Πόσο χρήσιμα είναι τα Νέα;

Πόσο σας ενδιαφέρουν τα Νέα;

• Είναι χρήσιμα

Ψήφοι: 30 63.8%
  • Δεν τα έχω πάρει χαμπάρι

Ψήφοι: 8 17.0%
  • Ενημερώνομαι απο αλλού

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Μου είναι αδιάφορα

Ψήφοι: 9 19.1%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    47
  • Poll closed .
Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Έχετε δει τα Νέα μας;

Το Noiz απο την αρχή είχε μια στόχευση στο home recording και γι αυτό τα νέα μας αφορούν τα εργαλεία του.

Απαντήστε στο ερωτηματολόγιο αν θέλετε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Πιστεύετε πως σας είναι χρήσιμη πληροφόρηση;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα παρακολουθώ αλλά για ψυχαγωγία διότι δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα από αυτά.

Ψήφισα ότι είναι χρήσιμα ενώ δεν μου είναι καθόλου απλά μου αρέσει να τα διαβάζω.

Εγώ κάποια από αυτά θα τα αγόραζα αλλά η πολιτική λιτότητας έτσι όπως έχει κορυφωθεί και η αύξηση των τιμών των βασικών αγαθών και των παγίων δεν μου το επιτρέπει. Σε λίγο πιθανώς να μη μου επιτρέπει να τα βλέπω γιατί για να τα βλέπω χρειάζεται να έχω ρεύμαχαχαχαχαχαχαχ?

γιατί για να τα βλέπω χρειάζεται να έχω ρεύμα
Έτοιμος...

Bike Generator.jpg

Έβαλα οτι είναι χρήσιμα...

Είναι σαν να διαβαζεις άρθρα σε ένα περιοδικό αυτοκινήτου.

Και όπως π.χ. και με τα νέα σχετικά με το αυτοκίνητο, βλέπεις περισσότερο τι κυκλοφορεί, τα περισσότερα είναι για άλλες τσέπες, και αρκετά μάλλον αδιάφορα ή δεν σου κάνουν πλέον.

ΑΛΛΑ, έχεις εικόνα για το state of the art, βλέπεις δυνατότητες και σχηματίζεις άποψη για την χρησιμότητα διάφορων λειτουργιών, και όταν έρθει η ώρα να πάρεις κάτι, ξέρεις που βρίσκεται αυτό που κοιτάς και που ο ανταγωνισμός και η εξέλιξη.

για πόσο έτοιμος. Αμα χαλάσει κάτι που θα βρω spare parts και πως θα τα πληρώσω.

Μου θύμισε αυτούς που μου λένε πάρε να έχεις κονσέρβες και αλεύρι για 10 μέρες.

Και μετά τι θα γίνει?

Ο άλλος μου λέει θα πάω στο χωριό, έχω και την καραμπίνα και τις κοτουλες. Και άμα δεν μπορείς να πάς? Και αν ο πόλεμος γίνει και στο χωριό σου?

χαχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχ

Ωραίες οι διαφημίσεις και τις γουστάρω αλλά η βασική αρχή του καπιταλισμού είναι να έχουν όλοι μέρος της πίτας και να έχει και ο κόσμος λεφτά να καταναλώνει.

Κάποιοι ΔΥΤΙΚΟΙ στην πορεία........ χάσανε το δρόμο. ?

? Μια φορά πήγα να κάνω καθιστό ποδήλατο στα 100 watt και επήρα τα πλεμόνια στη μασκάλη στο τρίλεπτο.?

Όχι i7 δεν θα ανάψει με 100 watt, ούτε το λαμπάκι το μπάνιου να βλέπω που να κατουρήσω.

Επι του θέματος: Μου αρέσουν τα νέα. Δεν μπαίνω στην ενότητα, αλλά μου αρέσει που τα πετάει στη ροή και βλέπω τι καινούργιο κυκλοφορεί, κι ας ήρθε τώρα το ΕΝΦΙΑ ίσα με ένα Shure KSM32 και δεν μπορώ να πάρω τίποτα.

