Porcupine Tree "Fear of a blank planet"

zephyrous

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Ο νέος δίσκος των P.T βρίσκεται επιτέλους στα ράφια των δισκοπολείων,όσοι είχατε ακούσει τα promo είχατε φανταστει περίπου τι παίζει,ε λοιπόν όσοι τον ακούσετε ολοκληρωμένο θα χάσετε την μπάλα (οέο),υψηλού επιπέδου συνθέσεις prog rock αισθητικής με έκδηλη ψυχεδελική διάθεση,ξεχωρίζω το δεκαοχτάλεπτο(παρα 18'') "Anesthetize" στο οποίο συμμετέχει και ο Alex Lifeson των Rush.Βέβαια ο Alex Lifeson δεν είναι ο μόναδικός guest στον δίσκο των P.T,ο Robert Fripp των King Crimson με τη συμμετοχή του στο "Way out of here" δίνει άλλο ένα credit σε έναν έτσι κι αλλιώς εξαιρετικό δίσκο.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Aυτή τη στιγμή τον βάζω για να τον ακούσω... Θα σου πω εντυπώσεις...

Oσο το ακουσα, δεν μου εκανε καθολου "κλικ". Ενα 2 σημεια οπου ανεβαζε ταχυτητα, ηταν πιο ενδιαφερον και εκει επικεντρωνεται μαλλον περισσοτερο, καθως εχω την εντυπωση οτι απο τα 2 τελευταια αλμπουμ του, πασχουν στον τομεα "ψυχεδελια". Τελικα οι πολυ Opeth του εκαναν κακο.

Δέν μου άρεσε πολύ, αλλά έχει μέσα και κομματάρες (sentimental, sleep together). Δέν βιάζομαι να κρίνω τόν wilson ακόμη. Ο άνθρωπος έδωσε ήδη πάρα πολλά και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. ¶λλωστε μήν ξεχνάτε με πόσα projects ασχολείται. Ειλικρινά απορώ πώς τα καταφέρνει :) Όπως και νά χει είναι από τούς λίγους μουσικούς που κατατάσω στο ίδιο list μαζι με floyd.

Δεν τον έχω ακούσει ακόμα...Μια μικρή γεύση πήρα από το επίσημο site...

Το ομώνυμο έχει ξεκάθαρα πάρει τζούρες από το "Free" των OSI...Λογικό, αν σκεφτούμε ότι ο Wilson είχε credit στο απερίγραπτο "ShutDOWN" του ντεμπούτου των OSI...που είναι ο καλύτερος δίσκος που έχει χώσει τη μύτη του τα τελευταία χρόνια... :evil:

Το "In Absentia" μου είχε πάρει καιρό να το χωνέψω, αλλά είναι διαμάντι. Το "Deadwing" δεν αξιοποίησε καμιά από τις -λίγες- ευκαιρίες που του έδωσα (το δε live στον Λυκαβηττό ήτο ΠΑΤΑΤΑ)...οπότε περιμένουμε...Πολύ θέλω να μου βουλώσουν το στόμα οι PT και να επανέλθουν στον ίσιο δρόμο! :)

Α, και κάτι βασικό για το τέλος:

Gavin Sucks! Vote Chris for President! :mrgreen:

Δεν τον έχω ακούσει ακόμα...Μια μικρή γεύση πήρα από το επίσημο site...
Το ομώνυμο έχει ξεκάθαρα πάρει τζούρες από το "Free" των OSI...Λογικό' date=' αν σκεφτούμε ότι ο Wilson είχε credit στο απερίγραπτο "ShutDOWN" του ντεμπούτου των OSI...που είναι ο καλύτερος δίσκος που έχει χώσει τη μύτη του τα τελευταία χρόνια... :evil:

Το "In Absentia" μου είχε πάρει καιρό να το χωνέψω, αλλά είναι διαμάντι. Το "Deadwing" δεν αξιοποίησε καμιά από τις -λίγες- ευκαιρίες που του έδωσα (το δε live στον Λυκαβηττό ήτο ΠΑΤΑΤΑ)...οπότε περιμένουμε...Πολύ θέλω να μου βουλώσουν το στόμα οι PT και να επανέλθουν στον ίσιο δρόμο! :)

Α, και κάτι βασικό για το τέλος:

Gavin Sucks! Vote Chris for President! :mrgreen:[/quote']

Όλα τα άλλα είναι στο δημοκράτικο πλαίσιο τής άποψης σου , αλλά όχι και Gavin Sucks.. Έλεος Mate... Μπορεί να προτιμάς maitland , αλλα αντικειμενικά ο Gavin είναι ο ορισμός τού Drummer (unbelievable tempo, solid as metronome, Killer rhythms and fills ..)

