Που ανήκεις μουσικά? (πολλαπλής επιλογής)

Που ανήκεις μουσικά? (πολλαπλής επιλογής)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25
Roots rock, rhythm 'n' blues, folk, americana, indie, punk, cock rock, alternative, blues, glam, brit pop.
Ακριβώς κι εγώ... τα τρια τεσσερα είδη που ακούω , παίζω κλπ, δεν έχουν καν συμπεριληφθεί
reggae, funk, indie - alternative, garage, ambient, psycheledic...
(σε αυτά είμαι εγώ, χωρίς αξιολογική σειρά τα γράφω)

ένας που ακούει "ελληνικά" θα έφτιαχνε την λίστα ως εξής.
Δεν θέλεις να ξέρεις τι λίστα θα έφτιαχνε κάποιος που ακούει jazz... :D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν θέλεις να ξέρεις τι λίστα θα έφτιαχνε κάποιος που ακούει jazz... :D

Μπορεί να μην θέλω να ξέρω, αλλά η ρουφιάνα η ζωή, τα έφερε έτσι, που αναγκάστηκα να μάθω ....

Τι εννοείς άνθρωπε? Με τρομάζεις

Αν σου πω ότι ακούω κυρίως jazz τα τελευταία 25 χρόνια θα γίνω πιο κατανοητός?

EDIT: Γιατί λυπάσαι βρε Φώτη?

Κατανοητό είναι αυτό, κι εγώ ακούω μετά μανίας (δεν μπορώ να παίξω ωστόσο). Αλλά γιατί γράφεις "η ρουφιάνα η ζωή τα έφερε έτσι"? Το κάνεις να ακούγεται σαν καταναγκαστικό έργο.

Και τι είδους jazz (σ' αρέσει να) ακούς τέλος πάντων;
Bebop, soul jazz, swing, guitar jazz, free jazz, mainstream, latin jazz, jazz-rock, free jazz, jazz-funk, gypsy, ethnic jazz, big bands, afro jazz...

1. Αλλά γιατί γράφεις "η ρουφιάνα η ζωή τα έφερε έτσι"? Το κάνεις να ακούγεται σαν καταναγκαστικό έργο.

2. Και τι είδους jazz (σ' αρέσει να) ακούς τέλος πάντων;
Bebop, soul jazz, swing, guitar jazz, free jazz, mainstream, latin jazz, jazz-rock, free jazz, jazz-funk, gypsy, ethnic jazz, big bands, afro jazz...

1. Χιουμοράκι έκανα βρε Μιχάλη. Ήθελα να σου πω ότι ξέρω τι λίστα θα έφτιαχνε ένας που ακούει μόνο jazz.

2. Τα πάντα όλα αυτά, κι άλλα τόσα ασούμε. Άμα βάλεις μέσα και τα fusion ....

Να πω εδώ, ότι όλα τα ελληνικά τα αντιπροσωπεύει η λέξη "λαϊκά" στην λίστα.

Για να καταλάβεις φίλε "άγιε" την αντικειμενικότητα της λίστας σου, θα σου πω ότι ένας που ακούει "ελληνικά" θα έφτιαχνε την λίστα ως εξής.

- Παλιά λαϊκά

- Ελαφρολαϊκά

- Έντεχνα

- Νέο κύμα

- Ρεμπέτικα

- Σμυρνέϊκα

- Δημοτικά

- Νησιώτικα

- Σύγχρονα λαΙκοπόπ

- Σκυλάδικα

- Ξένα.

Για ψηφίστε τώρα να σας δω ....
Θα μπορούσε να είναι πχ επιλογές όπως
rock classic hard glam κτλ
rock alternative, grunge, indie, britpop κτλ
ethnic δημοτικά σμυρναίικα ινδιάνικα κτλ
αν όλοι συμφωνούν με αυτές τις συνάφειες
ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες οι επιλογές (να μην γίνουν άπειρες δηλαδή) και αν οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς και ψηφίζουμε μόνο είδη μουσικής με τα οποία φτιάχνουμε πχ συλλογές για το αυτοκίνητο ή βάζουμε στο σπίτι και αφήνουμε να παίζει... θα προκύψουν από το πολ κάποια είδη όχι και τόσο δημοφιλή στο φόρουμ, και μετά θα μπορούσαμε να προβληματιστούμε γιατί συμβαίνει αυτό...
(όχι γιατί αρέσει στον καθένα το ένα ή το άλλο είδος αλλά το γιατί συμμετέχουν λιγότερο σε αυτό το φόρουμ περί μουσικής οι τάδε ακροατές)

