πως ειναι το "παιδι" σας?

Θέλετε πραγματικά να σας πω τη γνώμη μου για τα σαχλοζουζουνομπιρμιλοκερασακογουτσουγουτσουγατουλινικά με γυναίκες και με κιθάρες; Mέρσι πλιζ...

Κάπως έτσι...

Δεν έχω ψηφιακή, για να ανεβάσω φώτο της δικιάς μου, αλλά είναι ακριβώς αυτή...

gLPSTUDIO.jpg

Gibson-LP-Studio-Red-Gold_2.jpg

Δεν ξέρω, βέβαια αν έχει και πολύ νόημα αυτό που κάνουμε, αλλά τέλος πάντων... ::)

οπως και το 90% των υπολοιπων thread τα οποια ανοιγωνται στο περι ανέμων... ;D ;D ;D

τελοςπαντων εγω έχω περιέργια να δώ με τι παίζουν οι υπόλοιποι...

και τις απειρες fender του superfunk!!! ;D

The_Rover είπε:
οπως και το 90% των υπολοιπων thread τα οποια ανοιγωνται στο περι ανέμων... ;D ;D ;D
Καλά, δεν έχεις και άδικο... ;D

Υπήρχε κάποτε το gallery, ξεχωριστά από το forum, όπου έβαζε ο καθένας τις φώτο του, είχε και thumbnails (και υπήρχαν και σχόλια στην full size φωτο). Ίσως να μπορεί να ξαναγίνει και στο νέο noiz.

Δέν ξέρω αν βολέυει να το κάνουμε σε μορφή thread, σαν αυτό εδώ, νομίζω ο παλιός τρόπος ήταν καλύτερος.

nickel είπε:
Υπήρχε κάποτε το gallery, ξεχωριστά από το forum, όπου έβαζε ο καθένας τις φώτο του, είχε και thumbnails (και υπήρχαν και σχόλια στην full size φωτο). Ίσως να μπορεί να ξαναγίνει και στο νέο noiz.

Δέν ξέρω αν βολέυει να το κάνουμε σε μορφή thread, σαν αυτό εδώ, νομίζω ο παλιός τρόπος ήταν καλύτερος.
k εγω κατι τετοιο θυμομουνα οτι υπηρχε!

για αυτο σκεφτικα να ανοιξω αυτο το τοπικ!

απλα πιστευω οτι εχει εναδιαφερον για το πως ειναι του καθενος το παιδι!

menelaos είπε:
Εσύ ρε man γιατί μας καταστρέφεις κάθε λίγο και λιγάκι με αυτό το κιθαρόνι;

Σου'χουμε κάνει κάτι;  :P :)

(το flame -και όχι μόνο βέβαια- τα σπάει)

Να και η κορούλα μου την οποία ελπίζω να δώσω λίαν συντόμως για υιοθεσία να πάμε για την επόμενη  ;D

DSC00163.jpg

DSC00166.jpg

DSC00165.jpg

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back