Όλα τα άλλα είναι στο δημοκράτικο πλαίσιο τής άποψης σου ' date=' αλλά όχι και Gavin Sucks.. Έλεος Mate... Μπορεί να προτιμάς maitland , αλλα αντικειμενικά ο Gavin είναι ο ορισμός τού Drummer (unbelievable tempo, solid as metronome, Killer rhythms and fills ..)[/quote']
Βρε παιχταράς είναι ο Gavin, αλλά παραείναι φαντεζί για τα γούστα μου. Εξελίχθηκε σε παράγοντα μείζονος σημασίας για την "νέα" εποχή των ΡΤ, καμία αντίρρηση, αλλά εμένα η καρδιά μου είναι δοσμένη στον Maitland. Μαζί με τον παιχταρά τον Colin, είναι ένα rhythm section για το οποίο θα έκλεβα εκκλησίες για να το ξαναφέρω μαζί...

*το παρόν post να διαβαστεί υπό τους ήχους του Russia On Ice*

:wink:

Gavin Sucks! Vote Chris for President! :mrgreen:
Ακουγοντας το 'Metanoia' και καπακια το 'In Absentia',μου ειναι

δυσκολο να επιλεξω!Ο Maitland νομιζω ομως εχει αυτο το κατι παραπανω..

Πολυρυθμιες,τεχνικη,ηχοχρωμα,παιξιμο,φρασεολογια,breaks,τα κατεχει

ολα σε εναν ανωτατο βαθμο,τα χρησιμοποιει δε στα καταλληλοτερα(για το

δικο μου αυτι παντα)σημεια. :idea:

:) Όπως και νά χει είναι από τούς λίγους μουσικούς που κατατάσω στο ίδιο list μαζι με floyd.

+100000.. Συμφωνώ απόλυτα... Μου άρεσε πολύ το sleep together... Bέβαια δεν ξετρελάθηκα' date=' παρόλο που μ'αρεσε και ο αγαπημένος μου δίσκος από Porcupine Tree συνεχίζει να είναι το deadwing.... [/img']

Συμφωνώ για την έλλειψη του Maitland.Aπίστευτα εγκεφαλικός ντράμμερ και μαζί με τον Colin μου άλλαξαν τα μυαλά ως το πως πρέπει να παίζει ένα rythym section άλλα ντ' άλλων και ταυτοχρονα να groovάρει.

Τι να λέμε τώρα,κάντε μια βόλτα από το site

http://www.chrismaitland.com/

και στο audio section.

:D

λιγο ασχετο ρε παιδια.

Εχεις κανεις σας badcat ενισχυτη?

Ποιος εχει φερει στην ελλαδα?

Άσε φίλε Delta πρέπει να τον φέρουμε απ' έξω,εγώ όταν έψαχνα να δω ποιος θα μπορούσε να μου φέρει έναν είχα ακούσει ότι π@π@ρια μπορείς να φανταστείς,οι περισσότεροι dealer ούτε που τους ξέρουν!μέχρι που βρέθηκε να μου τη λέει κάποιος επειδή αντιγράφω εξοπλισμό και "αυτό υποδηλώνει έλλειψη προσωπικότητας" κατάλαβες!?! τώρα οι πωλητές περνούν δυναμικά και στον χώρο της κλινικής ψυχολογίας  ..."πάρε ένα marshall..." είπε και χάθηκε πίσω από τον πάγκο του...

zephyrous είπε:
...ώρα οι πωλητές περνούν δυναμικά και στον χώρο της κλινικής ψυχολογίας  ..."πάρε ένα marshall..." είπε και χάθηκε πίσω από τον πάγκο του...
Ε, ηρεμία. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει.

Στο μεταξύ, οι Bad Cat δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.

