Πως παίζω ντέφι με πετάλι κάσας

paraxaraktis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά!Λοιπόν θέλω να εξοπλιστώ λίγο παραπάνω στα κρουστά μου για ακουστικά λάιβ.Εχω δει κατα καιρούς το ντεφί βαλμένο σε πετάλι bass drum ή κάποιο παρόμοιο ώστε να μπορείς να παίζεις ταυτόχρονα με cajon κ.ά.

Ξέρεις κανείς τι ακριβώς παίζει?που μπορω να βρώ?πως να το ψάξω?

Ευχαριστώ

ειναι μερικα που εχουν ενα ανοιγμα στην ακρη και μπορεις να τα βαλεις πανω σε χαιχατ ,πεταλι κασας οπως λες κτλπ ψαξε στα γνωστα μαγαζια ντραμστορ νακας κτλπ

ντέφι με βάση για hihat έχω βρεί!απλώς ρωτάω τι ειδική πατέντα χρειάζεται για να τα στερώσω μόνο σε πετάλι!και κιρίως αν είανι πατέντα ερασιτεχνική η κατασκευαστική

paraxaraktis είπε:
ντέφι με βάση για hihat έχω βρεί!απλώς ρωτάω τι ειδική πατέντα χρειάζεται για να τα στερώσω μόνο σε πετάλι!και κιρίως αν είανι πατέντα ερασιτεχνική η κατασκευαστική
ρε συ το ιδιο πραγμα ειναι . τι να το στερεωσεις πανω στον αξονα του χαιχατ, τι να βγαλεις τον κοπανο απο το πεταλι και να το στερεωσεις εκει .

THH1B-BK__70571_zoom.jpg

απλως το παιρνεις ετσι οπως ειναι κ το βαζεις στο πεταλι.

Eπίσης το ντέφι μπορεί να εφαρμοστεί σε μια μικρή ντίζα,όπως αυτήν για τις κουδούνες!Και μπορεί να μπει βεβαίως απο όποια μεριά σε βολέυει.

chrisvek είπε:
Eπίσης το ντέφι μπορεί να εφαρμοστεί σε μια μικρή ντίζα,όπως αυτήν για τις κουδούνες!Και μπορεί να μπει βεβαίως απο όποια μεριά σε βολέυει.
μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις τι ακριβώς εννοείς "ντίζα"?

http://www.thomann.de/gr/pearl_pps20_bass_drum_pedal_halter.htm

Αγοράζεις ένα τέτοιο. Συνδέεις πετάλι και πάνω βάζεις ότι θες(ντέφι,κουδούνα κτλ)
+1

αύτη είναι η λύση.

chrisvek είπε:
Ίσως ήταν λάθος η διατύπωση μου,συγγνώμη!
μη ζητάς συγνώμη. Ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Τώρα που κατάλαβα, νόμιζω ότι αυτές οι βάσεις από μόνες τους δεν αρκούν για αυτή τη δουλειά.

WrTsXxx είπε:
μη ζητάς συγνώμη. Ρώτησα επειδή δεν κατάλαβα τι εννοούσες.

Τώρα που κατάλαβα, νόμιζω ότι αυτές οι βάσεις από μόνες τους δεν αρκούν για αυτή τη δουλειά.
Για να το εφαρμόσει πάνω στην κάσα όχι!Αλλά αν θέλει να κρατάει ένα ρυθμό,όπως με τις κουδούνες!

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back