ποιος είναι ο αγαπημένος σας κιθαρίστας και γιατί?

airheads

Νέο μέλος
Πόντοι
18
παρόλο που έχω παρα πόλους κιθαριστες που μου αρέσουν μπορώ να ξεχωρίσω τρεις που είναι οι αγαπημένοι m (τουλάχιστον αυτήν την εποχή)

ο ένας είναι ο warren haynes (απίστευτος τραγουδιστής και κιθαρίστας)

ο δεύτερος είναι ο derek trucks(ο βασιλιάς του slide)

και ο τρίτος ο jonny lang (ο οποιος βάζει άπειρη "ψιχι" στα κομμάτια του..σε κάθε solo του κάθε νότα που παίζει είναι σαν την τελευταία νότα τις ζωής του..

ποιοι είναι οι δικοί σας αγαπημένοι κιθαριστες?

πείτε να ακούσουμε κιόλας κάνα καινούργιο κομματάκι

Respect στα ονόματα που έβαλες..

fusiongtr είπε:
Και παίζεις metal? Την έχασα την μπάλλα!
Πραγματικά πώς κι έτσι;

airheads είπε:
παρόλο που έχω παρα πόλους κιθαριστες που μου αρέσουν μπορώ να ξεχωρίσω τρεις που είναι οι αγαπημένοι m (τουλάχιστον αυτήν την εποχή)

και ο τρίτος ο jonny lang (ο οποιος βάζει άπειρη "ψιχι" στα κομμάτια του..σε κάθε solo του κάθε νότα που παίζει είναι σαν την τελευταία νότα τις ζωής του..

Κάτι παίζει με σένα φίλε!Στην αρχή έκανες κάτι κουλές ερωτήσεις που φαινόταν ότι έγραφε 5χρονο(και λόγω ορθογραφίας!),μετά ποστάρεις την μπάντα σου και ισορροπείς τα πράγματα αφού είσαστε αξιοπρεπέστατοι.Μετά συνεχίζεις τις περίεργες ερωτήσεις,αρχίζει το δούλεμα από τους υπόλοιπους το οποίο σε κάποιες φάσεις φαίνεται να μην καταλαβαίνεις οπότε έρχεται πάλι το αρχικό συμπέρασμα(5χρονος).Τώρα ανοιγείς αυτό το thread και όλοι περιμένουν να πεις ''MUSTAINE KAI HAMMET'' αλλά εσύ μας κούφανες θετικά.  :D

Σηκώνω τα χέρια ψηλά  ;D

airheads είπε:
κάθε νότα που παίζει είναι σαν την τελευταία νότα τις ζωής του..
Εμένα αυτός ο χαρακτηρισμός μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Δείχνει πολύ ευαίσθητο άνθρωπο.

airheads είπε:

ελα πες μας την αληθεια βρε αγορι μου ,ποιος σου τα ψιθυρισε......(μηπως ο δασκαλος στο ωδειο?αν πας.)

Αλλιως και εγω μαζι με τον Stoner Jackass

Σηκώνω τα χέρια ψηλά 
Εμένα αυτός ο χαρακτηρισμός μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Δείχνει πολύ ευαίσθητο άνθρωπο.
μαλιστα!τι ηταν αυτα τα "opos thelo tha grafo"που εκανες στην αρχη? ;D

να με τα κουφα σου ξεχασα να απαντησω στην ερωτηση :P

Δυο απο τους πολλους που μου αρεσουν ειναι αυτοι οι κυριοι

airheads είπε:
(ο οποιος βάζει άπειρη "ψιχι" στα κομμάτια του..σε κάθε solo του κάθε νότα που παίζει είναι σαν την τελευταία νότα τις ζωής του..
Είναι γιατί τώρα έβαλε την (άπειρη "ψιχι")  ;) ;D ;D ;DΚαι ο καλύτερος είναι ο Satriani, τέλος  :P ;D ;D ;D

Για μένα αγαπημένος είναι ο Angus Young για την απλότητά του και για τα υπέροχα ροκ εν ρολ σολο και τους ρυθμούς του.

Μετά μου αρέσει επίσης ο Guthrie Govan που έχει φοβερή τεχνική και απίστευτα κομμάτια.

