- Πόντοι
- 16
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Και που λετε εκει που δουλευα ανεμελος σε ενα στουντιο με το nord μου και κατι πληκτρα ενος φιλου ξαφνικα μου λεει οτι εχει παραγγειλει το poly evolver του dave smith και το περιμενε απο λεπτο σε λεπτο.Φυσικα γελασα και του ειπα οτι και εγω θα παρω το moog voyager!!Μολις ομως εσκασε μυτη ο τυπος με το κουτι στα χερια τα γελια κοπηκανε.Αφου λοιπον ανοιξαμε το κουτι και ειδα οτι ηταν πανεμορφο περιμενα να το ακουσω.(2600ευρω μονο για ομορφια δεν λεει!)Ο πρωτος ηχος ειναι ενα pad του οποιου οι συχνοτητες γεμισανε ολο το δωματιο και εκανε το nord και το virus να ακουγονται πολυ λιγα!!Αυτο ειναι λογικο διοτι εχει 4 ταλαντωτες,2 αναλογικους και 2 ψηφιακους.Τελος παντων για να μην σας πρηζω επαθα μεγαλη ζημια.Το παχος των ηχων του ο σχεδιασμος του και το απιστευτο sequencer που εχει με αφησανε αφωνο.Τα χρηματα ειναι πολλα αλλα πιστευω οτι αν καποιος θελει να ασχοληθει σοβαρα με την electro μουσικη ειναι η καλυτερη επιλογη.Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ειχε serial number 192.Νιωθεις καπος οταν το triton σου εχει serial με 6 μηδενικα!(Ολα αυτα κατα τη δικη μου καθαρα αποψη απλα επειδη δεν ειναι ενα πληκτρο που το βρισκεις ευκολα ηθελα να τη μοιραστω μαζι σας).Υ.Γ πληκτρα του τυπου poly evolver ειναι πολυ ιδιαιτερα μηχανηματα και αυτος που θα τα παρει πρεπει να ξερει ακριβως τι ψαχνει!