2. Τα πάντα όλα αυτά, κι άλλα τόσα ασούμε. Άμα βάλεις μέσα και τα fusion ....
"Φουζιος", σωστά...
Εγώ είμαι εσαεί στους: Steve Turre, Ralph Towner, soul jazz, πολλή φωνητική jazz (Cassandra Wilson και τέτχοια), Joe Pass, και πιο παραδοσιακά, New Orleans, e.s.t. = πολλά... πιάνα που είναι η αδυναμία μου -πρέπει να έχω κάθε δυνατό συνδυασμό πιάνου σε άλμπουμ, από τα αναμενόμενα -πιάνο/κοντραμπάσο, πιάνο/βιολί, πιάνο/electric gt, πιάνo/σαξ (brubeck -Desmond) μέχρι πιάνο/ντραμς (Moraz-Bill Bruford)...

EDIT: Γιατί λυπάσαι βρε Φώτη?
ο Φώτης έχει μια συμπόνοια για τους απανταχού τζαζίστες....

"Φουζιος", σωστά...
Εγώ είμαι εσαεί στους: Steve Turre, Ralph Towner, soul jazz, πολλή φωνητική jazz (Cassandra Wilson και τέτχοια), Joe Pass, και πιο παραδοσιακά, New Orleans, e.s.t. = πολλά... πιάνα που είναι η αδυναμία μου -πρέπει να έχω κάθε δυνατό συνδυασμό πιάνου σε άλμπουμ, από τα αναμενόμενα -πιάνο/κοντραμπάσο, πιάνο/βιολί, πιάνο/electric gt, πιάνo/σαξ (brubeck -Desmond) μέχρι πιάνο/ντραμς (Moraz-Bill Bruford)...
μαζί είμαστε, εκτός από τις γκόμενες...

ντάξει πλέον είναι "πολλαπλής επιλογής" το  poll, αλλά ρε φίλοι το ότι ψηφίζοντας classic rock δίνω το δικαίωμα στον οποιοδήποτε να υπονοήσει ότι μπορεί και να ακούω  και glam hair ultrex, ε για στάκα ρε πατριώτ'ς... προβοκάτσια και θα wash and go λέμε... το πράμα σηκώνει μήνυση...??

σημείο αναφοράς απλώς
ok
:)

Μιλάμε για μουσικάρες, με δισκογραφίες να , που μόνο για το (ανύπαρκτο) σεξ απήλ τους δεν τις ακολουθεί ο κόσμος...

ok
:)

Μιλάμε για μουσικάρες, με δισκογραφίες να , που μόνο για το (ανύπαρκτο) σεξ απήλ τους δεν τις ακολουθεί ο κόσμος...

όταν είναι για μουσική δεν κοιτάζω αν είναι όμορφη η τραγουδίστρια ή όμορφος ο τραγουδιστής.

Πως λεμε guys / gals

Γενικά δεν μου αρέσουν ορισμένες σύγχρονες τραγουδίστριες που για κάποιο λόγο έχουν προβληθεί, όπως η Casandra Wilson η Barb Jungr, κλπ

Αντιθέτως μου αρέσει η Norah Jones πχ

γενικά δεν ακούω γυναίκες τραγουδίστριες σύγχρονες.

Diana Krall ΟΚ, αλλά κι αυτήν την βαρέθηκα. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ....τρανή

γενικά δεν ακούω φωνές. Αρα κι οι αντρες μέσα...

Γενικά δεν μου αρέσουν ορισμένες σύγχρονες τραγουδίστριες που για κάποιο λόγο έχουν προβληθεί, όπως η Casandra Wilson η Barb Jungr, κλπ
Tι σχέση έχει η black sista με την αγγλίδα... καμία.
Δες τι είχε κάνει σε αυτό το κομμάτι...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back