Τέλος ιδιαίτερη προτίμηση έχω και στον κύριο Vai (for Steve)

panafana είπε:
Για μένα αγαπημένος είναι ο Angus Young για την απλότητά του και για τα υπέροχα ροκ εν ρολ σολο και τους ρυθμούς του.

Μετά μου αρέσει επίσης ο Guthrie Govan που έχει φοβερή τεχνική και απίστευτα κομμάτια.

Τέλος ιδιαίτερη προτίμηση έχω και στον κύριο Vai (for Steve)
και ο Καραγκουνης ?Τιποτα? :'(

Keith Richards...

Γιατί έχει γράψει καμιά 100αριά ύμνους της Rock, γιατί τα κλασικά Riff του έχουν μείνει στην ιστορία, γιατί έχει ηχάρα και studiακώς και στα live του και γιατί είναι το μεγαλύτερο κωλόπαιδο ever!!!

Επίσης Steve Vai γιατί η κιθάρα είναι προέκταση του σώματός του, την κάνει κόμπο, τη λύνει, τη γλύφει, τη χτυπάει και γιατί είναι εξωγήινος...

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός...

Θα γίνω εγω λίγο το 5αχρονο του θέματος γιατί ξέρω οτι πολλοί εδω μεσα δεν τον εχετε καθόλου σε εκτήμηση ως μουσικό (και θα προσπαθήσω να το αλλάξω).Το ονομα αυτου:

Παμπλο τζιλμπερτο ακα Paul Gilbert.

Δεν θα πω τίποτα για την απιστευτη τεχνική,ταχύτητα κτλ αυτά τα ξερετε...Θα πω όμως οτι πολύ σπανια βλέπεις μουσικό να σε εμπνέει τόσο πολύ να 'φχαριστιέσαι αυτό που κάνεις.Και θα δώσω και 2 λινκ για οποιον ενδιαφέρεται.

Πρώτη φορά βλέπω ανθρωπο να γουστάρει τοσο πολύ σε guitar clinic

(αρχιζει στο 1:11)

droneblack είπε:
να με τα κουφα σου ξεχασα να απαντησω στην ερωτηση :P

Δυο απο τους πολλους που μου αρεσουν ειναι αυτοι οι κυριοι

τρομεροί και οι 2!!!

@ airheads :

Είναι πάρα πολλοί οι κιθαρίστες, που εκτιμώ το έργο τους και την προσφορά τους στην τέχνη.

Επιγραμματικά θα μείνω σε δυο εξ αυτών:

High Hopes - Remember That Night - David Gilmour – HD

High Hopes - Remember That Night - David Gilmour - HD

David Gilmour & Richard Wright - Echoes - Live at Royal Albert Hall – HD

David Gilmour & Richard Wright - Echoes - Live at Royal Albert Hall - HD

R.I.P Richard William Wright (28 July 1943 – 15 September 2008)

GARY MOORE - The Messiah Will Come Again (1990)

GARY MOORE - The Messiah Will Come Again (1990)

Gary Moore - Empty Rooms - Live at Montreux 2010

Gary Moore - Empty Rooms - Live at Montreux 2010

April 4th, 1952 – February 6th, 2011 – RIP

Αν μετά από την ακρόαση αυτών των τραγουδιών, σου χρειάζεται -ακόμα- να σου αιτιολογήσω το πώς και το γιατί, μάλλον τότε δεν θα είσαι στην πρέπουσα ηλικία για να καταλάβεις, ενώ εγώ θα είμαι –έναντι σου- πολύ γέρος και θα κουραστώ άδικα και μάταια για να κάνω κάτι τέτοιο…

fusiongtr είπε:
Και παίζεις metal? Την έχασα την μπάλλα!
μπορεί να παίζω metal στην banda αλλα η πραγματική μου αγάπη είναι τα blues..

droneblack είπε:
ελα πες μας την αληθεια βρε αγορι μου ,ποιος σου τα ψιθυρισε......(μηπως ο δασκαλος στο ωδειο?αν πας.)

Αλλιως και εγω μαζι με τον Stoner Jackassμαλιστα!

τι ηταν αυτα τα "opos thelo tha grafo"που εκανες στην αρχη? ;D
δεν πηγαίνω ωδείο...  :P  ;)

Trending...

Νέα θέματα

Back