Εγώ ήθελα να πάρω ένα καινούργιο ΣΥΝΘΕΣΑΪΖΕΡ που έχω δει και έχει 1800 ευρό και με τα δημοσιονομικά μέτρα που μας ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ να ΠΑΡΟΥΜΕ η ΤΡΟΪΚΑ με την εγγύηση τους ως ΘΕΣΜΟΙ πως θα βγούμε στις αγορές ? δεν θα το πάρω. Ας το πάρει ο γιος του υπουργού του καταλληλότερου να παίξει λίγο και μετά να το πετάξει. Ή κανας CEO ή εργοστασιάρχης που έχει τη μουσική για χόμπιαχαχααχαχαχα?

Βρήκα ένα τέτοιο μεταχειρισμένο?

fairlight1.jpg

Λέει το δίνει 100 ευρώ να μην του πιάνει χώρο στην αποθήκη αλλά σκέφτομαι τη βενζίνη να πάω τα το πάρω από τα καλύβια θορικού ?

Βρήκα ένα τέτοιο μεταχειρισμένο?

Λέει το δίνει 100 ευρώ να μην του πιάνει χώρο στην αποθήκη αλλά σκέφτομαι τη βενζίνη να πάω τα το πάρω από τα καλύβια θορικού ?
Πολύ ωραίο τραπεζάκι γραφείου γίνεται αυτό...?

Πετάς την οθόνη, τα πλήκτρα και το κουτί..., κόβεις δυο ωραίες τάβλες στα μέτρα του σκελετού, τις κοτσάρεις πάνω και κάτω και είσαι έτοιμος! ?

@cigaret13 άμα ειχα λεφτά θα το αγόραζα γιατί αυτός που λέει πως το είχε είναι ένας από τους τοπ συνθέτες που λάτρεψα στη ζωή μου. Και μόνο που το άγγιξε η αξία του για εμένα είναι ανεκτίμητη Χαχαχαχαχα ??

@cigaret13 άμα ειχα λεφτά θα το αγόραζα γιατί αυτός που λέει πως το είχε είναι ένας από τους τοπ συνθέτες που λάτρεψα στη ζωή μου. Και μόνο που το άγγιξε η αξία του για εμένα είναι ανεκτίμητη Χαχαχαχαχα ??
Αυτά, φίλτατε, δεν είναι σοσιαλιστικά λόγια....?

Προσωπικά ποτέ δε με ενδιέφεραν οι κυκλοφορίες του χώρου του home recording οπότε είμαι μάλλον ακατάλληλος να πω τη γνώμη μου. Μου αρκεί που οι σημαντικές νέες κυκλοφορίες συνήθως γίνονται thread από κάποιον ούτως ή άλλως.

Το να είναι ενημερωμένος κανείς, καλό είναι.? 

Σίγουρα δεν είναι διαφήμιση η παρουσίαση που κάνουμε αλλά απο κάποιους μπορεί να εκλαμβάνεται λανθασμένα σαν τέτοια.

Πάντα προτιμούσα την είδηση απο την μασημένη τροφή του σχολίου ή του τεστ, που αυτό κι αν είναι κάποιες φορές διαφήμιση... η πηγή πληροφόρησης και οι αναφορές είναι το Α και το Ω.

Το να βρίσκεται κάποιος σε συγχρονισμό με την εξέλιξη των εργαλείων που χρησιμοποιεί για τη δουλειά ή το χόμπι του, είναι καλό όταν κάποια στιγμή θεωρήσει πως θα χρειαστεί να αποκτήσει κάτι.

Δεν αγοράζουμε κάθε μέρα και δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός.

Όμως το USB για παράδειγμα, δεν υπήρχε πριν κάτι χρόνια και τώρα είναι καλό να το γνωρίζουμε γιατί είναι σχεδόν σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αύριο μπορεί να είναι το MLB ή η κιθάρα που παίζει ότι σκέφτομαι.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρότι δήλωσα ότι μου είναι αδιάφορα, καθώς δεν πρόκειται για νέα που με αφορούν, θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο να βρίσκονται εκεί, για πολλούς λόγους(κάποιους τους αφορούν και τα διαβάζουν, δείχνει ότι το φόρουμ παραμένει, σύγχρονο και ανανεωνεται με έγκαιρες πληροφοριες κλπ).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back