• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ποιός θα πάρει το κύπελλο Ελλάδος?

Ποιός θα νικήσει στον τελικό κυπέλλου Ελλάδος?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    12
  • Poll closed .

fusiongtr

Φάσιον ο Παλαιοχορδίτης
16 Οκτωβρίου 2007
21,936
12,822
113
57
Αθήνα
Ιδιώματα
  1. Acoustic
  2. Alt. Rock
  3. Ambient
  4. Blues
  5. Classical
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος είναι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Δώστε τα προγνωστικά σας, ή τις επιθυμίες σας, αλλά ...

... ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ.

Θα είναι φανερό τι ψηφίζει καθένας.

Για να δούμε ποιοί θα βρούν το σωστό.

Last edited by a moderator:
Η ΑΕΚ, γιατί το χάνει συνέχεια στον τελικό, γιατί ο ΠΑΟΚ ακόμα είναι στην φιέστα, και γιατί  είμαι ΑΕΚτζής (και Πανιώνιος βέβαια).

δεν παρακολουθώ πια τα δρώμενα αλλά η ΑΕΚ.... έτσι γιατί οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: fusiongtr
Noμίζω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν το χάνει. Μπορεί να είμαι Αρειανός, αλλά το momentum και η δύναμη που έχει αντλήσει φέτος είναι φαινομενικά. Ό,τι καλύτερο έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια από όλες τις απόψεις (οπαδικά, παικτικά, επικοινωνιακά). Αυτός ο Ιβάν να κρατούσε λίγο το στόμα του κλειστό θα ήταν καλύτερα. Τώρα έχουν να διαχειριστούν κάτι πιο δύσκολο. Να παραμείνουν πρωταθλητές αγωνιστικά αλλά και από άποψη νοοτροπίας (γιατί την ώρα που πανηγύριζαν το πρωτάθλημα, πολλοί καημένοι ασχολήθηκαν με τον γαύρο, το χάρτινο της ΑΕΚ και την Γ' Εθνική του "σκουληκιού", λες και του χρόνου θα παίζουν μόνοι τους).

• Like
Θελω να το παρει η ΑΕΚ(ΑΕΚ αφου) αλλα θα συμφωνησω με τον Πνοή και Νύξη.

Ειναι σε τετοιο φεγγαρι ο Μπαοκ που δεν ξερω πως μπορει να το χασει και με ποιον τροπο.

Και για να δειξω το φιλαθλο πνευμα μου-τη λενε και οι μορφωμενοι την εκφραση,καλο πραμα θα ειναι-ας γινει ενα ωραιο παιχνιδι και ας κερδισει η ΑΕΚ.

• Like
Συγχαρητήρια σε όσους ψήφισαν ΠΑΟΚ, είχαν δίκιο.

Ένα παιχνίδι χάλια μαύρα, και ο ΠΑΟΚ, δίκαια νομίζω κέρδισε.

Μπράβο του.

Αλλά ρε παιδιά, αν έχεις δει αυτές τις ματσάρες της εβδομάδας, βλέπεται αυτό το παιχνίδι?

Έλεος.

Trending...

Νέα θέματα