• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ποιό synth (hard ή soft) χρησιμοποιειτε?

Urban-soul

Νέο μέλος
Πόντοι
1
...λοιπόν ποιο είναι το favourite synth των ''keyboarders'' ??!!

...φυσικά και γιατί έχετε κολλήσει μαζί του/ς? 8)

triton Le + atmosphere+ stylus / stylus rmx+ edirol orchestral + sampletank. Oλα στο sonar

Σε αυτά κατέληξα και είμαι σχεδόν ευτυχισμένος. Θα νοιώσω την απόλυτη πνευματική και σωματική ολοκλήρωση όταν βρώκαι το vocal planet της spectrasonics

Roland XV 5050Roland JV 1010

Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D
Εκτός και αν έχεις Mac..
Μπα....και παλι τα φοβαμαι τα PC (και MAC) σε Live.

Eνας γνωστος μου drummer, παιζει με Laptop (μετρονομους και λοούπες) και σε ενα live του κολλησε στη μεση του κομματιου και εκανε restart και αντε απο την αρχη το κομματι.

Οποτε hardware και ξερό ψωμί! (ασε που οι φέτες και τα πληκτρα ειναι και πιο μουρατα) 8)

Roland XV 5050Roland JV 1010

Ποτε software.....Το PC μπορει να σε κρεμασει σε Live :D
Εκτός και αν έχεις Mac..
Μπα....και παλι τα φοβαμαι τα PC (και MAC) σε Live.

Eνας γνωστος μου drummer' date=' παιζει με Laptop (μετρονομους και λοούπες) και σε ενα live του κολλησε στη μεση του κομματιου και εκανε restart και αντε απο την αρχη το κομματι.

Οποτε hardware και ξερό ψωμί! (ασε που οι φέτες και τα πληκτρα ειναι και πιο μουρατα) 8)[/quote']

Κι εγώ hardware ψηφίζω εννοείται...αλλά ίσως θα μου άρεσε να είχα και κάτι ψιλά από υπολογιστή..

Βασικα θελω buttons και sliders στα χερια μου, αρα:

Βασικο synth(πολλα και διαφορα ειδη συνθεσης, VAST γαρ),hammond clone - Kurzweil K2661.

Additive synthesis - Kawai k5000S

Analog - Evolver(μισο analog,μισο digital) αλλα το μισο(οι δυο oscilators ειναι pure analog).

VA- Alesis Micron.

Υπαρχουν εκπληκτικα synths στον υπολογιστη(ειδικα καποια στην πλατφορα της Scope που δουλευω,οπως το Modular) αλλα τον ανοιγω μονο για ηχογραφηση(Cos-dr δικος σου,Sonar 4 Producer edition).

Trending...

Νέα θέματα

Back