Ποια είναι η γνώμη σας για τους ABBA?

menelaos

Μέλος
Πόντοι
36
Έτσι, είπα να μάθω τη γνώμη σας, μια και τις τελευταίες μέρες έχω (ξανα)λιώσει το The Visitors :)

Η καλύτερη.

Να κάνω μια παρένθεση λέγοντας ότι οι ABBA (μαζί με τους BONEY M) ήταν ένα εκ των υστέρων μάθημα για μένα, να μη σνομπάρω πράγματα που κατά βάθος μ΄αρέσουν, εξ αιτίας μιας τάχα μου προεπιλεγμένης "ροκ" στάσης ζωής...

Αγαπημένα τραγούδια:

Another time, another train.

Waterloo

Fernando

S.O.S.

Take a chance on me

το ΑΒΒΑ (στα αγγλικα AVA) ειναι ενα καλό υγρό πιάτων αλλά όχι το καλύτερο

Υστερεί στη καταπολέμηση του ξεραμένου λίπους...

Απο την εμπειρία μου θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το fairy... οι καλύτεροι μουσικοι στην villariba και το villabajo αυτο χρησιμοποιούν

Η καλύτερη.
Να κάνω μια παρένθεση λέγοντας ότι οι ABBA (μαζί με τους BONEY M) ήταν ένα εκ των υστέρων μάθημα για μένα' date=' να μη σνομπάρω πράγματα που κατά βάθος μ?αρέσουν, εξ αιτίας μιας τάχα μου προεπιλεγμένης "ροκ" στάσης ζωής...

[/quote']

Ακριβώς αυτό που έγραψε ο wasted. Προσωπικά, άργησα πολλά χρόνια να πάρω το μάθημα. :wink: Αν και ήμου πολύ-πολύ μικρός όταν μεσουρανούσαν, ντρεπόμουν να πω ότι μου αρέσουν. :oops:

Η μπάντα σκοτώνει, τι να λέμε! Τρελό groove, πανέξυπνες συνθέσεις και ενορχήστρωση, φοβερές φωνές, τι να λέμε όμως...

Χώρια που δύσκολα θα βγάλει άνθρωπος κομμάτι πιο κοπανιζατέρ από το Gimme! :-)

Μια και μιλάμε για τους ABBA, κάποτε είχα ακούσει ότι σε κάποια παγκόσμια έρευνα ( :!: :?: ) είχε διαπιστωθεί ότι υπήρχαν καμποσα κομμάτια των ABBA στις τοπ 50 (ή 100?) πλέον αναγνωρίσιμες* μελωδίες όλων των εποχών. Έχει κανείς υπόψη του τέτοια έρευνα, ή είναι radio αρβύλα?

*αναγνωρίσιμες= μεγάλο ποσοστό ακροατών δηλώνει ότι το έχει ξανακούσει ακόμη κι αν δεν ξέρει ποιός τραγουδάει....

Πάρα πολύ καλοί, και για να πάω λίγο παρά πέρα αυτό που λέει ο wasted_sunsets υπάρχουν σε όλα τα είδη της μουσικής καλά στοιχεία και μόνο οφέλη μπορεί να αποκομίσει όποιος ασχολείται με μουσική, ακούγοντας και άλλα είδη εκτός από το αγαπημένο του. :wink:

Να συμπληρώσω στα αγαπημένα μου, εκτός από τα προαναφερθέντα, το Mamma Mia

Παιδιά ψάξτε στο wikipedia να δείτε τι πωλήσεις έχουν κάνει παγκοσμίως... Θα πάθετε πλάκα... Επίσης θεωρώ ότι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει 10άδες κλοπές απ' τα ριφάκια ή τις μελωδίες των κομματιών τους δεν είναι τυχαίο. Πρόσφατα τους είχαν προτείνει και ένα μυθικό συμβόλαιο για επανένωση αλλά αρνήθηκαν.

Παιδιά ψάξτε στο wikipedia να δείτε τι πωλήσεις έχουν κάνει παγκοσμίως... Θα πάθετε πλάκα... Επίσης θεωρώ ότι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει 10άδες κλοπές απ' τα ριφάκια ή τις μελωδίες των κομματιών τους δεν είναι τυχαίο. Πρόσφατα τους είχαν προτείνει και ένα μυθικό συμβόλαιο για επανένωση αλλά αρνήθηκαν.
μάλλον δεν γνωρίζεις πως την εποχή που μεσουρανούσαν, η χώρα τους είχε μεγαλύτερη εισαγωγή συναλλάγματος απτούς abba από όσο είχε απτήν VOLVO!!!

Χεχεχε, αυτά είναι :):) Και όντως οι κλοπές από ABBA είναι Α-ΠΕΙ-ΡΕΣ. Να προτείνω κι εγώ με τη σειρά μου "Soldiers", "Cassandra", "I Let The Music Speak", "One Of Us" και "Slipping Through My Fingers" ;)

Ψάξτε το gimmie gimmie gimmie απο Malmsteen :P

Υπάρχουν πολλά heavy metal tribute στους Abba... Αλλα η διασκευη του mamlsteen... Δεν χορταινεται

Έξυπνοι οι Beseech με την slow διασκευή. Που να ακουσεις τον Malmsteen να παίζει την μελωδία των Strings στην κιθάρα του στο originall tempo ...

στο Youtube βρήκα μόνο αυτο το μικρό δείγμα:

@Tthawth

@db548

Ρε παιδιά, αυτό που προσπαθεί να πει το thread είναι "μήπως αξίζει να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό;" και εσείς βάζετε links για τις καφροτσουμπλεκιές των χαρντοχεβιμεταλάδουδροκέφαλων που ακούτε όλον τον υπόλοιπο καιρό...

Και είναι και απαράδεκτες διασκευές επί τη ευκαιρία. 8O 8O 8O

Trending...

Νέα θέματα

Back