Ακυρο... Προκειται για τον Γερμανο με τισ 104 stratocaster oles custom kai tis 89 les paul custom επισης. το drive του ειναι το okko diablo...Stratknopf είπε:Τι ενισχυτες-πεταλια χρησημοποιεις?
οχι ρε συ μου αρεσει πολυ το καθαρο παιξιμο...απλα δεν συγχωρει και θελει παπακια για να παιξεις και να ακουστεις καλα......κατι που εγω δεν το κατεχω....ετσι το αποφευγω.........skantzos είπε:αντώνη δε σε είχα για φαν του greg, νόμιζα ότι θα τον βρίσκεις υπερβολικά... καθαρό
ωραία τα κοπανάει τα παλιόξυλα πάντως
εννοειται και εγω σε αυτο ειμαι περισσοτερο ....απλα ειπα οτι και το παραπανω ειναι καταπληκτικο χωρις να αποκλειω κατι αλλο...........αλλα συζηταμε για εναν ανθρωπο που εχει δηλωσει οτι την εκτελεση την studio στο CRY FOR YOU την εχει γραψει με ενα zoom πολυεφφε!!!!!!!!! και εβγαλε τετοιο ηχο.....οποτε τι να πεις?if_it_is είπε:είχε καλές στιγμές αλλά προτιμώ κάτι τέτοιο και σε ήχο και σε παίξιμο:
+1000000000000Superfunk είπε:Ενταξει αυτα που παιζει ειναι συνηθως...ψιλοτραγικα.... ;D
asprados είπε:+1000000000000
Δεν παίζει κάτι... απλά ακούγεται ωραία (απο πλευράς ήχου) και είναι λογικό, μιας κι αυτό
είναι που θέλει να προβάλλει ο άνθρωπος. Κιθάρες πουλάει και κάνει μια χαρά ντέμος σε αυτές..
Όσον αφορά στον τίτλο του θρέντ... οκ έτσι πρέπει να παίζεται η κιθάρα... με τις ίδιες ακριβώς φράσεις σε οοοτι και να παίζεις, ακολουθώντας αυτό το "ασφαλές" μονοπάτι της 5τονικής ή/και της μπλούς κλίμακας και βάζωντας τα χέρια σου σε "κουτάκια" ~μόνο~.
Επίσης είναι καλό, επικαλούμενος το "πάθος" και τον αυτοσχεδιασμό που χρησιμοποιείται κατα κόρον στα μπλουζ, να αγνοείς το ρυθμό και να είσαι "πλαδαρός" ρυθμικά και όπου να 'ναι..
Έτσι ας πούμε, δεν πρέπει ούτε να παίζεται ούτε να ακούγεται η κιθάρα...-->