Poseidon

astraxan19 είπε:
Moυ αρεσε
Κι εμένα, αν και όσο το άκουγα είχα μια έντονη παρόρμηση να εισβάλλω στην Πολωνία! :D

Ίσως θα ήθελε κάπως καλύτερη ανάπτυξη. Νομίζω ότι βιάζεσαι λίγο να το κλιμακώσεις και μετά δεν έχει που αλλού να πάει. Ως μέρος ενός σάουντρακ όμως - π.χ. επικές μάχες στο Game of Thrones - θα λειτουργούσε άψογα.

Ενδιαφέρουσα επιλογή μέτρου το 5/5/4.

Από ότι άκουσα στο soundcloud κινείσαι με χαρακτηριστική άνεση σε διάφορα είδη. Μπράβο.  

Θα μπορούσες ίσως να μας πεις ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες;

Στην Πολωνία;;ωχ μου φαίνεται το επόμενο κομμάτι θα είναι μπαλάντα να ηρεμήσουν τα πνεύματα  :P

Τελοσπάντων χαίρομαι που σας άρεσε, η μουσική(ορχήστρα) είναι σχεδόν αποκλειστικά υλοποιημένη με το symphobia 1, και η χορωδία από το requiem light(πρωην tonehammer νυν soundiron), τα οποία μετά από πολύ ψάξιμο(χωρίς να έχω άλλες αντίστοιχες βιβλιοθήκες) έχω καταλήξει οτι είναι αξεπέραστα. Προς το παρον.

Βέβαια απέκτησα πολύ πρόσφατα το requiem και το κομμάτι αυτό ήταν κάτι σαν αναγκαστικό training γιατί παρόλο που είναι πολύ ρεαλιστικά τα samples, χρειαζεται και εμπειρία ωστε να ακουστεί το σύνολο σαν χορωδία.

Και όλα αυτά στο ableton live με μανιώδη επεξεργασία για να ακουστούν σωστά.

Όσο για την πρώιμη κλιμάκωση, το είδα να συμβαίνει και αποφάσισα να το αφήσω γιατί σε αυτού του είδους τα κομμάτια η συνεχής ένταση επιδιώκεται. Αντιβαίνει βέβαια στη συνηθισμένη μου αντίληψη περι δομής αλλά είπα να το αφήσω να δω πως θα λειτουργήσει.

Lethe River είπε:
και η χορωδία από το requiem light(πρωην tonehammer νυν soundiron), τα οποία μετά από πολύ ψάξιμο(χωρίς να έχω άλλες αντίστοιχες βιβλιοθήκες) έχω καταλήξει οτι είναι αξεπέραστα. Προς το παρον.
Όντως εντυπωσιακή....

marathon είπε:
Όντως εντυπωσιακή....
Συμφωνώ.

Και είναι η light;

Δηλαδή τι να φανταστείς στην full;..

...πάμε για αγορά Marathon;

Το κομμάτι δεν με πήγε σε κανένα ταξίδι, ήταν όμως αρμονικό και μελωδικό και άρτιο ηχητικά.

Εύγε ειλικρινά!

Μου άρεσε το κανάλι σου στο youtube. Δείχνει προσεγμένες και συναισθηματικές δουλειές!

Haris είπε:
Ως μέρος ενός σάουντρακ όμως - π.χ. επικές μάχες στο Game of Thrones - θα λειτουργούσε άψογα.
+1

Άκουγα στο σωλήνα ,ένα απ τα τραγούδια σου ,το all about her  και κάτι μου θύμισε από Lutherblisseett ,μπορεί να κάνω και λάθος . Είσαι το ίδιο πρόσωπο?

Χαχα θα γούσταρα να είμαι μερικώς, τώρα είδα τη φάση πάντως.

Όσον αφορά το requiem πάντως, είδα έναν τύπο που την αναβάθμισε από full σε light λόγω καλύτερων χαρακτηριστικών, καθώς τις 2 εκδόσεις τις έχουν διαφορετικές εταιρίες κ απ'οτι φαίνεται η μία δεν προσέχει και πολύ τη δικιά της  :-\

πάρα πολύ καλό.

Άκουσα και άλλα στο κανάλι σου και εξεπλάγην ευχάριστα που είσαι (και) κιθαρίστας (?)

Στη θέση σου θα είχα στείλει ήδη ένα κάρο spam στις εταιρείες που κάνουν video games.

Aυτό που δεν μου άρεσε και θα άλλαζα είναι οι εικόνες που βάζεις.

ΥΓ. Μας αρέσει ο Clint Mansell :)

blue είπε:
Στη θέση σου θα είχα στείλει ήδη ένα κάρο spam στις εταιρείες που κάνουν video games.
+1

Άκουσα και το all about her, το οποίο και βρήκα εξαιρετικό όσον αφορά τα θέματα που περιέχει, όπως και τις διαδρομές μεταξύ των θεμάτων! Ήχοι τυμπάνων, ρυθμικών και απώλεια "καλού" και ογκώδους μπάσου είναι τα μόνα που μου απέσπασαν την προσοχή

blue είπε:
πάρα πολύ καλό.

Άκουσα και άλλα στο κανάλι σου και εξεπλάγην ευχάριστα που είσαι (και) κιθαρίστας (?)

Aυτό που δεν μου άρεσε και θα άλλαζα είναι οι εικόνες που βάζεις.

ΥΓ. Μας αρέσει ο Clint Mansell :)
  Spam. Λέτε; Σκέφτομαι μήπως μαζέψω 2-3 κομμάτια αντίστοιχα γιατί προς το παρόν ό,τι άλλο έχω γράψει δεν είναι δείγμα soundtrack-ικής(τουλάχιστον εμπορικά προσανατολισμένης) δουλειάς.

Πάντως ναι η κιθάρα είναι το βασικό μου όργανο, ή μάλλον ήταν πριν γίνει το laptop ;)

Και οι εικόνες(εκτός από την τελευταία που δεν είναι δικιά μου) είναι η μοναδική μου επαφή με την εικαστική τέχνη(fractals). Άν είχα κάτι πιο ταιριαστό για το κάθε κομμάτι ωραία θα ήταν  :-\

ΥΓ:yup

SpyrosCh είπε:
+1

Άκουσα και το all about her, το οποίο και βρήκα εξαιρετικό όσον αφορά τα θέματα που περιέχει, όπως και τις διαδρομές μεταξύ των θεμάτων! Ήχοι τυμπάνων, ρυθμικών και απώλεια "καλού" και ογκώδους μπάσου είναι τα μόνα που μου απέσπασαν την προσοχή
Ναί και γώ το ακούω και είναι κρίμα που έχει λάθη τα οποία μπορούσα να αποφύγω(πχ οι ψηλές συχνότητες είναι πολύ δυνατά).

Αλλά πλέον το βλέπω σαν tradeoff, δηλαδή ήταν ενα κομμάτι-συναισθηματικό ξέσπασμα(βλ τίτλο :P), το οποίο ξεκίνησε και τελείωσε το ίδιο βράδυ(υπο την επήρρεια ούζου ::)).

Αναρωτιέμαι αν την επόμενη ημέρα θα ασχολιόμουνα μαζί του τεχνικά... η γενικά.

Trending...

Νέα θέματα

Back