ποιον modelling ενισχυτη να επιλεξω

sakisbm

Νέο μέλος
Πόντοι
1
γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο

λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube

εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr

τι λετε?

sakisbm είπε:
γεια χαρα καλως σας βρηκα,προσφατα μετακομισα απο την επαρχια στην Αθηνα και χρειαζομαι εναν μικρο ενισχυτη(15η30w) για μελετη,παρακαλω προτεινετε αποκλειστικα modelling ενισχυτη γιατι εχω ηδη 2 λαμπατους στην κατοχη μου αλλα ειναι 30 και 50 watts αρα αρκετα δυνατοι για πολυκατοικια,παιζω κυριως blues-rock αρα ψαχνω καποιον που να εχει κυριως οσο το δυνατον καλο καθαρο ηχο

λογικα βαση αυτων που θελω ειμαι αναμεσα στους fender mustang-vox vt-roland cube

εχω αποκλεισει τον line 6 spider,ερωτηματικο αποτελει ο peavey vypyr

τι λετε?
χτυπα αυτον http://www.thomann.de/gr/roland_cube20xl.htm

ειναι 20αρης.ειναι οτι πρεπει.εχει εφφε πολλα και ποιοτικα.

Εγω εχω τον mustang 2.

Σιγουρα θα σε καλυψει και ο 1 εφοσον watt εχεις απο αλλου.

Σε ποια περιοχη μας ήρθες να σου προτεινω κανενα μαγαζι να μην ψάχνεσαι, εκτος και εισαι κεντρο οποτε θα κάνεις την βολτα σου ?

Αν θέλεις modeling ενισχυτή, πας για Mustang. Είναι οι καλύτεροι που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής.

Αν ΔΕΝ χρειάζεσαι τα εφφέ και θέλεις απλά έναν ΠΟΛΥ καλό ήχο (καθαρό, βρώμικο, θεοβρώμικο ή κάτι ενδιάμεσα!) δες οπωσδήποτε και τον Tech21 που σου λέει ο συνφορουμίτης από πάνω. Αν σου κάνει, εγγυώμαι ότι θα τον χαρίσεις κάποια στιγμή στα εγγόνια σου.  ;)

ευχαριστω για τις απαντησεις-προτασεις επειδη ασχολουμαι και με psychedelic rock θελω ο ενισχυτης να εχει και εφφε αρα μαλλον κλεινω προς τον fender mustang i η ii,φυσικα ο tech21

που προτεινε ο φιλος θα μπορουσε να μου κανει αλλα ειναι ιδιαιτερα ακριβος εκτος και αν υπαρξει καμια αγγελια,εχετε υπ οψιν σας που μπορω να δοκιμασω τον fender?μενω αιγαλεω.

The Genius Loci είπε:
Στο Νάκα κοίταξες;  ;)
ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ

σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο  line 6 spider iv

Έχει ο νάκας fender?

Kokakias είπε:
ΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟ

σατανηστης απατεωνας νακας!!!ολα ελατωματικα.μου κανει προβληματα ο  line 6 spider iv
Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας?  ???

Ελάτε ρε, ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κάποιος!  ;D ;D ;D

Φίλε μου, αν είσαι Αιγάλεω πέρνα από το City Sound και ρώτα τους. Μπορεί και να έχουν.  ;)

The Genius Loci είπε:
Ελάτε ρε, ούτε μια πλάκα δεν μπορεί να κάνει κάποιος!  ;D ;D ;D
Παραλίγο να μου κόψεις την όρεξη ;D. Ευτυχώς δεν τα κατάφερες

Για blues rock καταστάσεις οι modelling θα σε βολέψουν για μελέτη αλλά δεν είναι και λάμπα...

Είναι μάλλον καλύτεροι για σύγχρονα είδη και hard rock/metal οι περισσότεροι πλην του fender mustang. Ο roland cube έχει κάτι extreme metal, boss mt-2 ρυθμίσεις που δε θα σου κάνουν, για παράδειγμα... Ο line6 επίσης είναι για shredding! Και ο vypyr έχει πολλά γκάζια αλλά τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν μπόλικα πετάλια κλπ που καλύπτουν ηχητικά πολλά είδη.

Αν έχεις παίξει με πεταλιέρα v-amp και θέλεις κάτι τέτοιο, βγαίνει και σε ενισχυτή με πάρα πολλές επιλογές και ήχους:

http://www.thomann.de/gr/behringer_lx110gy.htm

Κλασσική αντιγραφή του tech21 gt προενισχυτή είναι το παρακάτω analog modelling ενισχυτάκι:

http://www.thomann.de/gr/behringer_gmx110_vtone_gitarrencombo.htm

ginargiros είπε:
Έχει ο νάκας fender?

Επειδή σου βγάζει προβλήματα ο line 6, φταίει ο νάκας?  ???
Δεν βγαζει μονο ο line 6 προβληματα αλλα και αλλα πραγματα που πηρα οταν ημουν απειρος....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back