Α πολλα...
1) Σε βραδια αφιερωμα του Καββαδια, μας ειχαν φερει ενα Clavinova. Επειδη παιζαμε εμεις ( συγκροτημα ) και μια πιανιστρια με τραγουδι, το χρησιμοποιουσαμε εναλλαξ. Παμε να παιξουμε το Γουιλυ κι ενω μπηκα κανονικα, η μπαντα με κοιταζε παραξενα. Η δεσποινις ειχε κανει transport το προηγουμενο κομματι και δεν το ειχε αλλαξει..Κι εγω ψαχνομουν να βρω γιατι στο διαολο η Gm ακουγοταν σαν Am...Στο ιδιο live, παιζω στο PSR μου το "Γραμμα σε εναν ποιητη" και στο τελος, ακουμπησα βαριεστημενα το χερι μου στην ακρη του οργανου, με αποτελεσμα να γλιστρησει και να ακουμπησει το pitch bend..Μα τα κανουν κι ευαισθητα αυτοι οι γιαπωνεζοι
2) Σε παλιο live με rock μπαντα απο την αγωνια για ενα νεο κομματι που ειχαμε βαλει, επαθα blackout! Αποτελεσμα; Χαζο χαμογελο κι ενα ακκορντο μεχρι να μπει ο τραγουδιστης
3) Με την ιδια μπαντα, παιζουμε ενα κομματι του τραγουδιστη. Θες ο διαολος, θες η τυχη..εφυγε πανω απο τα πληκτρα το χαρτι με τις σημειωσεις μου ( δηλαδη ολα τα ακκορντα )...Μεσα στα σκοτεινα ( ηταν και μπαλαντα το καταραμενο ) ψιθυροφωναζα στον κιθαριστα να συνεχισει να παιζει!
4) Ενα καλοκαιρι επαιζα μονιμα με ενα σχημα σε ενα μαγαζι που ο ιδιοκτητης αλλαζε σερβιτορες σαν τα πουκαμισα! Μια φορα ειχε φερει ενα εκπληκτικο...κομματι, το οποιο ( λογω καλοκαιριου ) φορουσε κατι σαν μαγιο...2 κομματια εχασα ( αναγκαζοντας τον κιθαριστα να γυρισει και να με ακουμπησει με το λαιμο της κιθαρας ) και καθε φορα που περναγε διπλα απο τα πληκτρα το "κομματι" πρεπει να ειχα το χαμογελο του χαζου
5) Τη δευτερη φορα που δουλεψα live με λαπτοπ, επαιξα το Perfect Strangers με ενα preset του B4 και στο τελος πατησα το sustain πεταλι για να μεινει ο ηχος ( κλασσικος βαριεστημενος ανθρωπος ). Απενεργοποιωντας ομως το καναλι, η τελευταια εντολη ειχε παραμεινει μεσα, με αποτελεσμα το οργανο να παιζει και να παιζει..και να παιζει..
![Big grin :D :D](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Μετα ξαναγυρισα στην απλη και καλη λυση του hardware...
6) Σε ενα απο τα τελευταια live, ο ηχοληπτης μας ειχε υποσχεθει in ear monitor σε μενα και τον drummer. Χαρα εμεις, γιατι την προηγουμενη φορα που παιξαμε στο ιδιο μαγαζι δεν ακουγαμε τιποτα. Ξεκιναει το live..Βρε αμαν..που ειναι ο ηχος..βρε αμαν, δεν με ακουω..βρε αμαν, γιατι τα ακουστικα δεν δουλευουν...
Παω στο διαλειμμα να τον βρω και να του πω πως χαλασαν τα ακουστικα..Και μου κανει "Α, σορρυ ρε φιλε, μετα το soundcheck εκλεισα τους ενισχυτες σας"... Ε, τον σκοτωνεις εκει ή οχι;