moi aussi ... ;Dyameth είπε:Εγώ πάντως θα επιμείνω όπως σου είπα κι απο κοντά. Rotosound.
Τις θυμάμαι απο παλιά και δεν εννοώ 90'ς παλιά...
Πόσο παλιά πια;yameth είπε:Εγώ πάντως θα επιμείνω όπως σου είπα κι απο κοντά. Rotosound.
Τις θυμάμαι απο παλιά και δεν εννοώ 90'ς παλιά...
Άντε να το ξαναγράψωfusiongtr είπε:Για τσέκαρε και La Bella!
Φίλος, ιφτίνου του έχουν βγάλει ένα custom σετ, επτάχορδο, 025-125fusiongtr είπε:Άντε να το ξαναγράψω
LA BELLA IGOR SAAVEDRA SIGNATURE BASS SINGLE STRINGS
Το κσέρο, αλλά τις πουλάνε και ως SINGLE STRINGS.Terry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος, ιφτίνου του έχουν βγάλει ένα custom σετ, επτάχορδο, 025-125
Βρε 035 και μετά πάει 050...fusiongtr είπε:Το κσέρο, αλλά τις πουλάνε και ως SINGLE STRINGS.
Φίλως .... απολογούμαι, λάθεψα!Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε 035 και μετά πάει 050...
No way που σε λέω... ;D ;D ;D
No worries bro 8)fusiongtr είπε:Φίλως .... απολογούμαι, λάθεψα!
Βρε καλώς τον να και ας άργησε...samy paraga είπε:Απολύεσαι, δεν είναι δυναμόν να σε πλερώνω αδρά κι εσύ να κλαίγεσαι για λίγα ψωροφιούργια για χορδές.
Στη τελική λούσου με ούλτρεξ να σε φύγει η λιπαρότης που προκαλεί πυτιρίθρα σα το Ροναλντίνιο λαίμαι
Α δεν στο είπα, βρήκα νδράμερ ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Β- Εσύ, θα φτιάξεις το ρημάδι το PC σου να μας στείλεις ζωμό, να ολοκληρώσουμε την υπερπαραγωγή των Paragas;
;D ;D ;D
Άντε γ@μώ το φελέκι μου!Terry RoscoeBeck5 είπε:Εσύ, θα φτιάξεις το ρημάδι το PC σου να μας στείλεις ζωμό, να ολοκληρώσουμε την υπερπαραγωγή των Paragas;
Άστον να λέει ο κατσαπλιάς, πάλι στην ανάγκη μας θα πέσει ;Dfusiongtr είπε:Άντε γ@μώ το φελέκι μου!
Terry RoscoeBeck5 είπε:Άστον να λέει ο κατσαπλιάς, πάλι στην ανάγκη μας θα πέσει ;D
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας. Ο χερ Μπραόυν είναι καλός άνθρωπος... Μίλα...samy paraga είπε:Είσαι Σόιμπλες τελικά εσύ ε? ;D ;D ;D
Μήπως ο Αρτέμης, είχε δει το 50 αποχρώσεις του γκρι? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μίλησε... μίλησε...
???Raul είπε:Χμ,χμ...Εχω την αισθηση οτι ψαχνεις σε λαθος δρομο. Επειδη κανω μια ερευνα αυτη την περιοδο, πιστευω οτι υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να ειναι χορδες για τσελλο-ναι καλα βλεπεις- γιατι καποιοι μπασιστες (ηλεκτρικοι) τις χρησιμοποιουν, αν βεβαια εχουν μεταλικο πυρηνα- γιατι αλλες εχουν και αλλες οχι. Το εψαχνα και εγω τελευταια-ειναι βεβαια πανακριβες αλλα και ανθεκτικες (αυτο ισως εξηγει καποια πραγματα)-και ψαχνω εναν τσελιστα για να εξακριβωσω το παχος και την ταση τους.