Poppa Chubby! Σας Αρεσει; (videos)

Sir Muttley

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημέρα!

Δεν τον γνώριζα καθόλου τον κύριο. Τον βρήκα τυχαία. Προσωπικά μου σηκώνει την τρίχα!  :)

Σας αρέσει;

Yes! Οι παλιοι noizαδες ισως τον θυμουνται, τον ειχαμε αναφερει πολλες φορες πριν απο χρονια σε thread για αξιολογους κιθαριστες που δεν ηταν ισως ιδιαιτερα γνωστοι. 

Ναι ;) γιατί έχει ψυχή και όχι μόνο, ταλέντο, γουστάρει το blues,ωραία stratoooo...vintagιάρικη ;), ηχάρα, και τα παραπανίσια κιλά που έχει ;D τον κάνουν πιο συμπαθητικό και cool 8)

Είναι ωραίος παίχτης.

Βέβαια κάποια στιγμή που το έπαιζε Hendrix clone δεν το είχε και με ενοχλούσε.

Αλλά γενικά είναι ωραίος και μερακλής.

RayDTutto είπε:
Βέβαια κάποια στιγμή που το έπαιζε Hendrix clone δεν το είχε και με ενοχλούσε.
Προσωπικά δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο.

Άλλα από την άλλη μεριά ...ε και σιγά τον Hendrix. Έχω να σου πω αρκετούς που θεωρώ ότι είναι σκαλοπάτια πάνω από τον Hendrix. Σαφώς και είναι πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι έγινε και μόδα...κάτι σαν τους Doors.

Sir Muttley είπε:

Άλλα από την άλλη μεριά ...ε και σιγά τον Hendrix. Έχω να σου πω αρκετούς που θεωρώ ότι είναι σκαλοπάτια πάνω από τον Hendrix. Σαφώς και είναι πολύ καλός, αλλά νομίζω ότι έγινε και μόδα...κάτι σαν τους Doors.
Πες μου ότι κάνεις πλάκα...

Ή μάλλον, άσε, μη μου πεις τίποτα, γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να μην κάνεις πλάκα...

Sir Muttley είπε:
Έχω να σου πω αρκετούς που θεωρώ ότι είναι σκαλοπάτια πάνω από τον Hendrix.
Για πες...

Sir Muttley είπε:
Έχω να σου πω αρκετούς που θεωρώ ότι είναι σκαλοπάτια πάνω από τον Hendrix.
Σ' ευχαριστώ πολύ.

pipityri είπε:
Μην ευχαριστείς, για μένα λέει.
Για τον Hendrix είπε φίλως, όχι για τον Mclaughlin. ;)

Sir Muttley είπε:

Όλοι μας την περάσαμε αυτη τη φάση  ;)

Ευτυχώς μεγαλώσαμε και τα πράγματα ήρθαν απο μόνα τους στην σωστη τους βάση, θέλοντας η μη...

Τα λέμε πάλι σε λίγα χρόνια

Στο θέμα μας: ο Poppa το έχει πολυ, απλα το παρακάνει ενίοτε. Είναι κάτι φορές που νομίζω ότι ακούω πιτσιρικά να παίζει σε blues backing track όσα πιο πολλα μπορει/sec

Sir Muttley είπε:
Steve ray vaughan. Από κάθε άποψη. Από οποία πλευρά και αν το κοιτάξω.  
Καλε φιλε Mutt,ειναι σα να συγκρινεις μπριτζολες ;D με μακαρονια.

Υπαρχει λογος να κανεις συγκριση?Aλλο το ενα κι αλλο το αλλο.

Μπορει καποιος να σ'αρεσει πιο πολυ κι αυτο ειναι ΟΚ.

Παντως αν δεν υπηρχε ο Hendrix,ο SRV θα επαιζε αλλιως.

Και οχι μονο ο Stevie Ray.

Ο SRV ήταν από έναν πλανήτη που τον γνωρίζουμε όλοι με το όνομα Γη.

Τώρα από που ήταν ο Jimi Hendrix, είναι άγνωστο.

Αυτό που είναι όμως πασίγνωστο είναι πως αυτός θεωρείται ο εφευρέτης της ηλεκτρικής κιθάρας παρόλο που σε κάποιους δεν αρέσει και δεν θέλουν να το παραδεχτούν.

:P ;D

sotiroubas είπε:
Αυτό που είναι όμως πασίγνωστο είναι πως αυτός θεωρείται ο εφευρέτης της ηλεκτρικής κιθάρας παρόλο που σε κάποιους δεν αρέσει και δεν θέλουν να το παραδεχτούν.
Στάκα sotirouba υπήρχαν και παλαιότεροι, πχ

http://www.youtube.com/watch?v=vkmP_wvBuxw

Πάντα θα υπήρχαν και θα υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι να παίξει κάποιος κιθάρα έτσι δεν είναι????

Σ'όλους μας αρέσει ότι δεν παίζουμε εμείς οι ίδιοι, όχι ότι style δεν μπορούμε, αλλά δεν είναι δυνατόν να καταπιαστούμε με όλα τα  κιθαριστικά είδη style τεχνοτροπίες κλπ.Θέλουμε δέκα ζωές και δεν φτάνουν.. ;D

Μπράβο στον Charlie Christain είναι πάρα πολύ ωραία αυτά που παίζει το ''swing'' είναι ξεσηκω τικά, χορευτικά, οι νότες καθαρές σαν ''στραγάλια'' στρόγγυλες ότι πιο υπέροχο.

Αλλά... ;D

sotiroubas είπε:
Συμφωνώ 100% με αυτό. Ότι δηλαδή ο Hendrix είναι από τους πρωτοπόρους της

ηλεκτρικής κιθάρας. Και το εκτιμώ και το σέβομαι αυτό! 

Αλλά ως εκεί. Σαν κιθαρίστα και συνθέτη τον εκτιμώ αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Μπορώ να πω μάλιστα οτι δεν μπορώ να τον ακούσω και πολύ ώρα γιατί βαριέμαι.

Αν θέλω να γεμίσω την ψυχή μου με καθαριστικά ακούσματα... πάω αλλού.

Σε SRV, Danny Gatton, κτλ κτλ

Για έμενα το να είσαι πρωτοπόρος δε σε ονομάζει και τον καλύτερο τεχνικά κιθαρίστα, ούτε

και τον καλύτερο στη σύνθεση.

Να είναι καλά που έδωσε το έναυσμα να φανερωθούν ακόμα μεγαλύτερα ταλέντα από τον ίδιο τον Hendrix. Εγώ αυτό λέω.

Sir Muttley είπε:
Steve ray vaughan. Από κάθε άποψη. Από οποία πλευρά και αν το κοιτάξω. 
"ε και σιγά τον Hendrix"... Θα είχε πολύ πλάκα να το έλεγες αυτό στον SRV και να ήμουν από μια μεριά να παρακολουθώ.

Trending...

Νέα θέματα

Back