• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Ποιας εταιρίας τα software instruments προτιμάτε;

Ποιας εταιρίας τα instrument vst's προτιμάτε;

• Arturia

Ψήφοι: 2 12.5%
  • IK Multimedia

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Native Instruments

Ψήφοι: 7 43.8%
  • Spectrasonics

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Spitfire audio

Ψήφοι: 3 18.8%
  • Άλλο (γράψτε στην απάντηση)

Ψήφοι: 4 25.0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    16
Θα ήθελες τη δύναμη να έχεις ξεχωριστά όργανα (ξεχριστά 1α βιολία, 2α βιολιά, βιόλες, τσέλο, μπάσα), χωρισμένα σε high (βιολιά+βιόλες και τσέλο+μπάσα) ή string ensemble που είναι όλα μαζί?
Πιο πολύ string enseble, να γεμίζει το κομμάτι. Μετα ξεχωριστά όργανα θα μπορούσα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με το bbc discover που πρότεινες, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον . Θεωρώ πως χρειάζεται εξειδικευμένη γνώση για τέτοια ασχολία που δεν την έχω και το audio demo τους είναι η απόδειξη πως η γνώση μουσικής θεωρίας και σύνθεσης είναι πιο σπουδαίο απο την ποιότητα των οργάνων . Οπότε για την ώρα string enseble
Αν ομως απλα θελεις ενα πιανο, στη θεση σου θα επαιρνα, η τουλαχιστον θα δοκιμαζα αυτο:

https://www.modartt.com/pianoteq_stage
Το δοκίμασα αλλά κάτι μου έλλειπε απο αυτό , ίσως έχω συνηθίσει στον ήχο των yamaha που είναι γεμάτος και μπάσος. Μου άρεσε όμως που είχε και το εξτραδάκι της κιθάρας, πολύ ενδιαφέρον με legato νότες κλπ. Πρέπει να έκανα κουταμάρα γιατι μεχρι χθες το είχαν 35 ευρώ.

Θα τα δοκιμάσω όλα το βράδυ που έχω λίγο χρόνο

• Like
Reactions: cos_dr
Το δοκίμασα αλλά κάτι μου έλλειπε απο αυτό , ίσως έχω συνηθίσει στον ήχο των yamaha που είναι γεμάτος και μπάσος.

Να σου πω:

Ηχητικα δεν ειναι κατι το φοβερο, με την εννοια οτι δεν εχει τον over the top- cinematic ηχο που εχουν καποιες βιβλιοθηκες. ΑΛΛΑ εχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ αποκριση στο παιξιμο, ακουει τα γκαζια του ρε παιδακι μου :D ο τροπος π.χ. που το "μαζευεις" με το half sustain ειναι πραγματικα ρεαλιστικος, σε κατι τετοια με ξενερωνουν τα δειγματα.

Αν ομως εχεις ως προτεραιοτητα τον ετοιμο wow ηχο και οχι το κοπανημα, ε τοτε χτυπα αυτο, ειναι και φτηνοτερο

https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/keys/noire/

Ειναι βεβαια και μερος του komplete, οποτε ενας λογος παραπανω για να παρεις το πακετακι.

Γενικα με τη μιση τιμη που εχει αυτες τις μερες το komplete, και γουρουνι στο σακι να ειναι αξιζει.

Last edited:
  • Like
Καλησπέρα και από μένα.
Λόγω ότι έχω επενδύσει στην Ν.Ι. ψήφισα αυτήν αλλά έχω επενδύσει και στην Arturia όπως πχ για μένα είναι πολύ βασικό VST στις δουλειές μου και το πολύ δυνατό Sherum της Splice.....
Βέβαια θεωρώ ότι καλύτερα θα ήταν να μπει πολλαπλή επιλογή ψήφου να βλέπαμε σε ποσοστά τι θα έβγαινε έτσι μια άποψη λέω, δεν ξέρω αν γίνεται

• Like
Arturia ψηφισα, λατρευω απλα τον ηχο της!
το Astrolab θα ειναι το επομενο keyboard που θα παρω ετσι κι αλιως, οποτε πηγα εκει.
Τη Spectrasonic, την αφινω εκτος συναγωνισμου, ειναι μια κατηγορια απο μονη της οπως ειπωθηκε, κορυφαιος ηχος και πολλα εργαλεια που αξιζουν στο 100%^^, απλα η Arturia εχει τον ηχο που ειμαι πιο κοντα του!

• Like
Reactions: foxxx and cos_dr
Θεωρω πολυ vfm την NI την οποια και εχω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και με την IKmultimedia την οποια και αυτην εχω.
Αντε γεια.:love:

• Like
Reactions: foxxx and cos_dr
Τα native του cubase,Sampletank αραιά και πού και νομίζω είμαι ο.κ
Η Σουίτα της korg είναι αρκετά καλή,αν ξαναδώσω χρήματα για vsts μόνο εκεί.

• Like

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα