Που ανήκεις μουσικά? (πολλαπλής επιλογής)

Που ανήκεις μουσικά? (πολλαπλής επιλογής)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    25

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
Έκανα μια μέτρια λίστα με κάποια είδη στα οποία υπάγονται άπειρα υποείδη και ανάμεσα τους συμπεριέλαβα και κάποια υποείδη που υπάγονται σε άλλα πιο γενικά είδη (όλα αυτά τα έκανα αυθαίρετα). Αν βλέπετε στη λίστα κάποια είδη που σας εκφράζουν επιλέξτε τα ως ένα είδος περαιτέρω αυτοπροσδιορισμού. Ολοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι γίνεται στο φόρουμ αλλά ίσως είναι ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το ελληνικό ροκ που είναι? ?

Το hiar είναι hair υποθέτω.

Το trap σε ποια κατηγορία περιλαμβάνεται? στο χιπ χοπ?

Έκανα μια μέτρια λίστα με κάποια είδη στα οποία υπάγονται άπειρα υποείδη και ανάμεσα τους συμπεριέλαβα και κάποια υποείδη που υπάγονται σε άλλα πιο γενικά είδη (όλα αυτά τα έκανα αυθαίρετα). Αν βλέπετε στη λίστα κάποια είδη που σας εκφράζουν επιλέξτε τα ως ένα είδος περαιτέρω αυτοπροσδιορισμού. Ολοι γνωρίζουμε πάνω κάτω τι γίνεται στο φόρουμ αλλά ίσως είναι ώρα να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Δεν αφήνει πάνω από μια επιλογή

Ευτυχώς δεν "ανήκω" πουθενά (όχι μόνο στη μουσική αλλά και στη ζωή γενικότερα).
έλα ρε συ, εγώ νόμιζα ότι έχετε κλαμπ εμμονικών νεοφιλελεύθερων με τέλε, τις 10-38, το ξύρισμα και το Βερολίνο...Σκέτη απογοήτευση είσαι... ?

Δεν ξαναξεκινάω thread αργά το βράδυ, πάντα κάτι πάει στραβά, ξέχασα αρκετά είδη και δεν το έκανα και πολλαπλής επιλογής... άμα θέτε εσείς που έχετε δικαίωμα να επεξεργάζεστε thread αλλωνών φτιάξτε το και προσθέστε και ότι είδη νομίζετε

Ευτυχώς δεν "ανήκω" πουθενά (όχι μόνο στη μουσική αλλά και στη ζωή γενικότερα).
ο σκοπός του ερωτηματολογίου είναι κάποια είδη να λάμψουν με την απουσία τους ... σίγουρα κάποια από αυτά τα είδη δεν τα ακούς ... δεν θα βάλεις μόνος σου να ακούσεις εννοώ

Το ελληνικό ροκ που είναι? ?

Το hiar είναι hair υποθέτω.

Το trap σε ποια κατηγορία περιλαμβάνεται? στο χιπ χοπ?
τα είδη είναι άπειρα... προσπάθησα να βάλω όσα είναι πιο σχετικά με την ελληνική πραγματικότητα.

επίσης είμαι της άποψης ότι τα είδη μουσικής δεν είναι τόσα πολλά όσα ισχυρίζονται και αυτό θα ήταν μια ωραία συζήτηση

Δεν έχει πολλαπλή επιλογή. Οπότε δεν ψηφίζω. Αποχωρώ από την αίθουσα. Ελάτε σύντροφοι, πάμε να φύγουμε. 

Χαχαχαχαχαχα 

εμμονικών νεοφιλεΛεύθερων

αυτο ειναι βασικη συνθηκη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, δεν ειναι....κλαμπ στο οποιο ανηκεις (σαν το ΟΞΥΓΟΝΟ ενα πραμα)

με τέλε, τις 10-38

αυτο ειναι βασικη συνθηκη του ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΗΧΟΥ,  δεν ειναι....κλαμπ στο οποιο ανηκεις (σαν το ΟΞΥΓΟΝΟ ενα πραμα)

το ξύρισμα

αυτο ειναι ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΣ  και ΑΡΧΟΝΤΙΑ, δεν ειναι....κλαμπ στο οποιο ανηκεις (σαν το ΟΞΥΓΟΝΟ ενα πραμα)

και το Βερολίνο.

Αυτη ειναι η ωραιοτερη πολη του κοΖμου με την απολυτη πΓιοτητα ζωης , δεν ειναι....κλαμπ στο οποιο ανηκεις (σαν το ΟΞΥΓΟΝΟ ενα πραμα)

?

έλα ρε συ, εγώ νόμιζα ότι έχετε κλαμπ εμμονικών νεοφιλεύθερων με τέλε, τις 10-38, το ξύρισμα και το Βερολίνο...Σκέτη απογοήτευση είσαι... ?

τη γλυτώσαμε!

οι τελε είναι απ έξω

Εγώ δεν βλέπω το nick μου στην λίστα και ανησυχώ.

Εμείς δεν υπάρχουμε φίλως?

Είναι και η εκκλησιαστική μουσική, τα βυζάντια που είναι?

"Ανήκωμεν εις την Βίσσην", που είπε εμφατικά τη χρονιά που γεννήθηκα, ένας ανένταχτος, αθεράπευτα μετριοπαθής εθνάρχις.

Όποιος ξυρίζεται χωρίς να το απαιτεί η εργασία του είναι -παθής ρέι! Βάλτε εσείς το επίθετο πριν την παύλα.?

Roots rock, rhythm 'n' blues, folk, americana, indie, punk, cock rock, alternative, blues, glam, brit pop.

Όποιος ξυρίζεται χωρίς να το απαιτεί η εργασία του είναι -παθής ρέι!

Εγω επαΓκελομαι ΟΜΟΡΦΟΣ αρα ειμαι ομορφο-παθης

?

εΚσω απο την πλακα σαν τη ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ μετα απο το  after shave ενος ωραιου κΣυρισματος (ΩΡΑΙΟΥ, οχι με Gillette Mach3 ,κονσερβα ΤΖΕΛ κΣυρισματος και τεχνικη μπετατζη ?) ΝΤΕΝ εχει....και νεκρος να'σαι ανασταινεσαι....ε ρε και να κΣερατε τι χανετε οι ακσΟυριστοι....καλυτερο και απο το ΣΕΞ ειναι μπρε ...(τουλαχιστον απο καποια ΣΕΞ που εχω κανει εγω κατα καιρους   ?)

Να πω εδώ, ότι όλα τα ελληνικά τα αντιπροσωπεύει η λέξη "λαϊκά" στην λίστα.

Για να καταλάβεις φίλε "άγιε" την αντικειμενικότητα της λίστας σου, θα σου πω ότι ένας που ακούει "ελληνικά" θα έφτιαχνε την λίστα ως εξής.

- Παλιά λαϊκά

- Ελαφρολαϊκά

- Έντεχνα

- Νέο κύμα

- Ρεμπέτικα

- Σμυρνέϊκα

- Δημοτικά

- Νησιώτικα

- Σύγχρονα λαΙκοπόπ

- Σκυλάδικα

- Ξένα.

Για ψηφίστε τώρα να σας δω ....

Εγω επαΓκελομαι ΟΜΟΡΦΟΣ αρα ειμαι ομορφο-παθης

?

εΚσω απο την πλακα σαν τη ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ μετα απο το  after shave ενος ωραιου κΣυρισματος (ΩΡΑΙΟΥ, οχι με Gillette Mach3 και κονσερβα ΤΖΕΛ κΣυρισματος) ΝΤΕΝ εχει....
Ο Χριστούδουλος πάντως είχε πει, ελάτε όπως είστε.

Εμείς θα πηγαίνουμε όπως θέλουμε γιατί με τους μισθούς που δίνουν δεν έχουμε ούτε για σωληνάριο κολυνός και μπικ με μια λεπίδα.

After shave παίρνουμε τα χριστούγεννα, όσο δίνουν ακόμα δώρο.

Ο Χριστούδουλος πάντως είχε πει, ελάτε όπως είστε.

Καλά εντάξει, κι ο Χριστοδουλόπουλος είχε πει "μπρος στην Εκκλησιά, μια ακόμα μαχαιριά, θέλεις να μου δώσεις".

Διάσταση απόψεων.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back