- Πόντοι
- 1
θελω να μου πει οποιος ξερει ποσα maximum db επιτρεπονται οταν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας γιατι δεν θελω να ξεπερασω το οριο και να μου καλεσουν την αστυνομια.
Να ρωτήσω κάτι χαζό φίλε sotoreverse.. Αν τώρα εγώ σου πω οτι το όριο είναι 56dB, σου λέει κάτι αυτός ο αριθμός; Έχεις ας πούμε κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/digital_sound_8922_level_meter.htm για να μετράς τον εαυτό σου και μην ξεπερνάς τα "νόμιμα" dB?sotoreverse είπε:θελω να μου πει οποιος ξερει ποσα maximum db επιτρεπονται οταν δεν ειναι ωρες κοινης ησυχιας γιατι δεν θελω να ξεπερασω το οριο και να μου καλεσουν την αστυνομια.
asprados είπε:Να ρωτήσω κάτι χαζό φίλε sotoreverse.. Αν τώρα εγώ σου πω οτι το όριο είναι 56dB, σου λέει κάτι αυτός ο αριθμός; Έχεις ας πούμε κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/digital_sound_8922_level_meter.htm για να μετράς τον εαυτό σου και μην ξεπερνάς τα "νόμιμα" dB?
Αν οι μεσοτοιχίες στο σπίτι σου είναι της πλάκας, σίγουρα για δεδομένη ένταση, θα περνάει περισσότερο στο γείτονα. Αν πάλι έχεις καλή μόνωση θα περνάει λιγότερο. Σαν σκεπτόμενος άνθρωπος λοιπόν, σκέψου το κατά πόσο ακους εσυ τον γείτονα να κάνει δουλειές/μιλάει/βλέπει TV κλπ.. και κατανοώντας το επίπεδο των εντάσεων αυτών στην πηγή τους, ξέρεις κατα πόσο θα ακούγεσαι κι εσύ, παράγωντας τις αντίτοιχες εντάσεις.
Λίγο φιλότιμο θέλει και ακόμα λιγότερη κοινή λογική...![]()
Θέλω να τονίσω στο σημείο αυτό ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές relic-αρίσματος μίας κιθάρας ( τις ξέρεις άλλωστε πολύ καλλίτερα από εμένα). Η χρήση του κεφαλιού του γείτονα δεν είναι δόκιμος τρόπος!harilatron είπε:Επρεπε να είχες εμένα γείτονα ώστε να διαπιστώσεις ότι κανονικά δεν περνάνε τέτοιες εξυπνάδες.![]()
...ναι,ετσι ρελικαρεις το κεφαλι του γειτονα...! ;D ;D ;D ;DLK είπε:Θέλω να τονίσω στο σημείο αυτό ότι υπάρχουν πολλές τεχνικές relic-αρίσματος μίας κιθάρας ( τις ξέρεις άλλωστε πολύ καλλίτερα από εμένα). Η χρήση του κεφαλιού του γείτονα δεν είναι δόκιμος τρόπος!;D
![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dkapdrums είπε:...ναι,ετσι ρελικαρεις το κεφαλι του γειτονα...! ;D ;D ;D ;D
+1000.Το να μένει κάποιος σε πολυκατοικία σημαίνει αυτομάτως και να κάνει και τις αμοιβαίες υποχωρήσεις/συμβιβασμούς, που δεν καθορίζονται αποκλειστικά από το πλαίσιο του νόμου, αλλά και από τη διάθεση αγαστής συμβίωσης.aris 17561 είπε:Δηλαδη να ρωτησω κατι ρε αδερφε ? Αν εσυ τωρα εισαι νομιμος βασει των ντεσιμπελ... Παραυτα ενοχλεις ομως τους διπλα και ενδεχωμενως να γυρνανε απο την δουλεια οι ανθρωποι και να μην μπορουν να κοιμηθουν... Εσυ ομως εισαι νομιμος κατα τα αλλα... τι θα κανεις τοτε ? Θα τους γραψεις στα αρχι....α σου και θα συνεχισεις στην ιδια ενταση ? Απλα ρωταω χωρις επιθεση , απλα για να καταλαβω το κατα ποσο αξιζει να συνεχισει κανεις να ασχολειται με αυτο το θρεντ ή οχι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()