Ποιες σας εκνευρίζουν?

BlackCrow81

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Παιδιά μετά να μαζευτούμε να πούμε και ποιο φαγητό αντιπαθούμε και να τσακωθούμε για το ποιος είπε όντως το πιο απαίσιο.  :)

BlackCrow81 είπε:
Αφορμή στάθηκε το παρακάτω άρθρο

Οι πέντε πιο… εκνευριστικές Ελληνίδες τραγουδίστριες, μετά τη Μόνικα! - 3pointmagazine.gr

Προσωπικά εκτός την κλαψομούν@ τη Μποφίλιου και την όντως εκνευριστική Τσαλιγοπούλου, θα έβαζα και την Αρβανιτάκη (σόρρυ Σπύρο)
και απο ολο τον συρφετό τραγουδιστριων σκυλε/ποπ που φυτρωνουν σα τα μανιτάρια και εχουν κατακλύσει το ινσταγκραμ ποζαροντας σαν πορνοσταρ εσυ βρήκες την αρβανιτακη να σε εκνευρισει. ο μοντιε.

δυνατο και το αρθρο.  ψαγμενο λαιμεεεεεε

Νομιζα θα λεγαμε για κιθαρες αλλά μετα το διαβασα και.... Δεν μπορώ να πω ότι δε συμφώνησα, δυστυχώς.... Η Τσαλιγοπουλου δε με εκνευριζει βεβαια, ούτε η Πρωτοψάλτη ,  αλλα θα μου πουν ότι μεροληπτώ και ότι παππούδιασα. Τη Δαρα δεν την ξερω. (Ουτε κ αυτη εμενα φυσικά)

argytar είπε:
Νομιζα θα λεγαμε για κιθαρες αλλά μετα το διαβασα και...
Μα γιατί να πούμε για κιθάρες? Σύμφωνα με τον χαρίλατρον είμαστε σε φόρουμ μαγειρικής οπότε απαγορεύεται να αναφερθούμε σε οτιδήποτε αφορά το μουσικό χώρο.
Όθωνα παρόλο που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις να αναφέρω ότι μιλάμε για τον χώρο του έντεχνου. Και ναι με εκνευρίζει η φωνή της Ελευθερίας. Κακό είναι ή απαγορεύεται?

BlackCrow81 είπε:
Όθωνα παρόλο που κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις να αναφέρω ότι μιλάμε για τον χώρο του έντεχνου. Και ναι με εκνευρίζει η φωνή της Ελευθερίας. Κακό είναι ή απαγορεύεται?
Ειλικρινά δε το κατάλαβα. χαχααχαχα. Αλήθεια σου λέω. Παλία ήταν αρκετα πρίμα όντως. Με τα χρόνια βράχνιασε πάντως και έφτιαξε ;D.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Είναι δυνατόν;
Μπορεί να είμαι κουφός, αλλά μια χαρά μου φάνηκε. :)

BlackCrow81 είπε:
Μα γιατί να πούμε για κιθάρες? Σύμφωνα με τον χαρίλατρον είμαστε σε φόρουμ μαγειρικής οπότε απαγορεύεται να αναφερθούμε σε οτιδήποτε αφορά το μουσικό χώρο.

...
Απορώ πραγματικά πως κατάλαβες ότι είπα κάτι τέτοιο.

That said, θεωρώ ότι η συζήτηση για τα φαγητά που μισούμε είναι πιο κατάλληλη για ένα φόρουμ μουσικών από τη συζήτηση -θάψιμο για άλλους μουσικούς.

harilatron είπε:
θεωρώ ότι η συζήτηση για τα φαγητά που μισούμε είναι πιο κατάλληλη για ένα φόρουμ μουσικών από τη συζήτηση -θάψιμο για άλλους μουσικούς.
Ε?  ;D

fusiongtr είπε:
Καλά δεν θα την συγκρίνω και με τον Mercury. ::)
Δεν είπα τέτοιο πράγμα....Απλά έβαλα το original μήπως και ακούσεις κάποια διαφορά σε αυτά μωρέ πως τα λένε... ακκόρντα ή κάπως έτσι τέλος πάντων.

Εχω ΠΟΛΥ πιο σημαντικα πραγματα να με εκνευριζουν,ειδικα τα τελευταια 2 χρονια,απο τις τραγουδιαρες.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Δεν είπα τέτοιο πράγμα....

Απλά έβαλα το original μήπως και ακούσεις κάποια διαφορά σε αυτά μωρέ πως τα λένε... ακκόρντα ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Να σου πω την αλήθεια Μανώλη δεν πολυστάθηκα εκεί.

Δεν με νοιάζει αν το έπαιξε πιστά, αν το έπαιξε ολόκληρο, κλπ.

Απλά αυτό που έπαιξε (και άκουσα) μου φάνηκε μια χαρά. :)

Δεν ψάχνω τους Queen στην Μόνικα, άσε δηλαδή που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου (ελάχιστα έχω ακούσει).

fusiongtr είπε:
Να σου πω την αλήθεια Μανώλη δεν πολυστάθηκα εκεί.

Δεν με νοιάζει αν το έπαιξε πιστά, αν το έπαιξε ολόκληρο, κλπ.

Απλά αυτό που έπαιξε (και άκουσα) μου φάνηκε μια χαρά. :)

Δεν ψάχνω τους Queen στην Μόνικα, άσε δηλαδή που δεν την ξέρω σχεδόν καθόλου (ελάχιστα έχω ακούσει).
Συγγνώμη πάω πάσο.

Μανώλης Χναράκης είπε:
Είναι δυνατόν;

Δεν το πιστεύω. Το σκότωσε στα δυο μέτρα, για να μπορέσει να το παίξει μόνο στα άσπρα. Σκότωσε ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που υπάρχουν, για να μπορέσει να το παίξει μόνο στα άσπρα πλήκτρα.  :o

Συνήθως βάζω κάνα παρατράγουδο, κάνα σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, κάνα βας βας ο παρασκευάς, αλλά αυτοί οι καλλιτέχνες είναι εμφανώς ανώτεροι της Μόνικα, συνεπώς θα ήταν προσβολή για αυτούς να τους παραθέσω εδώ. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back