Απλοί ενισχυτές, οι οποίοι όμως είναι προσεγμένοι μιας και φτιάχνονται απο ιδιώτη.

toneless είπε:
...ώρα οι πωλητές περνούν δυναμικά και στον χώρο της κλινικής ψυχολογίας  ..."πάρε ένα marshall..." είπε και χάθηκε πίσω από τον πάγκο του...
Ε, ηρεμία. Ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει.

Στο μεταξύ, οι Bad Cat δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο.

Απλοί ενισχυτές, οι οποίοι όμως είναι προσεγμένοι μιας και φτιάχνονται απο ιδιώτη.
Αφου μπορει να πει ο καθενας οτι θελει..... ;D

οποιος παιζει με marshall τοτε και συμφωνα με το γνωμικο του πωλητη :

αντιγράφει εξοπλισμό και "αυτό υποδηλώνει έλλειψη προσωπικότητας".

γιατι αρπαχτηκες ετσι?

παρεξηγηθηκες που ειπε το παιδι μια ατακα "καλη" για τον πωλητη.

μηπως ησουν εσυ? ::)

ή μηπως εισαι ο αντιπροσωπος της marshall?  ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Δεν εχω τιποτα απεναντι στα marshall, αντιθετα εχω καμια 10αρια παλια.

Το να θελω να ακουσω και εγω και ο φιλος o zephyrous, πως παιζουν τα badcat με τα αυτια μου απο κοντα (οχι απο τα cd) δεν ειναι βλασφημια προς τον αγιο κατασκευαστη εμπορικων ενισχυτων γενικα.

Και μη ξεχναμε και ο marsall απο ιδιωτη ξεκινησε.

Τοτε ηταν και καλος, με τον καιρο εγινε valvestate. ;D

exarhos είπε:
λιγο ασχετο ρε παιδια.

Εχεις κανεις σας badcat ενισχυτη?

Ποιος εχει φερει στην ελλαδα?

αντιπροσωπο δε ξερω αλλα.. εδω εχει και κακες γατες.

http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm
TNX ρε εξαρχε αλλα για ελλαδα λεω οχι ολλανδια

(αν και μπορει αν παω σε ενα φιλο που εχω εκει ελληνα και να τους ακουσω εκει).

Απο sites με badcat εχω αυτα :

http://www.badcatamps.com/dealers.html

http://www.haarguitars.nl/test/Index2.htm

http://www.badcatamps.com/home.html

delta66 είπε:

Δε συμφώνησα - διαφώνησα με τον πωλητή, διαφώνησα με τον αγοραστή που έδωσε βάρος στα λόγια του πωλητή.

Απλά είπα ότι δεν πρέπει να δίνετε και τόσο μεγάλη βάση σε αυτά που λέει ο κάθε ένας.

Και κάτι που δεν έθεσα σωστά για τους Bad Cat.

Βεβαίως και είναι πάρα πολλοί καλοί ενισχυτές, απλά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι που δεν υπάρχει ήδη.

Παραμένουν όμως μια εναλλακτική πρόταση αν το κόστος τους είναι στα πλαίσια που θυμάμαι.

Α! Μακριά απο Marshall...!!! :D

Εκτός και αν είναι μέχρι 18watt... ;)

toneless είπε:

Δε συμφώνησα - διαφώνησα με τον πωλητή, διαφώνησα με τον αγοραστή που έδωσε βάρος στα λόγια του πωλητή.

Απλά είπα ότι δεν πρέπει να δίνετε και τόσο μεγάλη βάση σε αυτά που λέει ο κάθε ένας.

Και κάτι που δεν έθεσα σωστά για τους Bad Cat.

Βεβαίως και είναι πάρα πολλοί καλοί ενισχυτές, απλά δεν έχουν να προσφέρουν κάτι που δεν υπάρχει ήδη.

Παραμένουν όμως μια εναλλακτική πρόταση αν το κόστος τους είναι στα πλαίσια που θυμάμαι.

Α! Μακριά απο Marshall...!!! :D

Εκτός και αν είναι μέχρι 18watt... ;)
ωραια...και δεν μου λες μιας και το ακουσες και δεν εχει να προσφερει τιποτα καινουργιο, που το ακουσες να παω και γω? ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back