Polymnia & Nikolas στο 1927! 19 Απριλίου 22:00

Nikolas

Bafta Winner
Πόντοι
198
Την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Απριλίου, κατά τις 22:00, παρουσιάζουμε με την Πολύμνια ένα νέα σχήμα (τι σχήμα... γραμμή είναι με δύο άτομα)... ;)

Η Πολύμνια είναι χρόνια στο τραγούδι, με εξαιρετική φωνή, σε κομμάτια τζαζ, ροκ, μπλουζ, κλπ, και εμένα... εε... με ξέρετε!

Θα παρουσιάσουμε "λίγο απ'όλα", θα παίξω και λιγουλάκι κιθαρα (έτσι για το χαβαλέ ρε παιδί μου), και το σημαντικότερο: Θα περάσουμε καλά!

Το μαγαζί είναι το 1927 musicafe στην Αγ. Τριάδος 3, Πλατεία Πατριάρχου, Νέα Φιλαδέλφια.

Τηλ: 210 2510808

Είσοδος ελεύθερη φυσικά!

Σας περιμένουμε! ;)

polymnia.jpg

Γειά σου ρε μαέστρο γόη. Σαν τα πουκάμισα αλλάζεις τις παρτενέρ.

Παρασκευή ε;

οκ

audiokostas είπε:
;D ;D ;D ;D ;D

audiokostas είπε:
εεε... ένα κέρατο το ρίχνουμε που και που...  :-*
Κοίτα να μη το μάθει άλλος κόσμος όμως... Δεν είναι σωστό...

(Σοβαρά πάντως, η συνεργασία μου με "τις προηγούμενες" καλά κρατάει... Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα)...

Nikolas είπε:
(Σοβαρά πάντως, η συνεργασία μου με "τις προηγούμενες" καλά κρατάει... Δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα)...
Γιατί εσύ όταν αλλάζεις πουκάμισο, πετάς το παλιό;

Εγω εβοσκουσα τα προβατα εκει επαραπερα και τοτε ειδα το Τερας !!Οηηηημμμμμ!! ;D ;D ;D

Επειδή έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μοναδική φορά που σας έχω δει - με άλλη ...σύντροφο, αλλά είμαι σίγουρος ότι you know how to pick them! - κι επειδή δεν έχω δεήσει να έρθω σε καμία άλλη εμφάνισή σας, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι εκεί.

Haris είπε:
Επειδή έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από τη μοναδική φορά που σας έχω δει - με άλλη ...σύντροφο, αλλά είμαι σίγουρος ότι you know how to pick them! - κι επειδή δεν έχω δεήσει να έρθω σε καμία άλλη εμφάνισή σας, θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να είμαι εκεί.
Αγνοώ τα παραπάνω και στέκομαι σε αυτό.
Να έρθεις, να έρθεις... ;)

Και άλλοι ΡΕ!

(Πάντως το πρόγραμμα είναι αρκετά ζωντανό και έχει και πλάκα ώρες ώρες... αν και πιάνο + φωνή).

Να σημειώσω δε ότι επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω κιθαρίστες να προσπαθούν να παίξουν πλήκτρα, εγώ θα κάνω το αντίθετο: Θα παίξω κιθάρα (σκατά θα τα κάνω, αλλά ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ! ΝΑΙ!)

Nikolas είπε:
Να σημειώσω δε ότι επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω κιθαρίστες να προσπαθούν να παίξουν πλήκτρα, εγώ θα κάνω το αντίθετο: Θα παίξω κιθάρα (σκατά θα τα κάνω, αλλά ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ! ΝΑΙ!)
Κοιτα... Κιθαρα να παιξεις. Αλλα... Εαν οπως στο Alcquimista κανεις διαλεξη για τα ξυλα

και αρχισεις παλι να αποθεωνεις τον παλισανδρο να το ξερεις δεν θα τα παμε καλα!

Υπαρχουν κι αλλα ξυλα μαστορα...

Την Πολύμνια...έτσι τη βαφτίσανε?...ή είναι το καλλιτεχνικό της? 8)

digisilence είπε:
Κοιτα... Κιθαρα να παιξεις. Αλλα... Εαν οπως στο Alcquimista κανεις διαλεξη για τα ξυλα

και αρχισεις παλι να αποθεωνεις τον παλισανδρο να το ξερεις δεν θα τα παμε καλα!

Υπαρχουν κι αλλα ξυλα μαστορα...
ωχ... έχουμε αυτόπτη μάρτυρα! ;D
Μάραθε: Η σοβαρή απάντηση είναι πως νομίζω πως ναι... Θα τη ρωτήσω, γιατί μου κίνησες την περιέργεια! ;)

Μπαμπ!

Για να δούμε πως θα πάει... Έχουμε ξαναπαίξει μαζί μία φορά τα Χριστούγεννα, και σήμερα είναι η τελική μας πρόβα... ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back