πόσα watt για πρόβα;

thobel

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Για ένα χώρο 15τ.μ. πόσα watt το λιγότερο νομίζετε οτι χρειάζονται οι κιθάρες για να ακουστούν καλά σε σχέση με τα τύμπανα; Για solid state και tube ενισχυτές. thanks παιδιά :)

εχει τεραστια διαφορα αν το δωματιο εχει ηχομονωση(για την ακριβεια ηχοαποροφηση)  ή οχι.

κατα την ταπεινη μου γνωμη σε καθε περιπτωση καλο ειναι να εισαι πανω απο 30 βαττ σε τρανζιστορατο .

Σε λάμπα 15W είναι υπεραρκετά, κατά τη γνώμη μου πάντα.

(Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές)

koraxprs είπε:
(Προσωπικά και με τα 5 του Boogie είμαι πολύ δυνατά αλλά αυτό ίσως δεν είναι κανόνας για όλους τους ενισχυτές)
βγαζεις προβα με 5 watt λαμπα??? :o

thanks παιδιά. Το δωμάτιο μάλλον θα αποκτήσει "κάποια" ηχοαπορρόφηση με χαλιά (και σε τοιχο) και καμιά αυγοθήκη η ότι προκύψει. Με τη βοήθεια του Κυρίου θα τη βγάλουμε...  :)

muddygiorgos είπε:
Πρόσεξες αυτή τη λεπτομέρεια;  ;D

Και εντάξει, υπερέβαλα λίγο, στο καθαρό τα θέλει τα 15, αλλά στο βρώμικο ΑΝΕΤΑ!!!

(και αναλόγως πόσο κοπανάει και ο drummer...  ::) ::))

koraxprs είπε:
Πρόσεξες αυτή τη λεπτομέρεια;  ;D

Και εντάξει, υπερέβαλα λίγο, στο καθαρό τα θέλει τα 15, αλλά στο βρώμικο ΑΝΕΤΑ!!!

(και αναλόγως πόσο κοπανάει και ο drummer...  ::) ::))
ε πες το ετσι... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back