληνικά τα αντιπροσωπεύει η λέξη "λαϊκά" στην λίστα.
Για να καταλάβεις φίλε "άγιε" την αντικειμενικότητα της λίστας σου, θα σου πω ότι ένας που ακούει "ελληνικά" θα έφτιαχνε την λίστα ως εξής.
- Παλιά λαϊκά
- Ελαφρολαϊκά
- Έντεχνα
- Νέο κύμα
- Ρεμπέτικα
- Σμυρνέϊκα
- Δημοτικά
- Νησιώτικα
- Σύγχρονα λαΙκοπόπ
- Σκυλάδικα
- Ξένα.
Για ψηφίστε τώρα να σας δω ....
"Φουζιος", σωστά...2. Τα πάντα όλα αυτά, κι άλλα τόσα ασούμε. Άμα βάλεις μέσα και τα fusion ....
ο Φώτης έχει μια συμπόνοια για τους απανταχού τζαζίστες....Αν σου πω ότι ακούω κυρίως jazz τα τελευταία 25 χρόνια θα γίνω πιο κατανοητός?
EDIT: Γιατί λυπάσαι βρε Φώτη?
μαζί είμαστε, εκτός από τις γκόμενες..."Φουζιος", σωστά...
Εγώ είμαι εσαεί στους: Steve Turre, Ralph Towner, soul jazz, πολλή φωνητική jazz (Cassandra Wilson και τέτχοια), Joe Pass, και πιο παραδοσιακά, New Orleans, e.s.t. = πολλά... πιάνα που είναι η αδυναμία μου -πρέπει να έχω κάθε δυνατό συνδυασμό πιάνου σε άλμπουμ, από τα αναμενόμενα -πιάνο/κοντραμπάσο, πιάνο/βιολί, πιάνο/electric gt, πιάνo/σαξ (brubeck -Desmond) μέχρι πιάνο/ντραμς (Moraz-Bill Bruford)...
Σεξισμός alertμαζί είμαστε, εκτός από τις γκόμενες...
okσημείο αναφοράς απλώς
ok
Μιλάμε για μουσικάρες, με δισκογραφίες να , που μόνο για το (ανύπαρκτο) σεξ απήλ τους δεν τις ακολουθεί ο κόσμος...
Tι σχέση έχει η black sista με την αγγλίδα... καμία.Γενικά δεν μου αρέσουν ορισμένες σύγχρονες τραγουδίστριες που για κάποιο λόγο έχουν προβληθεί, όπως η Casandra Wilson η Barb Jungr, κλπ