- Πόντοι
- 16
Καλησπερα σας κυριοι κ ρεμαλοι.Βρισκομαι πολυ κοντα στην αγορα ενος εκ των τριων Mad Professor Overdrives :
1) SWEET HONEY
2) LITTLE GREEN WONDER
3) SKY BLUE
Κυνηγαω τον ηχο των Kyuss (οσο πιο κοντα μπορω να φτασω...) κ η κιθαρα μου ειναι μια Gibson SG Standard (κουρδισμενη σε C ), ο ενισχυτης μου ενας Marshall DSL-401 κ απο εφε διαθετω τα εξης: Dunlop Classic Cry Baby (το οποιο θα αλλαχτει πολυ συντομα με το Fulltone Clyde Deluxe) - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Mad Professor Fire Red Fuzz - Boss RE-20 (Space Echo) - Boss RC 20 XL
Οι ερωτησεις που εχω ειναι:
α) Ποιες οι διαφορες των τριων Overdrives ?
β) Ποιο ειναι το πιο καταλληλο να το παντρεψω με το fuzz μου?
γ) Θα μπει πριν η μετα το fuzz?
Μετα απο ερευνα που εκανα στον κο Γκουγκλη παρατηρησα πως μονο για το LITTLE GREEN WONDER αναφερεται ο συνδυασμος του με fuzz.Δηλ τα υπολοιπα δυο δεν κανουν τη δουλεια που θελω εξισου καλα?
Σας ευχαριστω κ περιμενω τις απαντησεις σας.
1) SWEET HONEY
2) LITTLE GREEN WONDER
3) SKY BLUE
Κυνηγαω τον ηχο των Kyuss (οσο πιο κοντα μπορω να φτασω...) κ η κιθαρα μου ειναι μια Gibson SG Standard (κουρδισμενη σε C ), ο ενισχυτης μου ενας Marshall DSL-401 κ απο εφε διαθετω τα εξης: Dunlop Classic Cry Baby (το οποιο θα αλλαχτει πολυ συντομα με το Fulltone Clyde Deluxe) - Fulltone Mini Deja Vibe 2 - Mad Professor Fire Red Fuzz - Boss RE-20 (Space Echo) - Boss RC 20 XL
Οι ερωτησεις που εχω ειναι:
α) Ποιες οι διαφορες των τριων Overdrives ?
β) Ποιο ειναι το πιο καταλληλο να το παντρεψω με το fuzz μου?
γ) Θα μπει πριν η μετα το fuzz?
Μετα απο ερευνα που εκανα στον κο Γκουγκλη παρατηρησα πως μονο για το LITTLE GREEN WONDER αναφερεται ο συνδυασμος του με fuzz.Δηλ τα υπολοιπα δυο δεν κανουν τη δουλεια που θελω εξισου καλα?
Σας ευχαριστω κ περιμενω τις απαντησεις σας.